Columbus – Detroit 2:1 (kon.) | Toronto – Buffalo 1:3 (kon.) | Montreal – St. Louis 2:4 (kon.)
NY Rangers – Colorado 4:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 1:4 (kon.) | Washington – Anaheim 6:4 (kon.)
Arizona – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Edmonton – Chicago 1:5 (kon.) | New Jersey – San Jose 1:4 (kon.)
Minnesota – Detroit 6:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
San Jose Sharks
Neděle 12.02.2017, 18:40 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:04:01)
     
    Československá stopa v utkání

    Pavel Zacha (NJD) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 15:43

    Tomáš Hertl (SJS) – 1+0, 4 střely, čas na ledě 19:27
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Brent Burns (SJS) 2+0
    2. Joe Thornton (SJS) 1+1
    3. Kevin Labanc (SJS) 0+2
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec vítězí o tři góly, ten poslední vsítil Tomáš Hertl, jenž tak definitivně potvrdil výhru svého celku. Domácí tak ve svém prostředí nezískali ani bod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Domácí mají kotouč na svých holích, zůstávají s ním v obranném pásmu a už se opravdu nic nestane.
     
    59:05
    Domácí už vědí, že se zápasem nic neudělají. Ani jeden tým se už nikam nežene a blíží se tak už úplný konec tohoto duelu.
    58:36 Tomáš HERTL - 1:4
     
    58:36
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. TOMÁŠ HERTL dostal přihrávku v obranném pásmu a ze středního pásma pak trefuje odkrytou domácí klec a potvrdil tak vítězství Žraloků – 1:4. Asistence: Justin Braun, Joel Ward.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:51
    Domácí hrají v šesti hráčích. Schneider je už na střídačce.
     
    56:55
    Schneider nyní zlikvidoval dvě střely hostů. Nejprve střílel Pavelski a po něm hned Vlasic, ale obě rány skončily na pozorném domácím brankáři.
     
    56:47
    Domácí jsou už v plném počtu.
     
    56:02
    Ďáblové se dokázali osvobodit a vyhazují puk až před Marina Jonese. Žraloci tak musejí zakládat svou další přesilovkovou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    55:24
    Thornton střílel z levého kruhu na Schneidera, kotouč se odrazil jen před něho a následnou dorážku Burnse už domácí brankář chytá.
     
    55:06
    Schneider skočil za kotoučem, který se po odrazu z hole Thorntona objevil těsně před jeho brankou. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    54:47
    A situace domácích se ještě ztížila. Parenteau dostává dvě minuty za vysokou hůl a nabízí tak hostům další početní výhodu. Ta začne až za malý okamžik, po další reklamní přestávce.
     
    54:33
    Z druhé vlny si sjel před Jonese Santini, ale jeho přízemní střela skončila jen vedle jeho branky.
     
    53:22
    Domácí hráči stále prohrávají o dvě branky a moc času na srovnání stavu skóre nemají. Čas hokejistům New Jersey najednou plyne velmi rychle a zatím se k větší šanci před Jonesem nedostali.
     
    52:40
    Dnešní utkání sleduje 16 514 diváků.
     
    52:40
    Na řadě je komerční přestávka.
     
    51:55
    Brent Burns dostal nabito na modrou čáru a odtud pak vyslal hostující obránce další prudkou střelu, hattricku se ale znovu nedočkal. Po jeho ráně zaduněly betony Coryho Schneidera.
     
    50:46
    Tomáš Hertl se napřáhl v prostoru mezi kruhy, ale trefil pouze Coryho Schneidera do jeho hrudi.
     
    49:44
    Kyle Palmieri se nedočkal přihrávky, Joe Pavelski mu sebral puk přímo z čepele a hned otočil hru na opačnou stranu. Žraloci tak míří opět do útočné třetiny.
     
    48:32
    Další obranný zákrok si připsal Andy Greene, jenž připravil o kotouč znovu Tierneyho. Domácí se pokusí projít do dalšího útoku a vsítit tak kontaktní branku.
     
    47:51
    Na Tierneyho mířila přihrávka na pravý kruh, tu ale zachytil jeden z domácích obránců a hned ho vyvezl pryč z obranného pásma.
     
    47:09
    Severson přišel v pásmu hostů o kotouč a do úniku pak jeli hosté. Mikkel Bødker ale nedokázal propasírovat puk za Schneiderova záda. Nyní následuje další komerční pauza.
     
    46:12
    Hráči v červených dresech se nyní ocitli znovu před hostující brankou, ale Brent Burns se postaral o to, aby se nedostali ke střele a vyhodil kotouč do středního pásma šikovně tak, by z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    45:35
    Chris Tierney střílel z pravé strany, ale Schneider vytasil další efektní semafor a znovu je tak hra přerušena. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    45:07
    Joseph Blandisi si sjel do blízkosti Jonesovy branky a snažil se ho přízemní střelou překonat. Ale opět to byl Jones, kdo nepovolil domácím snížení na rozdíl jediného gólu.
     
    44:11
    Ďáblové se natlačili do útočného pásma a kombinovali před Jonesem. Kýžené kontaktní branky se ale znovu nedočkali. Jones byl ve svém brankovišti pozorný.
     
    43:18
    Hertl se nyní objevil v souboji o puk se svým krajanem Pavlem Zachou. Výsledkem toho bylo získání kotouče pro San Jose, které už znovu operuje před domácí brankou.
     
    42:29
    Brenden Dillon převzal kotouč na modré čáře a odtud vyslal střelu švihem. Puk si to namířil směr domácí branka, ale obrana Devils ho dokázala poslat mimo ohrožení vlastní klece.
     
    41:26
    Miles Wood nahazoval puk před branku San Jose, ale celou situaci dobře viděl Martin Jones, který se poté dostal ke kotouči a poslal ho do bezpečí.
     
    41:07
    Tam střílel Justin Braun, jehož střelu ukryl mezi své betony Schneider a podržel tak svůj tým. A následně pak se zaskvěl znovu proti jedovce Burnse, kterému hattrick nepovolil.
     
    40:52
    Na druhé straně se nepodařilo udržet pobyt v útočném pásmu domácím hráčům a hosté se následně pak dostali do dalšího útoku.
     
    40:14
    Hned na začátku třetí části hry se do útočného pásma proháčkoval Tomáš Hertl, ale byl stíhán obráncem Lovejoyem, který také následně českého útočníka o kotouč připravil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 15 – 26
     
    I druhé dějství je u konce. V něm dokázali hosté nejprve srovnat a následně strhnout vedení na svou stranu díky dvěma trefám Brenta Burnse, kterého doplnil i Joe Thornton. San Jose tak rázem vedou o dva góly a jsou na tom před třetí periodou rozhodně lépe, než domácí tým. Ten tak musí dohánět dvoubrankové manko. Třetí třetina začne přibližně ve 20:25.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Domácí hráči se ještě dostali do útočného pásma, delší dobu se v něm drželi, ale hosté nakonec dokázali puk poslat do středního pásma a už to vypadá, že se nic nestane.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:00
    Velký tlak měli před hostující brankou domácí. Taylor Hall se ocitl před Jonesem, ale jeho následná střela pak skončila mimo tři tyče.
     
    36:43
    Henrique je na ledové ploše a Jersey jsou kompletní.
     
    36:34
    Kotouč je ve středním pásmu a domácí hráči tak pošetřili další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    35:59
    Tomáš Hertl vybojoval kotouč v rohu kluziště v útočném pásmu, poté ho poslal Wardovi. Druhý jmenovaný se ale ke střele nakonec nedostal.
     
    35:01
    Andy Greene se dostal ve vlastním oslabení ke střele z vrcholu levého kruhu a proti němu musel zasahovat Martin Jones.
     
    34:43
    Henrique inkasuje dvě minuty za podražení a hosté si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    33:58
    Joe Thornton se proháčkoval obranou New Jersey až do prostoru mezi kruhy, ale tam následně o kotouč přišel. Do útočné akce tak míří opět domácí hokejisté.
     
    33:15
    Následuje další komerční přestávka.
     
    33:15
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Seth Helgeson – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Micheal Haley – 5 min., bitka).
     
    33:04
    Josefson nezpracoval dobře přihrávku svého spoluhráče. Nakonec ale stejně nemohl střílet, domácí totiž byli v postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    32:19
    To je tedy pro domácí pořádná rána. Nejprve ztratili své vedení, následně prohrávali o jednu branku a po velké šanci Zachy, kdy mohli srovnat, rázem prohrávají o dvě branky.
    31:22 Joe THORNTON - 1:3
     
    31:22
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Následně pak hosté skórují potřetí a jdou do dvoubrankového náskoku. JOE THORNTON dostal přihrávku na levý kruh, odkud svou střelou zápěstím posílá kotouč znovu za záda Schneidera – 1:3. Marc-Édouard Vlasic, Kevin Labanc.
     
    30:26
    Pavel Zacha měl na holi vyrovnání! Po střele z pravé strany už to vypadalo, že kotouč zamířil do branky, ale nakonec ho našel Tierney někde na své výstroji!
     
    30:01
    Burns pak zachytil kotouč a vyhozením do středního pásma pak na chvíli uklidnil hru.
     
    29:19
    Wood si sjel na přihrávku od Cammalleriho, ale svou střelou hostující brankou minul. Nicméně Ďáblové stále krouží před Jonesovou brankou a pálí na něho snad z každé pozice.
    27:46 Brent BURNS - 1:2
     
    27:46
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu. A byl u toho kdo jiný, než BRENT BURNS. Ten pálil z pravé strany od modré čáry a klec domácích hokejistů trefil naprosto přesně – 1:2. Rázem tak musejí své jednobrankové manko dohánět hráči domácího celku. Asistence: Kevin Labanc, Joe Pavelski.
     
    26:50
    Následuje další komerční přestávka.
     
    25:55
    Vlasic dojel kotouč za brankou San Jose a snažil se ho poslat ven z pásma. Jenže domácí dokázali puk zachytit a znovu tak operují před Jonesem, který tak má zase plné ruce práce.
     
    25:09
    Greene střílel od modré čáry, sice nebyl úspěšný, ale domácí jsou nyní stále hodně aktivní a snaží se strhnout vedení znovu na svou stranu.
     
    24:11
    Další velká šance domácích. Josefson po své střele orazítkoval tyčku hostující branky. Domácí tak znovu nebyli daleko od vedoucího gólu.
     
    23:24
    Pavel Zacha sebral puk Schlemkovi, poté přihrál před branku Noesenovi, ten pálil z první ale Jones byl na svém místě připraven. Podržel tak hosty svým dalším zákrokem.
    22:27 Brent BURNS - 1:1
     
    22:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. BRENT BURNS si nabruslil na vrchol mezikruží a odtud vyslal pořádnou bombu, po které vymetl všechny pavučiny v levém horním rohu Schneiderovy svatyně – 1:1. Nejlepší střelec San Jose tak ukázal znovu své schopnosti. Asistence: Joe Thornton, Paul Martin.
     
    21:28
    Hall s Zajacem operovali před brankou Martina Jonese, následně se k dorážce dostal Kyle Palmiery, ale kotouč mezi tři tyče poslat nedokázal.
     
    20:58
    Green střílel z velké dálky, přesto Jones raději uklidnil hru, sáhl si na kotouč a hned ho poslal mezi své spoluhráče.
     
    20:13
    O úvodní vhazování druhé třetiny se postarala Hertlova formace a hosté tak okamžitě směřují do útočného pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 3 – 19
     
    První třetina tohoto utkání je za námi. Hosté byli sice střelecky úspěšnější, ale do vedení se ve dvanácté minutě dostali domácí hráči po tom, co přečkali dvojnásobné oslabení. Parenteau dokázal doklepnout puk za záda Jonese ve skrumáži, která před ním vznikla. V závěru se do velké šance dostali hosté, ale Schneider zachránil svůj tým přesným zákrokem proti teči Bødkera. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry. Druhá třetina začne přibližně v 19:35.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Hosté jsou stále v útočném pásmu, míchají kotoučem před Schneiderem, ale zatím se jim souhra příliš nedaří. Ani nyní se tedy srovnání stavu skóre nedočkají.
     
    19:22
    Parádní zákrok Coryho Schneidera. Brent Burns pálil z levého kruhu, ránu tečoval těsně před ním Bødker, ale domácí brankář kotouč chytil do své lapačky.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:31
    Z pravého kruhu vyslal jedovatou střelu Tomáš Hertl, ale Schneider příložníkem kotouč poslal do rohu kluziště. Domácí pak zakládají svou další útočnou akci.
     
    18:10
    Také hosté se ubránili a po tom, co naskočil Couture na ledovou plochu, jsou kompletní.
     
    17:29
    Taylor Hall poslal kotouč Palmierimu, ten pálil z otočky z prostoru mezi kruhy, ale střela neměla takovou razanci, aby Jonese ohrozila. Hosté se následně osvobozují a spěchají střídat.
     
    16:42
    Domácí jsou v plném počtu a začíná tak jejich zkrácená přesilová hra.
     
    16:10
    Síly na ledě se srovnají. Couture inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    15:57
    Pavel Zacha se poté, co se hosté natlačili před domácí branku, ujal puku a hned ho bekhendem vyhazuje až před Jonese.
     
    15:24
    Znovu se nepodařilo hostům útočné teritorium udržet a je tu znovu osvobození domácích. Ti tak ušetřili další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    14:50
    Schlemko udržel útočné pásmo jen tak tak, ale nakonec stejně kotouč hosté dostali do bezpečí. Žraloci se tak musí vracet zpět, aby mohli založit další útočnou akci.
     
    14:42
    Kalinin zahákoval svého soupeře a už sedí za svůj prohřešek na trestné lavici. Hosté mají další šanci srovnat stav v přesilové hře. To vše ale až za malý okamžik, na řadě je další komerční přestávka.
     
    13:47
    Dillon střílel od modré čáry, před brankou pak jeho ránu tečoval Joel Ward, ale kotouč za záda Schneidera se mu dostat nepodařilo. Hosté ovšem stále drží útočné pásmo a snaží se o srovnání stavu skóre.
     
    13:25
    Slibně se rozvíjející akci Devils zastavilo postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    12:26
    Po dalším neúspěšném pobytu hostů v pásmu domácích se do další šance dostali hráči New Jersey, Cammalleri střílel zblízka na Jonese, ale ten byl na svém místě. V krátkém sledu po sobě to ale byla další dobrá příležitost pro Ďábly.
     
    11:42
    Následuje další komerční přestávka.
    11:42 P.A. PARENTEAU - 1:0
     
    11:42
    Devils právě vstřelili branku!
    Před brankou San Jose vznikla skrumáž, kotouč se před brankou odrazil od hole Taylora Halla a poté ho PIERRE-ALEXANDRE PARENTEAU doklepl do hostující sítě. Domácí New Jersey se tak ujímají vedení po tom, co přežili dvojnásobné oslabení – 1:0. Asistence: Taylor Hall, Jacob Josefson.
     
    10:28
    Domácí přečkali to nejhorší a už jsou v plném počtu.
     
    10:15
    John Thornton místo střely zvolil přihrávku na svého spoluhráče, ten kotouč ale nezachytil a rázem tak skončila další přesilovková akce hostů a pomalu končí i jejich početní výhoda.
     
    10:10
    Blandisi je na ledě a domácí jsou tak už ve čtyřech hráčích.
     
    09:29
    Zatím se dvojnásobná početní výhoda Žralokům nedaří. Po nepřesné střele Coutureho se pak domácí dokázali znovu osvobodit a za chvíli už budou ve čtyřech.
     
    08:47
    Pavelski vyhrál vhazování v obranném pásmu San Jose a hosté tak okamžitě míří do útočného pásma. Brent Burns pak střílel z levého kruhu, ale Schneider se vyznamenal efektním semaforem. Následně pak přerušil hru.
     
    08:28
    Lovejoy zasáhl Thorntona vysokou holí, dostává dvě minuty a hosté budou hrát pět na tři.
     
    08:10
    Nyní následuje první komerční přestávka.
     
    08:10
    Blandisi inkasuje trest za držení a je tu další přesilová hra pro hosty ze San Jose.
     
    07:27
    Bødker nebezpečně vystřelil a byla z toho dobrá šance pro San Jose, ale Schneider byl na svém místě. Znovu se tedy skóre nemění.
     
    06:59
    Domácí hokejisté jsou už v plném počtu.
     
    06:45
    Ward tečoval střelu Tomáše Hertla z pravého kruhu, ale před Schneiderem nebyl úspěšný. Nicméně Žraloci udrželi útočné pásma a vhazovat se bude po levici Schneidera.
     
    06:18
    Tomáš Hertl se snažil přehodit si puk na forhend, ale nakonec se mu to nepovedlo a ke střele se nedostal. Je tu další osvobození domácího týmu.
     
    05:47
    Po několika akcích v útočném pásmu San Jose získali puk domácí hráči a okamžitě bez čekání ho vyhodili před Martina Jonese.
     
    04:59
    A domácí Josefson podrazil Labance a dostává dvě minuty. Přesilovou hru si zahraje také San Jose.
     
    04:56
    Dillon nahodil puk před domácí branku, kde následně pálil Labanc, ale Schneider kotouč za svá záda nepustil.
     
    04:19
    Hosté jsou už kompletní a hned po návratu Labance na ledovou plochu uhánějí do útočného pásma.
     
    03:57
    Zatím hrají hosté své oslabení velmi dobře a opět se jim podařilo puk vyhodit do bezpečí. Pošetřili tak další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    03:23
    Hall pálil na branku San Jose, jenže kotouč zachytil Burns a znovu ho vyhodil až před Schneidera. Žraloci následně odcházejí střídat.
     
    02:41
    Po vhazování se k puku dostali hosté a okamžitě ho posílají do bezpečí, tedy až před branku Coryho Schneidera. Domácí tak musí zakládat útočnou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    02:19
    Labanc napadl gólmana Devils a dostává za to dvě minuty. Jako první si početní výhodu vyzkoušení domácí hráči.
     
    01:42
    Jenže opět z toho nic nebylo a domácí hokejisté už zase operují ve žraločím teritoriu. Pavel Zacha dostal přihrávku od svého spoluhráče, ale ke střele se nedostal.
     
    00:38
    Steven Santini vystřelil od modré čáry, puk směřoval do předbrankového prostoru San Jose, kde ho ale zachytila pozorná obrana. Hráči San Jose tak mohou projít do další útočné akce.
     
    00:07
    Žraloci se dostali do útočného pásma, ale před Schneiderem nic nevymysleli. Následně pak si kotouč převzali domácí hráči a míří s ním na opačnou stranu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Zápas začne se zpožděním, jak je v zámoří zvykem.
     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Lovejoy, A. Greene (C), Santini, J. Moore, Severson, Helgeson – Palmieri, Zajac (A), Hall – Cammalleri, Henrique (A), Wood – Noesen, Josefson, Zacha – Blandisi, Kalinin, Parenteau.

    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, P. Martin, Braun, Vlasic, Schlemko, Dillon – Pavelski (C), J. Thornton (A), M. Karlsson – Labanc, Tierney, Marleau – J. Ward, Hertl, Meier – Bødker, Haley, Couture (A).

    Rozhodčí: St. Pierre, Charron – Cornier, Barton.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Československá stopa v utkání

    Pavel Zacha (NJD)

    Tomáš Hertl (SJS)
     
    x

    Poslední 3 vzájemná utkání

    San Jose Sharks – New Jersey Devils 4:0
    San Jose Sharks – New Jersey Devils 0:3
    New Jersey Devils – San Jose Sharks 1:2 po nájezdech
     


    San Jose Sharks

    San Jose se momentálně nachází v tabulce Západní konference na třetí příčce s jednasedmdesáti body. Po šestapadesáti odehraných zápasech má na svém kontě 26 výher v řádné hrací době, 7 výher po prodloužení či nájezdech, 5 proher po prodloužení či nájezdech a 18 proher v řádné hrací době. Venku zatím San Jose odehrálo devětadvacet zápasů, ze kterých 12x vyhrálo v řádné hrací době, 3x vyhrálo po prodloužení či nájezdech, 3x prohrálo po prodloužení či nájezdech a 11x prohrálo v řádné hrací době.

    Posledních 5 zápasů

    Philadelphia Flyers – San Jose Sharks 2:1 po prodloužení
    Boston Bruins – San Jose Sharks 6:3
    Buffalo Sabres – San Jose Sharks 5:4 po prodloužení
    San Jose Sharks – Arizona Coyotes 2:3 po nájezdech
    Vancouver Canucks – San Jose Sharks 1:4
     


    New Jersey Devils

    New Jersey se momentálně nachází v tabulce Východní konference na dvanácté příčce s šestapadesáti body. Po čtyřiapadesáti odehraných zápasech má na svém kontě 15 výher v řádné hrací době, 8 výher po prodloužení či nájezdech, 10 proher po prodloužení či nájezdech a 21 proher v řádné hrací době. Doma zatím New Jersey odehrálo čtyřiadvacet zápasů, ze kterých 8x vyhrálo v řádné hrací době, 3x vyhrálo po prodloužení či nájezdech, 4x prohrálo po prodloužení či nájezdech a 9x prohrálo v řádné hrací době.

    Posledních 5 zápasů

    New Jersey Devils – Buffalo Sabres 2:1
    Columbus Blue Jackets – New Jersey Devils 1:5
    New Jersey Devils – Calgary Flames 3:4 po prodloužení
    Detroit Red Wings – New Jersey Devils 3:4
    New Jersey Devils – Washington Capitals 2:5
     
    Zdravím všechny hokejové fanynky a fanoušky. Vítejte u dnešního zápasu nejprestižnější hokejové soutěže NHL mezi New Jersey Devils a San Jose Sharks.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:40.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Parenteau (Hall, Josefson) – 23. Burns (J. Thornton, P. Martin), 28. Burns (Labanc, Pavelski), 32. J. Thornton (Vlasic, Labanc), 59. Hertl (Braun, J. Ward)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Lovejoy, A. Greene (C), Santini, J. Moore, Severson, Helgeson – Palmieri, Zajac (A), Hall – Cammalleri, Henrique (A), Wood – Noesen, Josefson, Zacha – Blandisi, Kalinin, Parenteau.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, P. Martin, Braun, Vlasic, Schlemko, Dillon – Pavelski (C), J. Thornton (A), M. Karlsson – Labanc, Tierney, Marleau – J. Ward, Hertl, Meier – Bødker, Haley, Couture (A).

    Rozhodčí: St. Pierre, Charron – Cornier, Barton

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri