Zlín – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Olomouc – Liberec 3:1 (kon.) | K. Vary – Č. Budějovice 0:3 (kon.)
Jihlava – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 6:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
6:4 (0:2, 3:1, 3:1)
HC Litvínov
Pátek 03.02.2017, 18:00DHL Extraliga juniorů • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:26 ŠMERHA - 6:4
     
    59:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    A sešívaní rozhodli o svém vítězství! TOMÁŠ ŠMERHA získal kotouč ve středním pásmu, projel do pásma podél levého mantinelu a zamířil do prázdné sítě. Má tak hattrick. Asistence: Aleš Mareček.
    59:00 HAVELKA - 5:4
     
    59:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak máme zaděláno na drama! MARTIN HAVELKA se protáhl do pásma po pravé straně, jeho pokus sice ještě Vacula vyrazil, ale Chvála si nešťastně srazil kotouč do sítě. Asistence: Josef Jícha a Jan Dufek.
    53:43 MATĚJKA - 5:3
     
    53:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sotva se Furch vrátil na led, už slávisté vedou o dva góly! DAVID MATĚJKA si udělal prostor před brankou Havlíka, dostal zpoza branky výbornou přihrávku od Kohúta a doklepl kotouč do sítě. Asistence: David Kohút a Aleš Furch.
    44:33 ŠMERHA - 4:3
     
    44:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přesto se Slavia ujímá poprvé vedení v zápase! TOMÁŠ ŠMERHA vystihl na modré čáře rozehrávku beků a dostal se do samostatného nájezdu, v němž vymíchal Havlíka a zasunul puk mezi jeho betony. Krásný nájezd. Bez asistence.
    37:24 ŠMERHA - 3:3
     
    37:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! A po jaké situaci! TOMÁŠ ŠMERHA se hnal na Šimona Havlíka, který vyjel z branky, aby slávistovi odpálil kotouč před nosem, jenže trefil jen hokejku sešívaného útočníka a domácí se mohli radovat, když ŠMERHA trefil z ostrého úhlu prázdnou síť. Bez asistence.
    30:41 NETOLICKÝ - 2:3
     
    30:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využívají druhou přesilovku v zápase a jsou na dostřel! Šmerha nahodil kotouč na branku v roli falešného beka a k dorážce se dostal LUKÁŠ NETOLICKÝ, jenž chvíli podržel kotouč a nakonec zasunul jej bekhendem za záda Havlíka, který byl rozhozený mimo své postavení. Asistence: Tomáš Šmerha a Filip Zderadička.
    23:25 BÁRDOŠ - 1:3
     
    23:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Netolický se srazil za bránou Litvínova s Furchem. Druhý jmenovaný zůstal ležet na ledě, ale rozhodčí si ho nevšímali a nechali pokračovat ve hře. Žlutočerní pak nabídnutou přesilovku využili, když vymetl od modré pravou šibenici Vaculovy klece JAN BÁRDOŠ. Asistence: Dominik Pecka.
    21:18 KOLOUCH - 1:2
     
    21:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak červenobílí nakonec přeci jen přesilovku využili! Sešívaní vyhráli buly. DANIEL KOLOUCH se nejlépe zorientoval před Havlíkem, našel si prostor a dorazil kotouč za záda hostujícího gólmana. Asistence: David Kohút a David Matějka.
    15:13 DUFEK - 0:2
     
    15:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští si vyměnili kotouč za brankou Vaculy. Ze středu hřiště od modré čáry nakonec tvrdě vypálil JAN DUFEK, jehož pumelice se otřela o horní tyčku a skončila v síti Slavie. Hosté vedou o dvě branky. Asistence: Marek Macháč.
    04:35 DUFEK - 0:1
     
    04:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Sotva se vrátil Kučera na led, tak se hosté prosazují! JAN DUFEK ujel slávistickým obráncům a v úniku si poradil i s Vaculou, kterému zasunul kotouč mezi nohy. Bez asistence.

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 22. Kolouch (Kohút, Matějka), 31. Netolický (Šmerha, Zderadička), 38. Šmerha, 45. Šmerha, 54. Matějka (Kohút, Furch), 60. Šmerha (Mareček) – 5. Dufek, 16. Dufek (Macháč), 24. Bárdoš (Pecka), 59. Havelka (Jícha, Dufek)


    HC Slavia Praha: Vacula (Šorf) – Rittig, Valík, Zderadička, Chvála – Šmerha, Furch, Netolický – Matějka, Kohút, Kolouch – Mareček, Šergl
    HC Litvínov: Š. Havlík (Kmínek) – Urbánek, Macháč, Franc, D. Havlík, Březák, Brejžek, Dvořák – Kučera, Schmidmayer, Vébr, Bárdoš, Fencl, Pecka, Chmelař, Horák, Jícha, Dufek, Havelka

    Rozhodčí: Jechoutek – Komárek, Ondráček
    bahis siteleri