Zlín – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Olomouc – Liberec 3:1 (kon.) | K. Vary – Č. Budějovice 0:3 (kon.)
Jihlava – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 6:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 03.02.2017, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Huf odjel na střídačku, domácí se ještě chvíli drželi v útočném pásmu hostů, ale k puku se dostal po přihrávce ve vlastním obranném pásmu od Kryštofa Linharta MILAN DANČIŠIN a vyhodil puk směrem na zlínskou branku, jejíž střed trefil. Asistence: Kryštof Linhart.
     
    45:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Po chybné rozehrávce hostů se k puku dostal Hefka, nahrál před brankou osamocenému PETRU STRMISKOVI a ten bekhendovým blafákem ošálil Groha a zasunul puk podél pravé tyče do branky. Asistence: Vlastimil Hefka, Michal Kenša.
     
    38:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    OSCAR FLYNN předvedl parádní individuální akci. Po přihrávce od Veselého si v útočném pásmu odmítnul protihráče tělem, procpal se před branku a překonal domácího gólmana Hufa. Asistence: Jiří Veselý, Lukáš Peterka.
     
    32:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po chybě domácích v rozehrávce se k puku dostal Peterka a nahrál OSCARU FLYNNOVI, který byl volný v prostoru pravého kruhu a střelou mezi betony překonal Hufa. Asistence: Lukáš Peterka, Jiří Veselý.
     
    11:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JAKUB PLANÝ dostal přihrávku od Krejčíka a z bezprostřední blízkosti překonal domácího gólmana. Asistence: Matěj Krejčík, Marek Mlčoch.

    Vojtěch Ryšavý

    Branky a nahrávky: 46. Strmiska (Hefka) – 12. Planý (Krejčík, Mlčoch), 33. Flynn (Peterka, Veselý), 39. Flynn (Veselý, Peterka), 60. Dančišin (Linhart)


    Berani Zlín: Huf (Šimonů) – Dluhoš, Jenáček, Augustín, Váňa, Procházka, Padrnos (C), Kolařík – Kotek, Fryšara, Hefka, Kenša, Miko (A), Karafiát, Strmiska, Stiksa, Horváth.
    BK Mladá Boleslav: Groh (Krofta) – Linhart, Mašek (A), Chujac, Horský, Mlčoch, Prokop (A) – Tóth, Kuncek, Peterka, Kalaš, Straka, Dančišin, Krejčík (C), Flynn, Outrata, Veselý, Planý, Jindra.

    Rozhodčí: Kašík – Novotný, Axman

    Diváci: 76
    bahis siteleri