NY Rangers – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.) | Carolina – Pittsburgh 1:3 (kon.) | New Jersey – Ottawa 1:2 (kon.)
Toronto – Winnipeg 5:4 (po pr.) | Detroit – NY Islanders 1:3 (kon.) | Tampa – Edmonton 4:1 (kon.)
Nashville – Calgary 5:6 (po pr.) | Minnesota – Chicago 3:5 (kon.) | Colorado – Los Angeles 1:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Pittsburgh Penguins
Středa 22.02.2017, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Cam Ward po úspěšném zákroku pravým betonem naskočil na střídačku a Carolina to zkouší při hře bez brankáře! Podaří se Carolina vstřelit dva rychlé góly?
     
    56:11
    Lee Stempniak dostal dvě minuty za hákování a Carolina už to bude mít po vlastním oslabení ve zbytku zápasu hodně těžké! Naděje nicméně stále žije, ne, že ne!
     
    55:26
    Carl Hagelin se po krásné přihrávce z pravého křídla chystal na vzdálenější levé tyči těsně nad ledem skórovat do prázdné brány, jenže Cam Ward předvedl fantastický přesun a pravým betonem mu nakonec zabránil skórovat!
     
    50:40
    Jeff Skinner nabral rychlost a v blízkosti levé tyče se ocitl ve velké šanci, jenže Matt Murray skvěle přiložil hůl k ledu a jeho pokus vyrazil do rohu ledové plochy!
    49:43 Jevgenij MALKIN - 1:3
     
    49:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN si najel do mezikruží na krásnou přihrávku Carla Hagelina, který hraje 400. zápas, zpoza brány a bez přípravy puk napálil mezi betony Cama Warda do brány. Pittsburgh střílí důležitý gól a poprvé v zápase vede o dvě branky! Asistence: Carl Hagelin.
     
    48:18
    Sidney Crosby z levého kruhu pro vhazování po rychlém protiútoku mířil pod břevno, Cam Ward ale předvedl senzační semafor a puk ukryl v lapačce!
     
    48:10
    Jeff Skinner se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jenže jeho střela zápěstím zamířila vedle vzdálenější pravé tyče! Mohlo být vyrovnáno!
     
    46:46
    Elias Lindholm na pravém křídle krásně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování po ledě a Matt Murray puk pravým betonem dokázal vytěsnit do rohu ledové plochy!
     
    45:01
    Patric Hörnqvist mohl k asistenci na úvodní gól dnešního utkání v blízkosti pravé tyče přidat gól, jenže puk napálil bekhendem pouze do levého betonu připraveného a fantastického brankáře Caroliny Cama Warda!
     
    42:27
    Mezitím se Sebastian Aho ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, Matta Murrayho ale propálit nedokázal!
     
    42:00
    Velice zajímavý moment, ke kterému je nutné se vrátit! Vzpomínáte, jak byl ve druhé třetině Viktor Stålberg vyloučen a vzteky mlátil na trestné lavici do ochranné skla? Po návratu z trestné lavice se rozhodčímu za chování omluvil. Dokonalá ukázka sportovního chování.
    36:21 Sidney CROSBY - 1:2
     
    36:21
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Kapitán Penguins SIDNEY CROSBY napřáhl před vrcholem mezikruží k nádherné táhlé střele zápěstím, která se od horní tyče odrazila do sítě! Penguins využili přesilovou hru 5 na 3 a budou pokračovat v běžné početní výhodě 5 na 4! Využijí ji?Asistence: Phil Kessel a Kris Letang.
     
    35:31
    Viktor Stålberg ve středním pásmu zezadu sekl Patrica Hörnqvista a Pittsburgh si zahraje přesilovou hru 5 na 3, která potrvá minutu a čtyři sekundy! Viktor Stålberg vzteky mlátil holí na trestné lavici o ochranné sklo a byl varován, že tohle by si dovolit neměl. Frustrace!
     
    34:35
    Sebastian Aho na útočné modré čáře fauloval Briana Dumoulina a dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    34:17
    Elias Lindholm se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže ležícího Matta Murrayho překonat nedokázal! Stačilo zvednout puk a Carolina mohla potěšit své fanoušky!
     
    30:14
    Sidney Crosby podruhé v dnešním utkání usedl na trestnou lavici, nyní za sekání, a Carolina si zahraje pátou přesilovou hru. Z prvních čtyř zatím využila pouze jednu.
     
    25:45
    Phil Kessel se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci a krásnou střelou zápěstím mířil nad ledem k pravé tyči, Cam Ward ale jeho pokus levým betonem skvěle vykopl!
     
    24:47
    Noah Hanifin bleskově objel bránu a v blízkosti pravé tyče se snažil puk zasunout do brány! Bez úspěchu!
     
    23:13
    Sebastian Aho krásně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho diagonální střela letící těsně nad ledem se od vzdálenější levé tyče odrazila zpět do hry!
     
    22:52
    Jevgenij Malkin byl potřetí v zápase vyloučen na dvě minuty poté, co vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a dostal menší trest za zdržování hry.
     
    22:22
    Oba dva týmy se dostaly v rychlém sledu k nebezpečné střele, jako první dobře zasáhl Cam Ward a po pár sekundách na opačné straně ledové plochy Matt Murray!
     
    20:23
    Jordan Staal se v úvodu druhé třetiny v oslabení ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, Matta Murrayho ale propálit nedokázal, když po rychlém stáhnutí puku na forhend pod tlakem orazítkoval jeho pravý beton!
     
    19:04
    Brett Pesce fauloval v obranném pásmu a dostal dvě minuty za hákování. Pittsburgh si zahraje první přesilovou hru, která zřejmě bude pokračovat po přestávce, pokud ji nedokáže rychle využít.
     
    16:58
    Teuvo Teräväinen se po nádherné kolmé přihrávce řítil sám na bránu, jenže ji z blízkosti trestuhodně přestřelil!
     
    16:37
    Sidney Crosby byl hráčem, kolem kterého si Justin Faulk krásně obhodil puk a vzápětí jím byl v mezikruží podražen.
     
    14:32
    Joakim Nordström se ocitl před bránou v obrovské šanci, puk ale mezi betony fantastického Matta Murrayho propálit do sítě z blízkosti nedokázal! Obrovská šance.
     
    09:23
    Carolina se před bránou ocitla v obrovské šanci, ani jedna ze střel se ale neujala, když skončila na Mattu Murraym! Hurricanes to zkoušeli v blízkosti pravé a poté levé tyče.
     
    08:45
    Sidney Crosby krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila po ledě ke vzdálenější pravé tyči, Cam Ward ji ale skvěle vyrazil levým betonem mimo!
    08:00 Jeff SKINNER - 1:1
     
    08:00
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina si tentokrát vytvořila během přesilové hry obrovský tlak a po nádherné souhře se prosadil JEFF SKINNER, který z mezikruží krásnou střelou bez přípravy zamířil do pravého horního rohu brány! Hurricanes druhou přesilovou hru využili a vyrovnali na 1:1! Phillip Di Giuseppe v pravém kruhu pro vhazování skvělým švihnutím hole vypíchl puk hráčům Pittsburghu a puk se dostal na opačné straně k Lee Stempniakovi, který ho krásnou zpětnou diagonální přihrávkou poslal mezi kruhy pro vhazování, kde Jeff Skinner bez přípravy vypálil a zbytek už znáte. Asistence: Lee Stempniak a Phillip Di Giuseppe.
     
    06:09
    Jevgenij Malkin na útočné modré čáře svého týmu zasáhl během forčekingu zezadu do obličeje rozehrávajícího Justina Faulka a Hurricanes budou moci složit reparát. Ruský útočník byl znovu vyloučen, tentokrát za vysokou hůl.
     
    03:57
    Jeff Skinner skvěle vypálil v pravém kruhu pro vhazování z úhlu a Matt Murray jeho pokus fantasticky hrudí vyrazil!
     
    03:48
    Joakim Nordström si sjížděl ve středu útočného pásma doleva a Jevgenij Malkin dostal dvě minuty za hákování.
    02:15 Scott WILSON - 0:1
     
    02:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    SCOTT WILSON před bránou ve vzduchu skvěle tečoval čepelí hole nahození Patrica Hörnqvista z pravého křídla od mantinelu a puk zamířil přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Pittsburgh se rychle ujal v PNC Areně vedení 1:0! Asistence: Patric Hörnqvist a Matt Cullen.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Skinner (Stempniak, Di Giuseppe) – 3. S. Wilson (Hörnqvist, Cullen), 37. Crosby (Kessel, Letang), 50. Malkin (Hagelin)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Läck) – Slavin, Faulk (A), Hainsey, Pesce, Hanifin, Tennyson – Aho, V. Rask (A), E. Lindholm – Nordström, J. Staal (A), B. McGinn – Skinner, Teräväinen, Stempniak – Stålberg, D. Ryan, Di Giuseppe. Hlavní trenér: Bill Peters.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Dumoulin, Letang, Cole, Ruhwedel, Daley, Oleksy – Kunitz (A), Crosby (C), Guentzel – Hagelin, Malkin (A), Kessel – S. Wilson, Cullen, Hörnqvist – Kühnhackl, Rowney, Fehr. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Jon McIsaac, Gord Dwyer. Čároví: Scott Driscoll, Ryan Gibbons

    Diváci: 12145
    bahis siteleri