Kadaň – Dandy Malé Březno 2:4 (kon.) | Děčín – Most "B" 4:3 (kon.)
konec
HBC Bazzy Děčín
4:3 (0:1, 2:0, 2:2)
HBC Most "B"
Neděle 12.02.2017, 15:30 • Stadion mládeže Ústí nad Labem • 2. Liga - Čechy Sever
     
    38:34
    Kovodemont Most "B" právě vstřelil branku!

    S góly se ve třetí třetině opravdu protrhl pytel! Přesilovou hru hosté využívají a opět dotahují skóre. JAN PLACHÝ ukázal svůj rychlý a přesný švih, když našel škvírku mezi betony domácího brankáře. Asistence: Pomahač, Krajíček.
     
    37:23
    Děčín právě vstřelil branku!

    A je tu další gól! Janák si vzal balonek za svou bránou a běžel s ním až do poloviny hřiště, kde přiťukl míček naběhlému MARTINU HORÁČKOVI, který utekl mostecké obraně a svým backhandovým pokusem završil hattrick! Asistence: Janák.
     
    36:45
    Kovodemont Most "B" právě vstřelil branku!

    A je to opět o jednu branku! Mostečtí se po inkasované brance nesložili a naopak ihned zaútočili. Svůj tlak vyústil v gól, když ke střele napřáhl PETR ŠMÍDL a prostřelil pod vyrážečkou Štarmana. Asistence: Krajíček.
     
    36:11
    Děčín právě vstřelil branku!

    Tak to byla pastva pro oko diváka. Janák s MARTINEM HORÁČKEM si v přečíslení dvou na jednoho vyměnili balonek hned čtyřikrát a druhý jmenovaný neměl s poslední nahrávkou jediný problém. Asistence: Janák.
     
    28:43
    Děčín právě vstřelil branku!

    Čtyři vteřiny před koncem přesilové hry se domácí dostávají do vedení! Z vrcholu pravého kruhu vypálil MARTIN SASKA a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Vinš, Hovorka.
     
    20:51
    Děčín právě vstřelil branku!

    A máme vyrovnáno! Novák našel z rohu volného MARTINA HORÁČKA, který stál na vrcholu kruhu. Jeho dělobuch z voleje vymetl všechny pavučinky v Tylově brance. Asistence: Novák, Jirkovský.
     
    07:35
    Kovodemont Most "B" právě vstřelil branku!

    Tak to byla velmi nepovedená přesilovka ze strany Děčína. PAVEL KRAJIČEK si vzal balonek na své modré čáře, proběhl skrz děčínskou obranu a i přes seknutí Horáčka dokázal kličkou do forehandu překonat Štarmana. Asistence: Pomahač.

    Vojtěch Červinka

    Branky a nahrávky: 21. Horáček (Novák, Jirkovský), 29. Saska (Vinš, Hovorka), 37. Horáček (Janák), 38. Horáček (Janák) – 8. Krajíček (Pomahač), 37. Šmídl (Krajíček), 39. Plachý (Pomahač, Krajíček)


    HBC Bazzy Děčín: Štarman – Huk, Novák, Hovorka, Janák, Hladiš, Jirkovský, Hůja, Horáček, Vinš, Saska, Janda, Michajličenko, Rubeš
    HBC Most "B": Tyl – Vasil, Ševčík, Pomahač, Hauf, Dlouhý, Bokůvka, Janeček, Šmídl, Plachý, Krajíček

    Rozhodčí: Tuček, Loskot
    bahis siteleri