Újpest FC – Teplice 1:0 (kon.) | Trenčín – Tromsø 1:4 (kon.) | Vardar – Dukla Praha 2:3 (kon.)
Jenisej – Zlín 1:2 (kon.) | Plzeň – CSKA Moskva 0:0 (kon.) | Liberec – Chorzów 1:0 (kon.)
Domažlice – Sokolov 1:1 (kon.)
konec
AS Trenčín
1:4 (0:2)
Tromsø IL
sk Čtvrtek 02.02.2017, 14:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    AS Trenčín dnes neodohral vôbec dobrý zápas. K prvému polčasu sa už radšej vracať nejdem. Ten druhý začal dobre a úvodných desať minút bol lepším tímom, dokonca strelil gól, lenže tretí v jeho sieti ho zlomil a aj keď Tromso nemalo takú prevahu, ako v úvodných 45 minútach, ku konečnej výhre 4:1 prišlo bez problémov. (15:43:05)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Zubairu ešte niečo vymýšľal, ale znova nemal s kým hrať a tak posunul dozadu. Udeh to vyskúšal z veľkej diaľky, totálne minul.
     
    89
    Udeh išiel znova veľmi nebezpečne do súboja v strede poľa. Tentoraz to však hráč súpera ustál a nepíska sa ani faul.
     
    88
    Ďalší ofenzívny faul Trenčína. Hráči Tromsa si pomáhajú prihrávkou dozadu na brankára Lončariča.
     
    87
    Tento faul sa Trenčanom už píska, ale nejako extra to vadiť nemusí, keďže Klooster fauloval na polovici súpera.
     
    86
    Po Lawrencovej ruke, ktorá zastavila protiútok prišiel nákop zo stredu poľa do šestnástky, kde defenzíva zabudla na Olsena. Ten spred Vozára prestrelil aj preto, že bol evidentne postrčený. Druhá penalta to však už nebude.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Lawrence (AS Trenčín).
     
    85
    Beridze sa snažil na hranici šestnástky vykombinovať hneď dvoch hráčov a jeho rýchle nohy mu dlho stačili, lenže v konečnom dôsledku sa k ničomu nedostal a o loptu prišiel.
     
    83
    Jeden z mála dobrých zjavov v tomto zápase na strane Trenčína je Zubairu, ktorý sa v strede poľa pekne zbavil protihráčov, ale následne mu nik nenabehol na krídlo.
     
    82
    Lawrence sklzom zastavil kolmicu na ľavé krídlo. Ak by sa mu to nepodarilo, opäť by z toho mohla byť šanca Tromsa.
     
    81
    Vyzerá to tak, že sa bude iba dohrávať. Tréneri postupne striedajú, aby si zahralo čo najviac hráčov. Zápasové zmeny hráčov vám zosumarizujeme po stretnutí.
     
    80
    Hra sa nám zasekla v strede poľa. Na lopte sú však po góle častejšie nórski futbalisti, ktorí sa snažia pridať ešte nejaký ten kúsok do siete AS.
     
    78
    Trenčianska odpoveď sa nerobí, nepresnosť pred pokutoým územím dostalo loptu k Lončaričovi, ktorý nemal problém zobrať si ju pre seba.
     
    77
    Tromso dalo gól!
    ARON SIGURDARSON nemal problém premeniť napriek tomu, že Vozár išiel do rovnakej strany.
     
    76
    Kiks v trenčianskej defenzíve po nákope zo stredu poľa sa snažil vyriešiť Vozár, lenže ten svojim pádom pod útočníkove nohy zavinil penaltu. Všetkému ale predchádzala zlá prihrávka Udeha.
     
    75
    Ostáva pätnásť minút tohto prípravného stretnutia, ktoré sa v posledných minútach odohráva hlavne na polovici Tromsa, lenže hráči Trenčína nie sú obzvlášť nebezpeční.
     
    74
    Nízky center zľava pred Zubairom odpratal Odegaard, Tromso sa následne dostalo k lopte, lenže v strede poľa ju aj stratilo.
     
    73
    Vozár chytil dlhý nákop do svojej šestnástky, lenže po rozohrávke a následnom pokuse o kontru prišiel aj ofenzívny faul Trenčína.

    Matej Kubove

    Branky: 54. Kleščík – 25. Espejord, 45. Olsen, 56. Olsen, 77. Sigurdarson (pen.)

    Karty:   86. Lawrence (TRE)


    AS Trenčín: Vozár – Udeh, Kleščík, Skovajsa – Zubairu – Šulek, Ubbink (61. Pedro Colina), Beridze, Lawrence – Janga (73. Prekop), Uche (46. Klooster)
    Tromsø IL: Lončarič – Landu, Ødegaard, Wangberg, Antonsen – Andersen, Johansen, Pedersen, Sigurdarson – Olsen – Espejord
    thejrc.org