NY Islanders – Colorado 5:1 (kon.) | Nashville – Dallas 5:3 (kon.) | Buffalo – Vancouver 2:4 (kon.)
Boston – Montreal 4:0 (kon.)
konec
New York Islanders
5:1 (1:1, 1:0, 3:0)
Colorado Avalanche
Pondělí 13.02.2017, 00:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:48 Jason CHIMERA - 5:1
     
    53:48
    Islanders právě vstřelili branku!
    Po výborné akci domácí celek přidává další gól. Akci začal Brock Nelson. Dostal se až před branku, kde byl volný JASON CHIMERA. Jeho zakončení si srazil brankář betonem za brankovou čáru. Asistence: Brock Nelson.
    51:22 Anders LEE - 4:1
     
    51:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    Čtvrtou branku přidávají domácí hokejisté v přesilové hře, Po pohledné kombinaci se dostal puk na modrou, kde byl ANDERS LEE. Jeho rána končí za zády brankáře. Nyní to budou mít hráči Colorada obtížné. Asistence: Johnny Boychuk a Nick Leddy.
    41:21 Anders LEE - 3:1
     
    41:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté z kraje třetí periody přidávají další branku. John Tavares již mohl zakončoval,a le ještě vylepšil pozici pro svého spoluhráče, kterým byl ANDERS LEE. Ten zakončoval do zcela volné branky. O dvě branky vedou hráči Islanders. Asistence: John Tavares a Johnny Boychuk.
    34:46 Ryan STROME - 2:1
     
    34:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přesilová hra pět na tři je proměněná. Na konci pohledné akce byl RYAN STROME, kterému stačilo trefit odkrytou část branky. Jeho spoluhráči vyšachovali obranu, a tak měl střelec snadnou práci.. Asistence: John Tavares a Nick Leddy.
    12:01 Nick LEDDY - 1:1
     
    12:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nyní aktivně hrající domácí celek se dostává k vyrovnání. Po rychlé kombinaci se prosazuje střelou mimo dosah brankáře Colorada NICK LEDDY. Ujala se jeho rána do horního růžku branky. Asistence: Stephen Gionta a Casey Cizikas.
    08:12 Joe COLBORNE - 0:1
     
    08:12
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení, po krásné samostatné akci se před branku dostal JOE COLBORNE. Zamíchal s kotoučem, poslal si brankáře tam, kam potřeboval, a tak mohl pohodlně zakončit do odkryté branky. Asistence: Andreas Martinsen, Fjodor Ťutin

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 13. Leddy (Gionta, Cizikas), 35. R. Strome (Tavares, Leddy), 42. Lee (Tavares, Boychuk), 52. Lee (Boychuk, Leddy), 54. Chimera (B. Nelson) – 9. Colborne (Martinsen, Ťutin)


    New York Islanders: Bérubé (Greiss) – Leddy, Boychuk, de Haan, Seidenberg, Hickey, Pelech – Lee, Tavares, Jo. Bailey – Beauvillier, B. Nelson, R. Strome – Ladd, Chimera, N. Kuljomin – Cizikas, Prince, Gionta.
    Colorado Avalanche: Pickard (J. Smith) – Beauchemin, Zadorov, Barberio, Goloubef, Ťutin, Barrie – Landeskog, MacKinnon, Rantanen – Grigorenko, Duchene, Nieto – Comeau, J. Mitchell, Iginla – Söderberg, Colborne, Martinsen.

    Rozhodčí: Lee, Furlatt – Murchison, Murphy

    Diváci: 14 107
    bahis siteleri