Technika Brno – Šumperk 1:2 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 6:3 (kon.) | Nový Jičín – Kopřivnice 6:0 (kon.)
Tábor – Nymburk 6:3 (kon.) | Kolín – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Bílina – Kobra 3:5 (kon.)
Klatovy – Jablonec n/N 3:4 (1:2 po s.n.) | Sokolov – Klášterec nO 2:6 (kon.) | Vrchlabí – Trutnov 4:1 (kon.)
Děčín – Řisuty 5:1 (kon.) | David Servis – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Jindř. Hradec – Mor. Budějovice 0:4 (kon.)
Pelhřimov – Písek 4:8 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:3 (3:1, 3:1, 0:1)
HK Opava
Sobota 04.02.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Vaněk – 2 min., hákování).
     
    55:01
    Vyloučení v týmu HK Opava (Šindelář – 2 min. + 10 min. osobní trest, napadení).
     
    52:07
    Aleš Kilnar se prokličkoval až před Kotvana. Ještě stihl vystřelit, v zápětí ho sundal tvrdým zákrokem Petr Jurča (HOD) a ten už míří na trestnou za faul loktem.
     
    47:33
    Vyloučení v týmu HK Opava (Černý T. – 2 min., sekání).
     
    43:48
    Opava právě vstřelila branku!
    Z protiútoku se však prosazuje Slezan! Hráči Opavy předvedli pěknou kombinaci v situaci dva na jednoho, na jejímž konci byl PAVEL SELINGR a ten střelou z první překonává Kotvana! Asistence: Tomáš Polok, David Galvas.
     
    37:30
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté se přece jenom dočkali! Jan Štindl zatáhl puk po levé straně do útočného pásma a předložil jej na druhou stranu LUKÁŠI SVOBODOVI, který se střelou neunáhlil, přesně zamířil a vymetl pavučiny v levém růžku Kotvanovy brány! Asistence: Jan Štindl, David Sysala.
     
    33:08
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí se okamžitě vrhli k dalšímu obléhání opavské brány a vstřelili již šestou branku. Cestu k puku si našel DOMINIK MATULA, který svou střelu schoval za obránce a umístil ji přesně nad levý beton Jakuba Urbische. Asistence: Petr Peš.
     
    29:08
    Střídání v týmu HK Opava: ze hřiště odchází Wanecki, přichází Urbisch.
     
    29:08
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak do byla rána jako z děla! Hodonínští hokejisté vyhráli vhazování v útočném pásmu a uklidnili hru. Marek Haloda na sebe natáhl hráče, uvolnil MARTINA MIKLÍKA a ten střelou z první k bližší tyči upravuje skóre již na 5:1. Asistence: Marek Haloda.
     
    28:54
    Vyloučení v týmu HK Opava (Tůma – 2 min., hákování).
     
    24:28
    Poprvé v zápase se bude vylučovat. Na trestnou lavici míři Petr Peš (HOD) a Petr Wolf (OPA) za vzájemnou potyčku. Bude se hrát se čtyřmi hráči na obou stranách.
     
    23:32
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla parádní trefa! Domácí mužstvo muselo delší dobu bránit tlak Opavy, z protiútoku se ale dokázal prosadit PETR JURČA, který navyšuje vedení svého týmu už na 4:1. Asistence: Daniel Vaněk, Jakub Vrána.
     
    19:04
    Další obrovská šance, tentokrát byli další brance blízko domácí. Miklík našel před bránou Vaňka, jeho pokus ale vleže zlikvidoval Michal Wanecki!
     
    15:50
    Málem už to bylo zase jenom o gól! Tůmova střela skončila na Kotvanovi a o puk bojovalo na brankovišti hned několik hráčů, nejdřív se k němu dostal Patrik Mosler, ten však trefil pouze nastavenou Kotvanovu lapačku!
     
    15:20
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Již třetí branka v krátkém čase! Důraz na brankovišti uplatnil JAKUB HAJNÝ, který po střele Potechina našel kotouč před opravským brankářem a dokázal ho došťouchat až za ležícího Waneckiho! Asistence: Michail Potechin.
     
    14:52
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči na sebe nenechali dlouho čekat a okamžitě odpovdají další brankou. Jakub Kužílek nastartoval celou akci ve vlastním pásmu, posunul na Dominika Matulu a ten našel na opačné straně zcela volného MICHALA KUBU, který střelou z první překonal opavského brankáře! Asistence: Dominik Matula.
     
    13:44
    Opava právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Tůma nejprve pálil od modré, jeho střela se neujala, nicméně hosté se pět zmocnili puku a David Galvas předložil kotouč TOMÁŠI POLOKOVI, který přesnou střelou vyrovnává stav utkání na 1:1. Asistence: David Galvas.
     
    09:55
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Erik Hložánek zachytil vyhozený puk ještě před tím, než prošel do středního pásm a hodonínska akce tak mohla pokračovat. Opavští hráči nebyli na svém místě a toho využil Jakub Hajný, který okamžitě vystřelil na bránu. Wanecki pouze vyrazil kotouč před sebe a ERIK HLOŽÁNEK jej doklepl do brány. Asistence: Jakub Hajný.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 10. Hložánek (Hajný), 15. Kuba (Matula), 16. Hajný (Potechin), 24. Jurča (Vaněk, Vrána), 30. Miklík (Haloda M.), 34. Matula (Peš) – 14. Polok (Galvas), 38. Svoboda (Štindl, Sysala), 44. Selingr (Polok, Galvas)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Haloda M., Miklík, Kužílek, Polesný, Potechin, Pokorný (A), Loginovskij – Jurča, Vaněk, Vrána – Kuba (A), Peš (C), Matula – Hajný, Charvát, Hložánek – Černohous, Venclík

    Trenéři: Stanislav Beťko, Jan Prčík

    HK Opava: Wanecki (30. Urbisch) – Galvas, Černý T., Slavík, Holík, Mosler, Šindelář, Tůma – Wolf, Polok (A), Selingr (C) – Kilnar, Chalupa (A), Vítek – Svoboda, Pavelek, Černý L., – Štindl, Rousek, Sysala – Herman

    Trenér: Pavel Hulva

    Rozhodčí: Škach – Blaha, Goňa
    bahis siteleri