Club Brugge – Charleroi 1:0 (kon.) | Waregem – Gent 1:1 (kon.) | Westerlo – Sint-Truiden 1:0 (kon.)
konec
SV Zulte-Waregem
1:1 (0:0)
KAA Gent
Neděle 05.02.2017, 18:00 • Regenboogstadion, Waregem • Belgická liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:54:17)
     
    Je konec! Šlágr víkendového kola belgické ligy mezi Waregem a Gentem končí smírně 1:1! Vše podstatné se událo ve druhé půli. Hosté dostali dvacet minut před koncem možnost exekuce pokutového kopu, který proměnil faulovaný Kubo! Waregem se ale nevzdal, tlačil na soupeře a dočkal se vyrovnání! V 90. minutě se po rohovém kopu díky důrazu prosadil střídající Dalsgaard!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Fotbalisté Waregemu se nadále tlačí na polovinu Gentu. Domácí celek cítí, že by v nastaveném čase mohl rozhodnout o vítězství.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
    90. Henrik DALSGAARD - 1:1
     
    90
    Waregem právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! To je neskutečné! Domácí zahrávali v závěru utkání rohový kop. Centrovaný míč propadl na zadní tyč, kde si jej po sérii odrazů našel HENRIK DALSGAARD, který z kroku poslal míč do sítě!
     
    89
    Obránce Mitrović už je zpátky na nohou a může se pokračovat ve hře. Hosté nakopli míč na polovinu soupeře a čekají na akci Waregemu.
     
    88
    Hra je přerušena. Na trávníku zůstává ležet Mitrović, který se drží za levou nohu. Na nohy se mu pochopitelně nechce.
     
    87
    Střídající Thomas Matton se pustil do hlavního arbitra a za nesportovní chování vidí žlutou kartu.
     
    86
    Hosté mohli potvrdit své vedení! Střídající Matton poslal zpětnou přihrávku do pokutového území, ale Neto trefil jen Steppeho!
     
    85
    Kalinić si došel pro nepřesnou přihrávku do pokutového území. Hostující brankář si dal načas s rozehrávkou a poté nakopl míč na polovinu soupeře.
     
    84
    Coulibaly se v souboji na půlící čáře opřel loktem o obránce a dopustil se nedovoleného zákroku. Domácí fotbalisté budou rozehrávat, Waregemu se však krátí čas.
     
    83
    Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Simon, přichází Matton.
     
    82
    Pro centr od rohového praporku vyrazil mezi hlavičkáře brankář Kalinić. Hostující gólman byl u centrovaného balónu první a vyboxoval jej do bezpečí.
     
    81
    Waregem se tlačí do pokutového území. Domácí fotbalisté touží po vstřelení vyrovnávací branky, ale centr z pravé strany srazila obrana na roh.
     
    79
    Další dobrá akce Gentu. Hosté se dostali na hranici pokutového území, ale Simonovu ránu zastavil brankář.
     
    78
    Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Kubo, přichází Miličević.
     
    77
    Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Kaya, přichází Gueye.
    Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Muhren, přichází Madu.
     
    76
    Leye operoval s míčem na levé straně hrací plochy. Domácí útočník si dělal prostor k odcentrování, nicméně obránce jej vytlačil do zámezí.
     
    75
    Muhren centroval z levé strany do pokutového území, jenže jeho pobídka těsně nad zemí skončila na kopačkách pozorných obránců.
     
    74
    Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Dejeagere, přichází Foket.
     
    73
    Hosté se navíc nadále tlačí do útoku. Do pokutového území směřoval dlouhý míč z autového vhazování, ale brankář Steppe byl pozorný.
     
    72
    Domácí fotbalisté jsou po inkasované brance úplně opaření a nyní se nemohou dostat na polovinu Gentu. Hosté zatím kontrolují dnešní duel.
    70. Yuya KUBO - 0:1
     
    70
    Gent právě vstřelil branku!
    Gent se ujímá vedení! Míč si na značce pokutového kopu postavil sám faulovaný YUYA KUBO a střelou k tyči nedal brankáři žádnou šanci!
     
    69
    A pozor! Hosté budou zahrávat pokutový kop! Kubo si posunul míč kolem brankáře a ten jej sundal k zemi!
     
    68
    Lepoint přispěchal vpřed s průnikem po pravém křídle. Domácí záložník ale neuspěl a narazil na dobře postaveného Mitroviće.
     
    67
    Esiti uspěl v souboji na polovině hrací plochy, zbavil se napadajícího Leragera a vrátil míč hostujícím zadákům. Gent může pokračovat v útočení.
     
    66
    Waregem se nyní podíval na polovinu svého soupeře, jenže Kaya na levé straně hrací plochy vymyslel centr, který odvrátil Gershon.
     
    65
    Gershon bez problémů doběhl odražený míč a poradil si také s rozehrávkou. Hosté se znovu tlačí na polovinu Waregemu, ale stále čekají na svou možnost.
     
    64
    Coopman vymyslel zajímavu přihrávku do pokutového území, jenže Muhren na jeho pobídku nedosáhl ani ve skluzu. Hosté už pádí na druhou stranu.
     
    63
    Waregem se nyní ne a ne dostat na polovinu svého soupeře. Domácí fotbalisté se pasivitou dostali pod zbytečný tlak a musí se bránit.
     
    62
    Do kombinace Gentu se zapojil také brankář Kalinić. Hostující gólman ale musel odkopávat špatnou malou domů a poslal míč do zámezí.
     
    61
    Gent je v posledních minutách aktivnějším celkem. Hosté se tlačí na polovinu Waregemu, kde kombinují v blízkosti pokutového území.
     
    60
    Couibaly se dožadoval odpískání pokutového kopu, ale hlavní rozhodčí měl celou situaci přímo před sebou a ukazuje pouze odkop od branky.
     
    59
    A další žlutá karta! Gigot zatáhl soupeře za dres u postranní čáry a je zaslouženě potrestán!
     
    58
    Dejeagere se u rohového praporku utopil v moři vlastních kliček. Hostující záložník chtěl obejít obránce, ale za nepovedenou akci sklidil jen posměch fanoušků.
     
    57
    Hamalainen podpořil ofenzívu domácího celku dlouhým náběhem po levé straně. Krajní obránce Waregemu však nepřesnou přihrávkou odevzdal míč Gentu.
     
    56
    Esiti si na hranici pokutového území chtěl narazit se Simonem, jenže druhý jmenovaný poslal krátkou přihrávku a středopolař Gentu už se k balónu nedostal.
     
    55
    Leye zabíhal za obranu Gentu, kam se snášel vysoký centr. Domácí útočník se míče nedočkal, jelikož před ním zasáhl Gershon.
     
    54
    Leye to v souboji na hranici pokutového území přehnal s agresivitou a dopustil se útočného faulu. Gent bude rozehrávat na své polovině.
     
    53
    Z velké vzdálenosti zkusil štěstí Dejeagere. Hostující záložník vypálil z dobrých třiceti metrů, avšak jeho pokus končí vysoko na tribuně za brankou.
     
    52
    Žlutá karta také na straně Waregemu! Lerager zastavil Neta ostrým skluzem a vidí žlutou kartu.
     
    51
    Leye napadal rozehrávku Gentu na hranici pokutového území. Domácí útočník se přiblížil ke Gigotovi, ale obránce hostů o balón nepřipravil.
     
    50
    Kaya měl spoustu prostoru na levé straně hrací plochy, narazil si míč s Leragerem, ale první jmenovaný už zpětnou přihrávku nezastihl na hrací ploše.
     
    49
    Obrana Gentu kombinuje s míčem na své polovině a vyčkává na skulinky v záloze Waregemu. Také po pauze se pokračuje v opatrné hře.
    48. Coopmanova zajímavá střela
     
    48
    Zajímavá možnost Waregemu! Coopman si narazil míč na hranici pokutového území, ale jeho ránu brankář Kalinić stačil zastavit!
     
    47
    Mitrović si splnil své defenzivní povinnosti na levém kraji hostující obrany. Zadák Gentu nepustil soupeře k odcentrování a poslal míč do zámezí.
     
    46
    Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Gent ihned rozjel akci po pravé straně, jenže přihrávka za obranu byla moc prudká.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Šlágr víkendového kola belgické ligy zatím nabízí hodně bojovnou hru. Ani jeden z týmů si v úvodní pětačtyřicetiminutovce nevypracoval šanci. O něco aktivnější je Waregem, který se snaží hrozit ze standardních situací, ale obrana Gentu pracuje na jedničku. Na druhé straně dělá největší problémy obraně Waregemu Simon, ale jeho centry zatím létají k obráncům. Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Coulibaly si řekl o další přihrávku na polovinu Waregemu. Hostující útočník ale v souboji s Baudrym opět neuspěl. Gent přesto zůstává u míče.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Hosté kombinují v závěru prvního poločasu na své polovině a vyčkávají na skulinky v obraně Waregemu. Gent se však nikam nežene.
     
    44
    Agilní Kubo si pochutnal na svém strážci, zbavil se jej krásnou kličkou, jenže poté se vrhl do dalšího souboje a další obránce už jej o balón připravil.
     
    43
    Domácí celek si vybojoval další rohový kop. Kaya se ještě pustil do křížku s arbitrem kvůli postavení míče, ale jeho centr paseku v pokutovém území Gentu nenadělal.
     
    42
    Waregem zahrával rohový kop. Do zakončení se tlačil Baudry, jenže před domácím stoperem odhlavičkoval balón ze šestnáctky Gershon.
     
    41
    Coulibaly se pustil do souboje s domácími stopery. Útočník Gentu ale neměl proti přesile šanci a Steppe s klidem sebral odražený míč.
     
    40
    Steppe měl další práci. Simon odcentroval před domácí branku z levé strany a obránce Lepoint přizvedl míč do rukavic brankáře Waregemu.
     
    39
    Steppe musel ven z brankové čáry. Domácí brankář se neohroženě vrhl pod nohy sprintujícímu Kubovi a se štěstím zasáhl míč.
     
    38
    Neto vystihl nepřesnou přihrávku mezi obránce hostujícího celku. Záložník Gentu poté vyslal dlouhou přihrávku pro Coulibalyho, jenže i ta postrádala přesnost.
     
    37
    Domácí předvedli rychlou kombinaci na levé straně, jenže Muhren nedokázal zastavit prudkou pobídku na hranici vápna a obrana Gentu se stačila srovnat.
     
    36
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání. Za ostrý zákrok na polovině hřiště ji vidí Neto.
     
    35
    Waregem zahrával další rohový kop. Hamalainen tentokrát vymyslel zajímavý centr na malé vápno, kde ale nebyl nikdo v červeném dresu.
     
    34
    Do rozehrávky Gentu se zapojil i brankář Kalinić. Hostující gólman si neporadil se zpracováním a v tísni zakopl balón do autu.
     
    33
    Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází De fauw, přichází Dalsgaard.
     
    32
    Simon prošel s míčem podél levé postranní čáry až k pokutovému území a poslal přízemní centr. Domácí obrana znovu odvrátila nebezpečí.
     
    31
    Gent se po delší době usadil na polovině domácího celku. Coulibaly si řekl o míč z autového vhazování, ale poté vrátil balón zadákům.
     
    30
    Domácí celek zahrával rohový kop. Centrovaný míč přilétl na malé vápno, kde se do zakončení prodral Gershon, ale v souboji si pomohl faulem.
     
    29
    Oba zranění fotbalisté už jsou zpět na hrací ploše a mohou pokračovat. Waregem mezitím vybojoval vhazování v blízkosti pokutového území.
     
    28
    V hlavičkovém souboji se ale zranil také jeden z domácích fotbalistů. Ani jeden z trenérů nemá z incidentu radost, ale nejspíše se nebude muset střídat.
     
    27
    Hra je přerušena. Na trávníku zůstává po hlavičkovém souboji ležet Kubo. Hostující křídelník se drží za rameno, ale podle všeho bude schopen pokračovat.
     
    26
    Obrana Gentu si nyní pohlídala nepřesnou přihrávku na Leyeho. Zadáci hostujícího celku se zatím rozhodně nenudí a musí být pozorní.
     
    25
    Leye si naběhl na přihrávku na pravou stranu, potáhl si míč vpřed a poté se snažil odcentrovat. Centr mu nesedl, míč se domácímu útočníkovi svezl po nártu a zamířil do autu.
     
    24
    Esiti sice vystihl nepřesnou rozehrávku domácího celku na polovině hřiště, jenže poté si špatně pokryl míč a nakonec se dopustil faulu.
     
    23
    Leye potáhl míč od půlící čáry do středu hrací plochy, kde se pustil do souboje s Esitim. Hostující středopolař byl důraznější a míč vybojoval.
     
    22
    Brankář Gentu Kalinić poslal dlouhý míč na polovinu soupeře. Nikdo ve žlutém dresu ale jeho pobídku nezpracoval a Waregem může znovu zaútočit.
     
    21
    Meite prošel po levé straně až na hranici velkého vápna, odkud poslal přihrávku pod sebe, jenže nikdo v červeném dresu nestačil zakončit.
     
    20
    Waregem je aktivnějším celkem. Domácí fotbalisté napadají rozehrávku Gentu už na hranici pokutového území, ale zadní řada hostů si počíná opravdu zkušeně.
     
    19
    Vysoký centr do pokutového území však připravená obrana Gentu. Zatím sledujeme hodně bojovné utkání s minimem šancí.
     
    18
    Neto se nyní dopustil nedovoleného zákroku u postranní čáry. Do pokutového území už míří všichni hlavičkáři domácího celku.
     
    17
    Kaya se pustil do souboje u postranní čáry. Domácí fotbalista se přetlačoval s dvojicí soupeřů a nakonec neudržel míč na hrací ploše.
     
    16
    Centr od rohového praporku přilétl na malé vápno, kde se nejvýše ze všech hlavičkářů dostal Gigot, jenže jeho pokus prosvištěl nad břevnem.
     
    15
    Dejeagere si z pravé strany navedl míč na hranici pokutového území a vyslal prudkou střelu levačkou. Jeden z obránců srazil balón na rohový kop.
     
    14
    Waregem zahrával standardní situaci ze zajímavé pozice. Centrovaný míč přilétl na hranici pokutového území, kde kralovali obránci Gentu.
     
    13
    Na druhé straně hrací plochy Lepoint posunul míč do pokutového území pro Leyho, jenže před domácím útočníkem odkopl balón Gershon.
     
    12
    Agilní Simon motal hlavy obráncům na levé straně pokutového území a poté odcentroval na hranici šestnáctky. Nikdo ve žlutém na jeho pobídku nedosáhl.
     
    11
    Kubo si zpracoval vysokou přihrávku na pravou stranu, přiklepl míč Netovi, který si jej posunul vpřed a byl faulován. Gent může pokračovat v kombinaci.
     
    10
    Kubo potáhl míč vpřed po pravé straně, krásným centrem našel Simona, jež si přehodil míč na levačku, jenže Baudry jeho ránu zablokoval.
     
    9
    Domácí útočník Leye se tlačil mezi obránce Gentu. Při průniku do pokutového území si pomohl zatažením za dres a sudí mu odpískal útočný faul.
     
    8
    Gent se hnal do otevřené obrany Waregemu. Simon opět centroval z levé strany, nicméně Coulibaly zaspal a na dlouhou nohu už nestačil zakončit.
     
    7
    De fauw podpořil ofenzívu domácího celku náběhem po pravé straně hrací plochy. Krajní obránce Waregemu se však nedostal k odcentrování.
     
    6
    Coopman obral soupeře o míč na levé straně hrací plochy. Domácí fotbalista poté potáhl míč k pokutovému území, jenže nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    5
    Simon se prodral vpřed po levé straně, odcentroval do pokutového území, jenže aktivní Coulibaly se přes dobře postavené obránce nedostal ke střele.
     
    4
    Domácí brankář Steppe hodně zariskoval při odkopu od branky. Steppe poslal nízkou pobídku na polovinu soupeře a málem odevzdal míč soupeři.
     
    3
    Na druhé straně přilétl zajímavý centr na malé vápno. Mezi obránce vlétl Coulibaly, jež se snažil doklepnout do branky, ale hlavičkoval pouze vysoko nad sebe.
     
    2
    Rozběhnutý Kaya dohnal prudkou přihrávku na levou stranu, zbavil se obránce a odcentroval do pokutového území. Obrana Gentu byla pozorná.
     
    1
    Domácí celek obstaral výkop do dnešního duelu. Waregem se ihned vydal do útoku. Muhren se uvolnil na pravé straně, jenže jeho centr směřoval do zámezí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše. Gent přijel ve žlutých dresech, zatímco Waregem nastoupí v červeném.
     
    Úvodní sestavy:

    SV Zulte-Waregem: Steppe – De fauw, Lepoint, Baudry, Hamalainen – Lerager, Meité – Coopman, Muhren, Kaya – Leye
    Náhradníci: Marrone, Severin, Bala, Dalsgaard, Madu, Gueye, Bostyn

    KAA Gent: Kalinić – Gigot, Gershon, Mitrović – Dejeagere, Neto, Esiti, Asare – Kubo, Coulibaly, Simon
    Náhradníci: Rinne, Troost-Ekong, Matton, Saief, Schoofs, Perbet, Miličević

    Rozhodčí: Delferiére – de Neve, Hutsebaut.
     
    Vzájemné zápasy

    V podzimním klání dnešních soupeřů zvítězil Gent na své půdě jednoznačně 3:0.
     
    SV Zulte-Waregem

    Naopak Waregem zažívá povedenou sezónu. Zulte vybojovalo čtyřicet šest bodů a patří mu třetí příčka. Na vedoucí duo Anderlecht, Bruggy navíc ztrácí jen tři body. Na svém stadionu ještě Waregem neprohrál, ale pětkrát zde remizoval. V minulém kole prohrál 2:1 se Sportingem Charleroi, ale v týdnu si zajistil postup do finále pohárů.
     
    KAA Gent

    Gent zatím zaostává za výkony z minulé sezóny. Jeden z aspirantů na titul zatím drží šestou pozici. Na hřištích soupeřů ve dvanácti duelech vybojoval jen osm bodů. V minulém duelu ale Gent uspěl v těžkém duelu s Bruggami a na své půde zvítězil 2:0.
     
    Příjemný podvečer všem fanouškům belgického fotbalu. Společně se podíváme na duel mezi SV Zulte-Waregem a Gentem. Výkop je stanoven na 18 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 90. Dalsgaard – 70. Kubo (pen.)

    Karty:   52. Lerager (WAR) – 36. Neto (GNT), 59. Gigot (GNT), 87. Matton (GNT)


    SV Zulte-Waregem: Steppe – De fauw (33. Dalsgaard), Lepoint, Baudry, Hamalainen – Lerager, Meité – Coopman, Muhren (77. Madu), Kaya (77. Gueye) – Leye
    Náhradníci: Marrone, Severin, Bala, Dalsgaard, Madu, Gueye, Bostyn

    KAA Gent: Kalinić – Gigot, Gershon, Mitrović – Dejeagere (74. Foket), Neto, Esiti, Asare – Kubo (78. Miličević), Coulibaly, Simon (83. Matton)
    Náhradníci: Rinne, Troost-Ekong, Matton, Saief, Schoofs, Perbet, Miličević

    Rozhodčí: Delferiére – de Neve, Hutsebaut
    bahis siteleri