NY Rangers – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.) | Carolina – Pittsburgh 1:3 (kon.) | New Jersey – Ottawa 1:2 (kon.)
Toronto – Winnipeg 5:4 (po pr.) | Detroit – NY Islanders 1:3 (kon.) | Tampa – Edmonton 4:1 (kon.)
Nashville – Calgary 5:6 (po pr.) | Minnesota – Chicago 3:5 (kon.) | Colorado – Los Angeles 1:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Ottawa Senators
Středa 22.02.2017, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:37 Travis ZAJAC - 1:2
     
    46:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Nyní už ale domácí přeci jenom snižují na rozdíl jedné branky. Blandisi puk šikovně poslal do brankoviště, kde se touš odrazil od Karlssonovy brusle. Anderson už se přesouval k druhé tyči a na zakončení TRAVISE ZAJACA tak nemohl reagovat. Puk šel zcela do odkryté brány. Asistence: Joseph Blandisi, Kyle Palmieri.
    44:11 Erik KARLSSON - 0:2
     
    44:11
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tým z hlavního města Kanady bleskově využívá přesilovou hru. ERIK KARLSSON chvíli kombinoval s Phaneufem, sám se následně posunul na pravý kruh a odtud vypálil přesně mezi Schneidera a tyč brány. Lví podíl na brance však má i Zack Smith, jenž perfektně clonil domácímu gólmanovi. Asistence: Dion Phaneuf, Derick Brassard.
    20:59 Kyle TURRIS - 0:1
     
    20:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Fantastický vstup do druhé třetiny ze strany Senátorů. Jean-Gabriel Pageau našel od zadního mantinelu lépe postaveného Dzingela, ale ten nebyl hamižný a ještě celou akci dokázal vyšperkovat. Mladý útočník totiž viděl najíždějícího si KYLEA TURRISE, jenž zprava zakončil mimo dosah Coryho Schneidera. Domácí gólman se přesouval a byl prakticky bez šance! Asistence: Ryan Dzingel, Jean-Gabriel Pageau.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 47. Zajac (Blandisi, Palmieri) – 21. Turris (Dzingel, Pageau), 45. E. Karlsson (Phaneuf, Brassard)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Lovejoy, Merrill, Santini, Quincey, Severson – Hall, Zajac (A), Palmieri – Zacha, Henrique (A), Parenteau – Cammalleri, Josefson, Noesen – Wood, Blandisi, Smith-Pelly.
    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman – Dzingel, Turris (A), Pyatt – Z. Smith, Brassard, Pageau – Kelly, Wingels, Lazar – C. Bailey, M. McCormick, Neil.

    Rozhodčí: Mike Leggo, Tom Chmielewski – Tony Sericolo, Brian Murphy

    Diváci: 12 343
    bahis siteleri