Philadelphia – Montreal 3:1 (kon.) | Buffalo – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Tampa – Ottawa 2:5 (kon.)
Nashville – Edmonton 2:0 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:4 (kon.) | Arizona – Chicago 3:4 (kon.)
St. Louis – Toronto 5:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:4 (0:3, 3:1, 0:0)
Chicago Blackhawks
Pátek 03.02.2017, 03:10 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany již vše, příště na počtenou! (05:45:28)
     
    Je dobojováno! Ve třetí třetině už jsme se žádného gólu nedočkali, Chicago tak nakonec udolalo Arizonu 4:3 a ukončilo sérii tří porážek v řadě. Hosté o svém vítězství rozhodli třemi slepenými trefami v první třetině, v té druhé dokázala Arizona většinu ztráty dohnat, vyrovnat už se ale svěřencům kouče Tippetta nepodařilo.

    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:
    1. Patrick Kane (CHI) 1+1
    2. Christian Dvorak (ARI) – 1+1
    3. Marián Hossa (CHI) – 1+0

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:
    Radim Vrbata (ARI) – 0+1, +0, 2 střely, čas na ledě 19:59
    Martin Hanzal (ARI – 0+0, +0, 3 střely, čas na ledě 22:23
    Marián Hossa (CHI) – 1+0, -1, 2 střely, čas na ledě 16:39
    Richard Pánik (CHI) – 0+0, +0, 1 střela, čas na ledě 14:14
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Burmistrov založil jednu z posledních akcí základní hrací doby, na jejímž konci stál Martin Hanzal, s jehož pokusem si ale Crawford snadno poradil.
     
    58:55
    Kane mohl definitivně stvrdit výhru Chicaga, hostující útočník si ale vůbec nedokázal zpracovat prudkou přihrávku.
     
    58:40
    Mike Smith upaluje na střídačku, Arizona to zkouší v šesti!
     
    58:11
    Shane Doan objel ležícího Keitha a už mu stačilo poslat puk do odkryté branky, jeho projektil ale ležící Crawford ještě nějakým způsobem stihl zastavit!
     
    57:29
    Pánikovu střelu z levého kruhu vyrazil Smith jen před sebe, Jonathan Toews už se ale k dorážce nedostal a domácí už zakládají protiakci.
     
    56:41
    Arťom Anisimov se prokousal až do útočného pásma. Do zakončení se sice nedostal, podařilo se mu ale nasbírat dobrých deset patnáct sekund.
     
    55:55
    Brendan Perlini z pravého kruhu přestřelil, tlak Coyotes ovšem ještě pokračoval a právě Perlini se dostal znovu ke střele, ta ale postrádala gólové parametry.
     
    55:16
    Dennis Rasmussen mohl po obrovské chybě Chychruna v rozehrávce zvýšit náskok Blackhawks, Smith si ale proti jeho střele z otočky připsal skvělý zákrok!
     
    54:49
    Před námi je poslední komerční přestávka, po níž už se můžeme těšit na rozuzlení tohoto dramatického klání.
     
    54:26
    Hosté už se nikam neženou, hráči v bílých dresech teď pouze vyhodili kotouč do útočného pásma a odjeli střídat.
     
    53:33
    Pokus Patricka Kanea z levého kruhu Mike Smith vyrazil do ochranné sítě, hra je tak opět přerušena a vhazovat se bude v útočném pásmu Blackhawks.
     
    52:38
    Nepovedená rozehrávka Tippettových svěřenců skončila na zakázaném uvolnění, hra se tak přesune zpět před Smithe.
     
    51:45
    Sledujeme hlušší pasáž hry se spoustu nepřestnostmi na obou stranách, hosté nyní musejí vyklidit pásmo, jelikož Schmaltz o kotouč lacino přišel.
     
    50:49
    Keith od modré přestřelil a domácí poté dostali puk do středního pásma. Pokud chtějí Arizonští pomýšlet na bodový zisk, budou muset znovu začít hrát aktivněji.
     
    50:05
    Hossova střela nebyla pro Smitha neřešitelnou překážkou, domácí gólman bez problémů přerušil hru a následovat bude další komerční přestávka.
     
    49:12
    Jamie McGinn zatlačil na Keitha a donutil jej k chybě, načež založll rychlý protiútok Yotes, zakončení mu ale nesedlo podle představ.
     
    48:36
    V plném počtu hrající Blackhawks se na chviličku usadili v útočném pásmu, nic zajímavého z toho však nakonec nepramenilo.
     
    47:38
    Dvorak se na levé straně zmocnil odraženého kotouče a vypálil, jeho pokus ale proletěl nad břevnem Crawfordovy svatyně.
     
    46:50
    Hawks ve vlastním oslabení ujeli po chybě Ekmana-Larssona do protiútoku, Toewsovu bekhendovou kličku ale Smith přečetl a Richarda Pánika už k dorážce nepustil!
     
    46:30
    Po komerční přestávce si Arizona zahraje přesilovku, Andrew Desjardins (CHI) si totiž v souboji s Goligoskim pomohl držením.
     
    46:14
    Po Smithově nepovedené rozehrávce mohlo hosté opět zvýšit svůj náskok, nikdo v červeném dresu se ale nakonec nedostal ke střele.
     
    45:41
    Ryan White nahodil kotouč do útočného pásma, kde ho posléze vybojoval mladík Crouse, letní akvizice Floridy ale o černou pryž záhy zase přišla.
     
    44:55
    Patrick Kane netrefil puk podle svých představ, Smith tak nemusel zasahovat a domácí opět směřují kupředu.
     
    44:19
    Niklas Hjalmarsson nedokázal rozehrát přesně, domácí však jeho chybu nedokázali potrestat a zkušený švédský zadák s více než 600 zápasy NHL na kontě má šanci na reparát.
     
    43:26
    Uzdravený Max Domi se rozjel podél pravého hrazení a z úrovně kruhů vypálil, jeho projektil ale o nějaký ten metr minul Crawfordovu klec.
     
    42:40
    V plném počtu hrající Coyotes aktivně napadají rozehrávku soupeře, hosté se tak nemohou a nemohou vymanit z vlastní třetiny.
     
    41:43
    Panarin to zkusil z levého kruhu, ale jeho pokus neprošel přes hradbu těl před Smithem a domácí poté dostali kotouč do bezpečí.
     
    40:59
    Brent Seabrook tvrdě vypálil od modré a jeho dělovka orazítkovala levou tyč Crawfordovy svatyně!
     
    40:12
    Perlini (ARI) po dvanácti vteřinách třetí třetiny podrazil soupeře, Chicago si tak zahraje přesilovou hru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Po dvaceti minutách hry se zdálo, že je hotovo, Coyotes se ale dokázali vrátit do zápasu a ještě nás čeká pořádné drama! Na trefu Ekmana-Larssona ještě rychle odpověděl Panarin, domácí se ale slepenými trefami Dvoraka a Perliniho dostali na dostřel. Co nabídne třetí třetina? To začneme zjišťovat v 5:05.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:15
    V poslední minutě druhé třetiny se už na ledě nic zajímavého neděje, ani jeden tým se nikam bezhlavě nežene.
     
    38:21
    O chvilku později to z levého kruhu zkusil dnešní oslavenec Christian Dvorak, pokus jednadvacetiletého útočníka Yotes ovšem Corey Crawford dokázal vyrazit do ochranné sítě.
     
    37:58
    Vrbatovo nahození z vrcholu levého kruhu vyrazil Crawford jen před sebe, kde číhal na dorážku Alexandr Burmistrov, který ale nedokázal dopravit touš do sítě!
     
    37:16
    Oliver Ekman-Larsson tvrdě vypálil od modré, Crawford si ale připsal jistý zákrok a přerušil hru, následovat bude buly po jeho levé ruce.
     
    36:26
    Potřetí v rozmezí ani ne dvaceti minut budou Hawks pykat za zdržování hry, tentokrát se nechal zbytečně vyloučit zkušený Brian Campbell (CHI).
    35:51 Brendan PERLINI - 3:4
     
    35:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí jsou najednou ve hře, to by si na konci první třetiny tipnul málokdo. Goligoski přenechal mezi kruhy kotouč Dvorakovi, jehož následné nahození z pravé strany šikovně tečoval za Crawfordova záda BRENDAN PERLINI! Asistence: Christian Dvorak a Alex Goligoski.
     
    34:44
    Pokračovat budeme ve čtyřech na obou stranách. Pánik (CHI) půjde pykat za krosček a Ekman-Larsson (ARI) poněkud paradoxně za přehrávání.
    34:24 Christian DVORAK - 2:4
     
    34:24
    Arizona právě vstřelila branku!
    A taky, že nevyplatilo, domácím se podařilo snížit! Shane Doan vypálil od modré a do jeho střely ještě stačil vložit hůl CHRISTIAN DVORAK, které tak své dnešní jednadvacáté narozeniny oslavil ve velkém stylu. Asistence: Shane Doan a Brendan Perlini.
     
    33:57
    Po čtvrtém gólu Blackhawks se hra uklidnila a ani jeden tým se nikam nežene. Hosté jako by už šetřili síly, což by se jim nemuselo vyplatit.
     
    33:09
    Mladý obránce domácího týmu Jakob Chychrun zblokoval přihrávku adresovanou napřaženému Hossovi, přesně rozehrát se mu už ale nepodařilo.
     
    32:15
    Lawson Crouse pokračoval ve hře navzdory tomu, že byl v ofsajdu. To neuniklo pozornosti sudích, kteří domácímu útočníkovi odpískali úmyslný ofsajd.
     
    31:30
    Před Smithem se strhla další strkanice, tentokrát se však vše obešlo bez vylučování. Za chvilku by se už mělo vhazovat po levici domácího brankáře.
     
    30:42
    Smith si proti nahození z pravé strany připsal snadný zákrok a pro jistotu přerušil hru, následovat bude komerční přestávka.
     
    29:55
    Už dlouho se hraje bez přerušení a hra se stěhuje ze strany na stranu, o něco aktivnějším týmem jsou ale i nadále hosté.
     
    29:02
    Jamie McGinn vystihl nepovedenou rozehrávku Blackhawks, daleko se ale ani on nedostal a Quennevillova parta znovu směřuje do útoku.
     
    28:03
    Panarin se povedenou narážečkou s Hossou vymanil z tlaku a hosté znovu rozjeli svou typickou přesilovkovou kombinaci. Pramenila z toho střela Campbella, se kterou si Smith poradil, a s 8056 zákroky v dresu Yotes se nyní stal klubovým rekordmanem!
     
    27:16
    Keith posunul kotouč na levý kruh Toewsovi a kapitán Chicaga se dlouho rozmýšlel, jeho následná střela navíc postrádala přesnost a domácí se osvobodili.
     
    26:29
    Hawks si navíc zahrají další přesilovku, arizonský kapitán Shane Doan (ARI) vyfasoval dvě minuty za držení Forslinga.
    25:24 Artěmij PANARIN - 1:4
     
    25:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí ve druhé třetině tlačili, nyní ale budou muset znovu dohánět třígólové manko. Po smolné ztrátě puku v útočném pásmu se po pravém křídle rozjel Kane, který nezištně přenesl hru na napřaženého ARTĚMIJE PANARINA a ten z první přesnou ranou pod břevno propálil Smithe! Asistence: Arťom Anisimov a Patrick Kane.
     
    24:53
    Přesilovka Arizony je u konce a nepovedená rozehrávka domácích skončila na zakázaném uvolnění, hra se tak po nějaké době přesune před Smithe.
     
    24:05
    Právě Vrbata dostal na levý kruh nabito od Ekmana-Larssona, jeho projektil ale proletěl nad břevnem Crawfordovy svatyně.
     
    23:40
    Vrbata už měl před sebou odkrytou svatyni Blackhawks, ještě se ale rozhodl přihrát kotouč na lépe postaveného Hanzala, což mu ale nevyšlo!
     
    22:49
    Právě Hjalmarsson (CHI) ale o chviličku později vyhodil kotouč ze hřiště, a domácí si tak zahrají další přesilovku. Takový vstup do třetiny si v Chicagu asi nepředstavovali...
     
    22:31
    Burmistrov se ocitl v dobré palebné pozici, ale jeho dělovku z mezikruží Niklas Hjalmarsson obětavě zblokoval!
    21:36 Oliver EKMAN-LARSSON - 1:3
     
    21:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou přesilovku domácí nakonec využívají a dostávají se zpět do zápasu! Radim Vrbata nabil na střelu OLIVERU EKMANOVI-LARSSONOVI, jehož nechytatelná dělovka se zastavila až v síti! Asistence: Radim Vrbata a Michael Stone.
     
    21:10
    Radim Vrbata na Crawforda z ostrého úhlu nevyzrál. O chvilku později to Stone zkusil z vrcholu levého kruhu, nicméně na připraveného gólmana Hawks si nepřišel.
     
    20:19
    Komplikace pro Hawks. O pouhých devět sekund později Arťom Anisimov (CHI) vyhodil kotouč na tribunu, a poslal tak hosty do tří.
     
    20:10
    Toews (CHI) při napadání v útočném pásmu naprosto zbytečně podrazil Connora Murphyho, za což vyfasoval dvouminutový trest.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Skutečně tomu tak je, po dvaceti minutách hry se tak jde do kabin za stavu 0:3. Chicago svého soka jednoznačně přehrává a vede naprosto zaslouženě. Na začátku utkání Kojoty několikrát podržel brankář Smith, v rozmezí ani ne pět minut se ale následně Hawks prosadili hned třikrát. Je rozhodnuto? O tom napoví druhá třetina, která začne ve 4:05.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:54
    Michael Stone to ještě zkusil od modré, ale jeho střela nebyla přesná a v první třetině už se nejspíš nic nestane.
     
    19:11
    Mike Smith přerušuje hru, v probíhající poslední minutě první třetiny se bude vhazovat po levici domácího gólmana.
     
    18:19
    Patrick Kane ujel po pravém křídle a trestuhodně neobsazený útočník tvrdě vypálil z kruhu, Mike Smith ale vytasil skvělý zákrok betonem!
     
    17:26
    Jonathan Toews nabil na střelu Schmaltzovi, jemuž ale zakončení nevyšlo podle představ a svěřenci kouče Tippetta už zakládají ojedinělou protiakci.
     
    16:43
    Schenn (ARI) i Desjardins (CHI) vyfasovali pětiminutové tresty za hrubost, pokračovat tak budeme v plném počtu na obou stranách.
     
    16:43
    Ve středním pásmu se nyní strhla pořádná strkanice a nakonec se z toho zrodila bitka mezi Lukem Schennem a Andrewem Desjardinsem, kterou jasně ovládl domácí obránce!
     
    15:53
    Yotes se teď nedostali ani k červené čáře a Dennis Rasmussen už zaváží kotouč zpět do útočného pásma. Hawks mají vše zcela pod kontrolou.
     
    15:09
    Kojotům byl odpískán ofsajd, do Gila River Areny se vrátíme po komerční přestávce.
    14:15 Marián HOSSA - 0:3
     
    14:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tohle už začíná zavánět debaklem, bezmocný Smith inkasoval potřetí! Panarin náramnou kolmicí uvolnil rozjetého MARIÁNA HOSSU a zkušený slovenský útočník tváří v tvář domácímu brankáři nezaváhal. Asistence: Artěmij Panarin a Brent Seabrook.
     
    14:02
    Ta jim ovšem zatím tolik nevychází, domácí hokejisté se nyní dokázali osvobodit a hosté zakládají další akci až od Crawforda.
     
    13:08
    Michael Stone (ARI) si pomohl držením, svěřenci Joela Quennevilla tak budou moci zvýraznit svůj náskok v další přesilovce.
     
    11:38
    Chicago je i nadále mnohem aktivnějším týmem a neustále se tlačí kupředu, domácí jsou v útočném pásmu zcela bezzubí.
     
    10:50
    To jsou věci. Arťom Anisimov mohl ještě zvýraznit náskok hostů, jeho pokus z ostrého úhlu ale orazítkoval tyč arizonské svatyně!
    09:56 Ryan HARTMAN - 0:2
     
    09:56
    Chicago právě vstřelilo branku!
    No a najednou je to už o dva góly, domácím vstup do zápasu vůbec nevychází. RYAN HARTMAN zkusil štěstí z vrcholu kruhů a puk po jeho střele propadl nicnetušícímu Smithovi, který měl zakrytý výhled, mezi betony. Asistence: Duncan Keith a Andrew Desjardins.
    08:44 Patrick KANE - 0:1
     
    08:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovku rychle využívají a zaslouženě se ujímají vedení. Duncan Keith našel na pravém kruhu volného PATRICKA KANEA, který si puk připravil ke střele a poté přesnou ranou zápěstím nedal Smithovi šanci! Asistence: Duncan Keith a Jonathan Toews.
     
    08:29
    Po komerční přestávce si Chicago zahraje přesilovku, Alex Goligoski (ARI) si totiž v souboji s Panarinem pomohl vysokou holí.
     
    07:25
    Stone to zkusil z ostrého úhlu, Crawford si ale bez problémů poradil a Hawks už zakládají další protiakci.
     
    06:29
    Chicago začíná přebírat iniciativu. Nick Schmaltz nebezpečně vypálil z levého kruhu, Smith si ale připsal už svůj čtvrtý zákrok.
     
    05:45
    Mike Smith už od úvodních minut úřaduje. Marián Hossa ujel do samostatného úniku, na brankáře Kojotů ale nevyzrál!
     
    05:04
    Panarin mohl zakončovat do poloodkryté branky, na poslední chvíli ale do Anisimovovy přihrávky na jeho krajana vložil hůl Vrbata!
     
    04:19
    Hra byla po dlouhé době přerušena pro ofsajd domácího týmu, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    03:25
    Zkušený Campbell dostal nabito na modrou, ale zradilo jej zpracování a hosté musejí vyklidit útočné pásmo.
     
    02:36
    Blackhawks vybojovali buly v útočném pásmu, po něm ale o puk přišli a na druhou stranu už míří Alexandr Burmistrov.
     
    01:42
    Jamie McGinn ujel po levém křídle, jeho následné nahození ale bylo nepřesné a svěřenci Joela Quennevilla už v poklidu zakládají další protiakci.
     
    00:58
    Rychlík Tobias Rieder na nepříliš přesný pas Goligoskiho těsně nedosáhl a Hawks založili rychlý protiútok, momentálně se tak vše podstatné odehrává nedaleko Smithovy svatyně.
     
    00:10
    Po deseti sekundách byla hra přerušena, nepovedená rozehrávka Ekmana-Larssona totiž skončila až na zakázaném uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Schenn, Goligoski, Stone, Chychrun, C. Murphy – Rieder, Hanzal, Vrbata – Perlini, Dvorak, Doan (C) – Domi, Burmistrov, J. McGinn – Crouse, Martinook, White.

    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith, Hjalmarsson, Forsling, Seabrook, B. Campbell, T. van Riemsdyk – Schmaltz, Toews (C), Pánik – Panarin, Anisimov, P. Kane – Rasmussen, Krüger, Hossa – Desjardins, Kero, Hartman.

    Rozhodčí: Charron, McIsaac – Knorr, Rody.
     
    CHICAGO BLACKHAWKS

    Chicago je asi nejúspěšnějším týmem ligy za poslední dekádu a také letos mají svěřenci Joela Quennevilla suverénně nakročeno do play-off. Hawks nyní patří druhá příčka v Centrální divizi, lepší je pouze rozjetá Minnesota. Chicago se dnes pokusí ukončit nelichotivou sérii tří porážek v řadě, v minulém utkání Blackhawks nestačili na San Jose poměrem 1:3.

    Nejproduktivnější hráči:
    Patrick Kane, 49 bodů (15+34)
    Artěmij Panarin, 44 bodů (17+27)
    Arťom Anisimov, 34 bodů (18+16)

    Československá stopa:
    Marián Hossa, 30 bodů (18+12)
    Richard Pánik, 22 bodů (11+11)
    Michal Kempný, 6 bodů (2+4)
    Michal Rozsíval, 1 bod (0+1)
     
    ARIZONA COYOTES

    Celek z arizonské pouště už prakticky přišel o šanci postoupit do play-off, Kojoti z Glendale jsou v Západní konferenci už delší dobu na předposlední příčce, horší je už jen ligový otloukánek z Colorada. Na osmé Calgary sice má Arizona čtyři zápasy k dobru, na poslední postupovou příčku však Hanzal, Vrbata a spol. ztrácejí propastných 17 bodů. Z posledních tří zápasů ovšem Yotes dvakrát vyhráli, nestačili pouze na silné Los Angeles.

    Nejproduktivnější hráči:
    Radim Vrbata, 34 bodů (11+23)
    Oliver Ekman-Larsson, 26 bodů (9+17)
    Tobias Rieder, 21 bodů (11+10)

    Československá stopa:
    Radim Vrbata, 34 bodů (11+23)
    Martin Hanzal, 19 bodů (10+9)
     
    Hezké dobré ráno všem příznivcům dobrého hokeje. Co nejsrdečněji vás vítám u sledování textového přenosu z duelu, v němž Arizona Coyotes přivítají na vlastním ledě Chicago Blackhawks. Tak si to zhruba od 3:10 nenechte ujít!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 22. Ekman-Larsson (Vrbata, Stone), 35. Dvorak (Doan, Perlini), 36. Perlini (Dvorak, Goligoski) – 9. P. Kane (Keith, Toews), 10. Hartman (Keith, Desjardins), 15. Hossa (Panarin, Seabrook), 26. Panarin (Anisimov, P. Kane)


    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Schenn, Goligoski, Stone, Chychrun, C. Murphy – Rieder, Hanzal, Vrbata – Perlini, Dvorak, Doan (C) – Domi, Burmistrov, J. McGinn – Crouse, Martinook, White.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith, Hjalmarsson, Forsling, Seabrook, B. Campbell, T. van Riemsdyk – Schmaltz, Toews (C), Pánik – Panarin, Anisimov, P. Kane – Rasmussen, Krüger, Hossa – Desjardins, Kero, Hartman.

    Rozhodčí: Charron, McIsaac – Knorr, Rody
    bahis siteleri