Rio Ave – Marítimo 0:0 (kon.)
konec
Rio Ave FC
0:0 (0:0)
CS Marítimo
Pondělí 13.02.2017, 21:00 • Estádio do Rio Ave Futebol Clube, Vila de Conde (kapacita: 12.815 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanynky a fanoušky. Vítejte u sledování dnešního zápasu 21. kola portugalské Ligy NOS, v němž domácí Rio Ave hostí CS Marítimo.
     
    Rio Ave:

    Rio Ave se momentálně nachází v ligové tabulce v klidném středu na deváté příčce se sedmadvaceti body. Po dvaceti odehraných zápasech má na svém kontě 8 výher, 3 remízy a 9 porážek. Doma zatím Rio Ave odehrálo deset zápasů, ve kterých pětkrát vyhrálo, jednou remizovalo a čtyřikrát prohrálo.
     
    Marítimo:

    CS Marítimo se nyní nachází v tabulce na šesté příčce s jednatřiceti body. Po dvaceti odehraných zápasech má na svém kontě 9 výher, 4 remízy a 7 porážek. Venku zatím Marítimo odehrálo deset zápasů, ve kterých třikrát vyhrálo, dvakrát remizovalo a pětkrát prohrálo.
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

    03.01.17 Maritimo - Rio Ave 1:0 (Ligový pohár)
    11.09.16 Maritimo – Rio Ave 0:1 (Liga NOS)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Rio Ave FC: Cássio – Lionn, Marcelo (C), Roderick, Rafa – Petrovic, Pedro Moreira – Krovinovic, Ruben Ribeiro, Gil Dias – Gonçalo Paciência.
    Náhradníci: Rui Vieira – Guedes, Tarantini, Bruno Teles, André Vilas Boas, Kizito, João Novais.

    CS Marítimo: Charles – Patrick, Maurício, Raul, Luís Martins – Erdem Sen, Alex Soares, Fransérgio (C) – Xavier, Dyego Souza , Ghazaryan.
    Náhradníci: Wellington – Deyvison, Zainadine, Edgar Costa, Jean Cleber, Djousse, Brito.

    Rozhodčí: Luís Ferreira. Asistenti: Luís Cabral, Jorge Fernandes. Čtvrtý rozhodčí: Duarte Oliveira.
     
    Fotbalisté obou týmů už jsou připraveni na hrací ploše, kde těsně před utkáním probíhá minuta ticha.
     
    Výkop začne s mírným zpožděním kvůli problému se sítí, která musí být v bráně hostů upravena.
    Utkání začne s mírným zpožděním. Musí dojít k úpravě sítě.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Síť v jedné z bran byla dána do pořádku a hlavní rozhodčí Luís Ferreira dal pokyn k zahájení zápasu, jehož výkop obstarali domácí fotbalisté Ria Ave.
     
    2
    Fotbalisté domácího celku založili po pravém křídle první útok, po kterém vybojovali první rohový kop dnešního zápasu a chytře ho rozehráli nakrátko, jeden z hráčů Ria Ave se ale po dobrém náběhu na hranici šestnáctky ke střele těsně nedostal.
     
    3
    Marítimo o sobě dalo také poprvé vědět a také akci po pravém křídle, jenže po delším obléhání pokutového území soupeře se zatím k ničemu kloudnému nedostalo.
     
    4
    Rio Ave na levé straně hřiště získalo míč, vzápětí ale jeden z domácích fotbalistů předvedl dlouhou kolmou přihrávku, která byla nepřesná a odevzdal po ní míč lehce soupeři.
     
    5
    Paciência po rychlém protiútoku Ria Ave napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné táhlé střele pravačkou, která jemně olízla záda jednoho z obránců Marítima a mířila přesně k levé tyči, hostující brankář Charles ale vytáhl fantastický zákrok a míč vyrazil na rohový kop!
    5. Paciência krásnou táhlou střelou protáhl brankáře Charlese!
     
    6
    Následný rohový kop už žádné nebezpečí nepřinesl a Ribeiro se musel rychle vrátit, aby na levé straně vlastní poloviny hřiště zastavil útok Marítima a odvrátil míč za postranní čáru.
     
    7
    Deyvison si nabíhal na pravé straně šestnáctky na dlouhý kolmý pas za obranu, zády k bráně ale na míč hlavou nedosáhl a poté se ho marně snažil vybojovat. Následoval odkop od brány.
     
    8
    Rio Ave se vydávalo po levém křídle znovu na steč, jenže akci domácího celku tentokrát zastavila nepřesná kolmá přihrávka, na kterou ofenzivní záložník Ribeiro nedosáhl.
     
    9
    Marítimo na levé straně předvedlo po několikáté v zápase dobrou kombinační akci až do doby, kdy na řadu přišla finální přihrávka do šestnáctky, která byla nepřesná.
     
    10
    Rafa nedosáhl na zpětnou přihrávku svého spoluhráče a Rio Ave darovalo soupeři rohový kop, po kterém do šestnáctky přilétl z pravé strany ostrý centr, žádný z hráčů hostujícího Marítima se ale k hlavičce nedostal.
     
    11
    Paciência předvedl ostrý faul, když k zemi poslal rozeběhnutého Soarese. Vše se ale obešlo pouze s domluvou a hlavní rozhodčí Luís Ferreira zatím nesáhl ke kartě.
     
    12
    Lionn si srovnal míč na pravačku a zpoza šestnáctky napřáhl ke krásné táhlé střele, která zaplachtila těsně vedle levé tyče! Charles po míči skákal a zřejmě by ho úspěšně vyrazil.
    12. Lionn napřáhl zpoza šestnáctky k pěkné táhlé střele.
     
    13
    Rio Ave se rychle vrátilo k míči a podniklo okamžitě další útočnou akci středem hřiště, kterou zastavila nepřesná finální přihrávka a Charles odkopával v klidu od brány.
     
    14
    Luís Martins odvedl v obraně skvělou práci, když na levé straně šestnáctky nepustil jednoho z domácích fotbalistů k centru a po jeho rozhození tělem navíc vybojoval odkop od brány.
     
    15
    Soares na pravém křídle nedokázal míč po zpětné přihrávce spoluhráče zachytit na hřišti a Rio Ave se dostalo zadarmo k autovému vhazování. Vzápětí ovšem míč ztratilo.
     
    16
    Jeden z fotbalistů Marítima se snažil prosadit na pravé straně šestnáctky, jenže u míče byl dříve jeden z obránců Marítima, který se s ním otočil a uklidil ho za postranní čáru.
     
    17
    Rio Ave se marně snažilo dostat na hranici šestnáctky proti dvojnásobné přesile ke střele, nakonec se mu ale zpoza ní po pár sekundách podařilo vypálit, pokus byl ale zablokován.
     
    18
    Marítimo podniklo na levém křídle pěkný útok a po sraženém centru vybojovalo rohový kop. Uprostřed šestnáctky se po pěkném centru z levé strany natahovala dvojice hostujících hráčů, oběma ale míč přelétl přes hlavu.
     
    19
    Ghazaryan na pravé straně hřiště vypálil zpoza šestnáctky, jednalo se ovšem o slabou střelu, která byla nepřesná a zamířila těsně nad zemí vedle přední pravé tyče.
     
    20
    Rio Ave se pokusilo rychle odpovědět, jenže kolmá přihrávka zamířila do území nikoho a brankář Charles mohl v klidu rozehrát nohou, což také udělal.
     
    21
    Dyego Souza si na pravé straně šestnáctky pěkně narazil míč, akce hostujícího celku ale s mírným zpožděním byla zastavena kvůli ofsajdu, který byl správně odpískán.
     
    22
    Rio Ave se dostalo na pravé straně šestnáctky ke střele z úhlu, která byla tečována a míč zamířil vedle pravého horního rohu brány na rohový kop, který si domácí po centru na přední tyč zopakují poté, co obrana Matítima míč na přední tyči odvrátila hlavou do zámezí.
     
    23
    Domácí fotbalisté posílali z pravé strany hřiště do šestnáctky z rohového kopu pěkný centr, uprostřed pokutového území ho ale jeden z hráčů Marítima hlavou odvrátil do bezpečí.
     
    24
    Dyego Sousa napřáhl na pravé straně šestnáctky k pěkné diagonální střele, postrádala ovšem přesnost a nakonec o hodně minula vzdálenější levou tyč.
     
    25
    Krovinovic napřáhl po zpětné přihrávce z levé strany hřiště na hranici šestnáctky levačkou k přízemní diagonální střele, která nabrala opačnou faleš a zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    26
    Bezprostředně po předchozí střele skončil uprostřed šestnáctky na trávníku Paciência a Raul mu pořádně od plic vyčinil, že se pokusil nasimulovat pokutový kop.
     
    27
    Gevorg Ghazaryan u postranní čáry ve střed hřiště příliš tvrdě vrazil tělem do Rubena Ribeira a viděl žlutou kartu.
     
    28
    Krovinovic se s tím nepáral a ze střední vzdálenosti napřáhl pravačkou k dalekonosné střele, která nabrala příliš velkou výšku a zamířila vysoko nad břevno.
     
    29
    Paciência krátce na to sice pálil z podobné pozice a vzdálenosti dlouhou přízemní střelou přesně k pravé tyči, Charles u ní byl ale včas a vpádu ji bez problému zastavil.
     
    30
    Marítimo se vrhlo na steč po pravém křídle, jenže následnou jeho akci zastavila nepřesná kolmá přihrávka.
     
    31
    Ze zápasu uplynulo úvodních třicet minut, během kterých Rio Ave dvakrát nebezpečně vypálilo zpoza šestnáctky, první střelu ale skvěle vyrazil Charles a druhá skončila těsně mimo.
     
    32
    Jeden z hráčů Marítima na pravé straně v blízkosti šestnáctky předvedl pěknou koloběžku, jenže jeho následná zpětná přihrávka směrem k hranici šestnáctky byla nepřesná.
     
    33
    Myšlenka hostujícího fotbalisty byla velice dobrá, jenže ze druhé vlny nikdo situaci nedoplnil a téměř všichni už byli uvnitř pokutového území, takže přihrávka jim mířila na paty.
     
    34
    Ruben Ribeiro posílal z levého křídla do šestnáctky pěkný centr, který Raul na vzdálenější pravé tyči patou přizvedl do vzduchu a brankář Charles vzápětí míč stáhl do rukavic.
     
    35
    Rio Ave tentokrát centrovalo z pravého křídla a brankář Charles raději na vzdálenější levé tyči míč reflexivním zákrokem vyboxoval do bezpečí. Jednalo se ovšem pouze o zákrok pro diváky, protože míč nemířil směrem na bránu.
     
    36
    Domácí po pravé straně krásně pronikli do šestnáctky a po parádním přízemním centru se na vzdálenější levé tyči natahoval po míči Krovinovic, ve skluzu ji ale minul.
     
    37
    Marítimo se začíná v závěru prvního poločasu ocitat pod velkým tlakem, zatím mu ovšem úspěšně odolává.
     
    38
    Hostující fotbalisté velice dobře kombinují, ale pouze do doby, než se dostanou k pokutovému území soupeře, které jako by bylo prokleté a ztrácejí před ním zbytečně míče.
     
    39
    Ruben Ribeiro si na levé straně nabíhal na krásný diagonální pas svého spoluhráče ze středu hřiště, jenže ho zpracovával v ofsajdu, který byl domácímu záložníkovi odpískán.
     
    40
    Tlak Ria Ave je kde tam a nyní začínají přebírat iniciativu fotbalisté Marítima, jejichž kombinace je nepřesná, co se týče prostoru kolem pokutového území a uvnitř něho.
     
    41
    Ještě je potřeba dodat, že Rio Ave před pokutovým územím skvěle vyplňuje volné prostory a dobře brání.
     
    42
    Deyvison si na levé straně hřiště naběhl na dlouhou kolmou přihrávku podél postranní čáry a pokoušel se proniknout do šestnáctky, v jejíž blízkosti ho srazil k zemi Marcelo a stal se druhým potrestaným hráčem dnešního utkání.
     
    43
    Ghazaryan na levé straně hřiště rozehrál standardní situaci a z ostrého úhlu posílal na vzdálenější pravou tyč velmi nebezpečný centr, který bez teče zamířil těsně mimo!
    43. Ghazaryan zahrozil přímo po rozehrání standardní situace.
     
    44
    Na opačné straně mohl udeřit Petrovic, který si z levé strany krásně potáhl míč do středu hřiště a zpoza šestnáctky napřáhl k přízemní střele, která těsně minula vzdálenější levou tyč!
    44. Petrovicova přízemní střela o vlásek minula levou tyč!
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Rio Ave bylo během prvního poločasu nebezpečnějším týmem a dostalo se k několika střelám zpoza šestnáctky, až na dvě v podání Paciênciy, kterého v obou případech vychytal brankář Charles, ale mířili mimo. Fotbalisté Marítima během úvodních 45 minut dobře kombinovalo, ale pouze do doby, než se dostalo k šestnáctce, kde v drtivé většině případů míč ztratilo. Skóre po prvním poločase: Rio Ave 0 Marítimo 0.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Přestávka se trochu prodloužila, nyní už je ale druhý poločas na hřišti Ria Ave v plném proudu. Výkop druhých pětačtyřiceti minut, do kterých oba týmy vstupují bez gólů a střídání, obstaralo Marítimo.
     
    47
    Rio Ave vstoupilo do druhého poločasu stejně jako do celého zápasu aktivněji, na pravém křídle se ovšem zatím nedostalo do žádné slibné brankové příležitosti.
     
    48
    Paciência předvedl na pravém křídle po kolmé přihrávce do běhu nádhernou individuální akci, když z ostrého úhlu po fantastické zasekávačce pronikl do šestnáctky a napřáhl přízemní střele, která byla sražena do boční sítě!
    48. Domácí Paciência a jeho nádherná individuální akce.
     
    49
    Rio Ave vzápětí na obou stranách hřiště rozehrálo v rychlém sledu jeden rohový kop, do dalšího zakončení se ale nedostalo a Marítimo se úspěšně ubránilo.
     
    50
    Marítimo přečkalo horké chvilku a poté se snažilo na levé straně hřiště zrychlit hru kolmou přihrávkou za obranu, která zamířila do území nikoho, a Cássio rozehrával.
     
    51
    Dyego Sousa se snažil prosadit podél pravé postranní čáry, jenže skončil na trávníku a faul se na jeho osobu nepískal.
     
    52
    Další dlouhá a nepřesná kolmá přihrávka v podání hostů z Marítima, po které Cássio v klidu rozehrál nohou.
     
    53
    Ruben Ribeiro si na levé straně šestnáctky naběhl na krásnou kolmou přihrávku a po zpracování míče přízemní technickou střelou mířil ke vzdálenější pravé tyči, od které se nakonec míč odrazil zpět do hry! To byla obrovská šance, úvodním gólem utkání ovšem neskončila!
    53. Ruben Ribeiro krásnou technickou střelou orazítkoval tyč!
     
    54
    Marítimo na pravé straně hřiště rozehrálo standardní situaci a vysoký centr ze se vzduchu snesl na břevno, od kterého se míč odrazil zpět do hry! Neuvěřitelné!
    54. Míč se po standardní situaci Marítima snesl na břevno!
     
    55
    Fotbalisté hostujícího celku vzápětí zkoušeli štěstí střelou zpoza šestnáctky, brankář Cássio byl ale pozorný.
     
    56
    Jeden z hráčů domácího Ria Ave zpoza šestnáctky napřáhl pravačkou ke krásné střele, která sice mířila pouze doprostřed brány, nepříjemně ale ve vzduchu zaplavala a Charles měl co dělat, aby míč vyrazil mimo tři tyče!
    56. Brankář Charles si dokázal poradit s nepříjemnou střelou.
     
    57
    Marítimo rozjelo po levém křídle pěknou kombinační akci, po které přišel do šestnáctky neméně dobrý centr, brankář Cássio se ale proti němu vydal a ukryl ho ve svém náručí.
     
    58
    Druhý poločas nabízí mnohem atraktivnější fotbal a oba týmy se začínají dostávat do velkých šancí.
     
    59
    Ruben Ribeiro napřáhl zpoza šestnáctky ke krásné táhlé přízemní střele, která mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, a po fantastickém zákroku Charlese na pravé straně pokutového území mezi dvěma protihráči nebezpečně vypálil Gil Dias, jehož přízemní pokus byl sražen do boční sítě!
    59. Ruben Ribeiro pořádně protáhl Charlese a Dias pálil mimo!
     
    60
    Rio Ave na pravé straně rozehrálo rohový kop, po kterém byl domácím hráčům odpískán faul na brankáře Charlese.
     
    61
    Paciência se rozeběhl po pravém křídle a u postranní čáry byl zasažen loktem Luíse Martinse do obličeje.
     
    62
    Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Pedro Moreira, přichází Tarantini.
     
    63
    Ze zápasu uběhla více než hodina hry, a přestože o dramatické chvíle není nouze, na gól čekáme stále marně.
     
    64
    Dyego Sousa sice na hranici šestnáctky vyhrál hlavičkový souboj, míč ale ze vzduchu stáhl připravený Charles.
     
    65
    Krovinovic pohotově vypálil zpoza šestnáctky, jeho střela ale minula zhruba o dva metry pravý horní roh brány.
     
    66
    Střídání v týmu CS Marítimo: ze hřiště odchází Antonio Xavier, přichází Edgar Costa.
     
    66
    Střídání v týmu CS Marítimo: ze hřiště odchází Alex Soares, přichází Zainadine.
     
    67
    Marítimo se začalo dostávat pod obrovský tlak a zareagovalo rychle hned dvojitým střídáním. Otázkou je, zda pomůže. Rio Ave je výrazně lepší a touží po gólu.
     
    68
    Charles byl na přední tyči připraven a centr po rohovém kopu Ria Ave z levé strany hřiště stáhl do rukavic.
     
    69
    Marítimo si začalo dávat v obraně obrovský pozor a Ruben Ribeiro dostává na levém křídle méně volného prostoru.
     
    70
    Právě Ruben Ribeiro na levé straně předvedl nepřesnou kolmou přihrávku, která zamířila do zámezí.
     
    71
    Do konce utkání zbývá odehrát dvacet minut a Rio Ave se marně snaží prosadit proti výrazně horšímu Marítimu.
     
    72
    Radoslav Petrovic předvedl v blízkosti středového kruhu faul, během kterého stáhl jednoho z protihráčů k zemi a viděl po něm zaslouženě žlutou kartu.
     
    73
    Marítimo na levé straně hřiště po nepřesném a odvráceném centru ze standardní situace vybojovalo rohový kop, ani od rohového praporku se hostům nepovedlo poslat do šestnáctky centr, po kterém by se někdo dostal do zakončení. Marná snaha. Marná!
     
    74
    Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Ruben Ribeiro, přichází Guedes.
     
    75
    Střídající Guedes se snažil v blízkosti levé tyče po centru z levého křídla dostat do zakončení a nepříjemně atakoval brankáře Charlese, který zůstal ležet na hřišti.
     
    77
    Zatímco se z tribun line hlasitý pískot a bučení, brankář Charles je ošetřován a určitě bude v pořádku.
     
    78
    Je tomu tak. Brankář hostujícího Marítima je zpět na nohou a závěrečných dvanáct minut určitě dochytá.
     
    78
    Střídající Edgar Dosta u postranní čáry na levé straně hřiště v blízkosti půlící čáry vlétl ostře do osobního souboje s Krovinovicem a byl potrestán žlutou kartou.
     
    78
    Gonçalo Paciência se snažil prosadit v hlavičkovém souboji na hranici pokutového území soupeře, jenže jednoho z hráčů Marítima nepříjemně zasáhl loktem do obličeje.
     
    79
    Hráči obou týmů v rychlém sledu viděli žluté karty a věřme, že nyní se opět začne hrát pohledný fotbal.
     
    80
    Marítimo na pravé straně hřiště vybojovalo rohový kop a Cássio měl co dělat, aby míč pravou rukou vyboxoval.
     
    81
    Krovinovic si na pravé straně šestnáctky naběhl na odražený míč a jeho krásná technická střela mířící do vzdálenějšího levého horního rohu brány orazítkovala břevno!
    81. Krovinovicova rána ze druhé vlny orazítkovala břevno!
     
    82
    Rio Ave si vytvořilo řadu obrovských šancí a dvakrát orazítkovalo brankovou konstrukci, gól ovšem stále nikde!
     
    83
    Gonçalo Paciência vypálil zpoza šestnáctky, jeho střela ale byla hodně nepřesná a zamířila daleko vedle levé tyče.
     
    84
    Marítimo na pravé straně hřiště vybojovalo standardní situaci a před jejím rozehráním dojde na jeho straně ke střídání.
     
    85
    Střídání v týmu CS Marítimo: ze hřiště odchází Gevorg Ghazaryan, přichází Brito.
     
    86
    Maurício si krásně naběhl na centr ze standardní situace a hlavou zamířil ze středu pokutového území do protipohybu brankáře Cássia, gól ale nebyl kvůli ofsajdu uznán!
    86. Maurício dokázal vstřelit gól. Kvůli ofsajdu ale neplatil!
     
    87
    Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Gil Dias, přichází Luwagga Kizito.
     
    88
    Střídající Brito se dostal k odraženému míči a zpoza šestnáctky mířil přesně do levého horního rohu brány, brankář Cássio ale vytáhl skvělý zákrok a vyrazil míč mimo!
    88. Brito krásnou střelou v závěru protáhl brankáře Cássia!
     
    89
    Marítimo se vzápětí ocitlo v další šanci, brankář Cássio byl ale u své pravé tyče včas a s přízemní střelou zpoza šestnáctky jednoho z hostujících hráčů si snadno poradil.
     
    90
    Rio Ave na pravé straně hřiště vybojovalo rohový kop, po kterém jeden z jeho hráčů na vzdálenější levé tyči zhruba o metr a půl minul bránu! Domácí se ne a ne prosadit.
     
    90+1
    Nad rámec utkání byly nastaveny 4 minuty.
     
    90+2
    Brankář Charles viděl žlutou kartu za zdržování hry.
     
    90+3
    Brito mohl znovu udeřit, když na levé straně šestnáctky napřáhl z úhlu k prudké přízemní střele, Cássio byl ale u své pravé tyče včas a míč vyrazil na rohový kop!
     
    90+4
    Lionn fauloval v blízkosti středového kruhu a v poslední minutě byl za taktický faul potrestán žlutou kartou.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Charles prožil v bráně Marítima velice náročný večer, svůj tým ale podržel několika skvělými zákroky a vychytal mu na hřišti Rio Ave cenný bod. Hostující brankář už byl dvakrát překonaný, připraveným ale štěstí přeje, když ho zachránila nejprve tyč a poté břevno. Skvělý zápas odehrál Ruben Ribeiro a Gonçalo Paciência, ani jednomu se ale vstřelit gól nepodařilo, stejně jako jejich spoluhráčům. Nádherný zápas skončil remízou. Konečný výsledek: Rio Ave 0 Marítimo 0. (23:00:36)

    Tomáš Reiner

    Branky:

    Karty:   42. Marcelo (AVE), 72. Petrovic (AVE), 78. Paciência (AVE), 90+2. Charles (AVE), 90+4. Lionn (AVE) – 27. Ghazaryan (MAO), 78. Costa (MAO)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 12:2. Rohy: 10:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 25:16.
    Rio Ave FC: Cássio – Lionn, Marcelo (C), Roderick, Rafa – Petrovic, Pedro Moreira (62. Tarantini) – Krovinovic, Ruben Ribeiro (74. Guedes), Gil Dias (87. Kizito) – Gonçalo Paciência.
    Náhradníci: Rui Vieira – Bruno Teles, André Vilas Boas, João Novais.

    CS Marítimo: Charles – Patrick, Maurício, Raul, Luís Martins – Erdem Sen, Alex Soares (66. Zainadine), Fransérgio (C) – Xavier (66. Edgar Costa), Dyego Souza , Ghazaryan (85. Brito).
    Náhradníci: Wellington – Deyvison, Jean Cleber, Djousse.

    Rozhodčí: Luís Ferreira. Asistenti: Luís Cabral, Jorge Fernandes. Čtvrtý rozhodčí: Duarte Oliveira
    bahis siteleri