Soči – N.Novgorod 4:2 (kon.)
konec
HK Soči
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 06.02.2017, 17:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Ilja KRIKUNOV - 4:2
     
    59:31
    Soči právě vstřelilo branku!
    ILJA KRIKUNOV se dostal ke kotouči ve středním pásmu a šikovně si pohrál s obráncem, načež poslal kotouč do prázdné branky. Bez asistence.
    29:51 Dmitrij SJOMIN - 3:2
     
    29:51
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    DMITRIJ SJOMIN dostal přihrávku od Butlera, najel si na pravý kruh a svižnou střelou propálil Konstantina Barulina, který zřejmě nemá úplně čisté svědomí, protože tato střela se asi dala chytat. Asistence: Bobby Butler, Arťom Aljajev.
    27:52 Eric O'DELL - 3:1
     
    27:52
    Soči právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra Soči je využita! Ilja Krikunov objel branku, naservíroval puk Kosticynovi, jemuž se nepodařilo dostat puk do sítě, ale okamžitě ještě poslal přihrávku do předbrankového prostoru, kde se zorietoval ERIC O'DELL a lehkým kontaktem posílá kotouč do sítě. Asistence: Andrej Kosticyn.
    24:09 André PETERSSON - 2:1
     
    24:09
    Soči právě vstřelilo branku!
    ANDRÉ PETERSSON se po chybě obrany Torpeda dostal do samostatného úniku a trefil se naprosto dokonale, takže Proskurjakov nemohl zasáhnout. Bez asistence.
    16:42 Kaspars DAUGAVINŠ - 1:1
     
    16:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Po obrovské chybě v obraně Soči a vypíchnutí puku Daugavinšem se kotouč dostal k Sjominovi, který vrátil na KASPARSE DAUGAVINŠE a ten si proti Barulinovi poradil. Asistence: Dmitrij Sjomin.
    10:51 Pavel PADAKIN - 1:0
     
    10:51
    Soči právě vstřelilo branku!
    Zvýšená útočná aktivita Soči přináší ovoce, když Ben Maxwell vzal odpovědnost na sebe, strhnul na svou osobu pozornost obrany a naservíroval kotouč před odkrytou branku PAVLU PADAKINOVI, jemuž se puk podařilo dostat za brankovou čáru. Asistence: Ben Maxwell, Andre Petersson.

    Pavel Černý

    Branky a nahrávky: 11. Padakin (Maxwell, A. Petersson), 25. A. Petersson, 28. O'Dell (A. Kosticyn), 60. Krikunov – 17. Daugavinš (D. Sjomin), 30. D. Sjomin (Butler, Aljajev)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Alexandrov, Pepeljajev, Fantenberg, I. Vorobjov, Mamkin, S. Kuzněcov, Glazkov – A. Kosticyn (C), O'Dell, Krikunov (A) – A. Petersson, Maxwell (A), Padakin – Morozov, Levickij, Tomilin – I. Zacharčuk, Mereskin, Ščegolkov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (28. M. Birjukov) – Želdakov, Jegoršev, Barancev, M. Osipov, Šulenin, Aljajev, Radionyčev – Daugavinš, D. Sjomin, Frolov (A) – Butler, Galuzin (A), McMillan – Žerděv, Ashton, Mozer – A. Potapov (C), Norman, Urakov – V. Kuľomin.

    Rozhodčí: Jeřábek, Kulakov – Nestěrov, Sirotkin
    bahis siteleri