Kladno – Chomutov 2:3 (kon.) | K. Vary – PZ Kladno 9:4 (kon.) | Vsetín – Přerov 4:2 (kon.)
Letňany – Č. Budějovice 4:7 (kon.) | HK MD Šumperk – Poruba 2:6 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 5:0 (kon.)
HC Plzeň – Sparta 6:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 6:1 (kon.) | Ústí n/L – Kobra 5:1 (kon.)
HC Litvínov – Mountfield HK 7:5 (kon.) | Warriors Brno – Olomouc 3:1 (kon.) | Zlín – Jihlava 2:3 (po pr.)
Kometa Brno – Tábor 9:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
9:2 (3:0, 4:1, 2:1)
HC Tábor
Čtvrtek 23.02.2017, 18:00 • DRFG Arena • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    53:30
    Křepelka (TAB) vyloučen za sekání. Kometa si zahraje další přesilovku.
     
    53:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se přibližují ke dvoucifernému skóre. Sedláček poslal puk mezi kruhy na volného OSKARA HUBÁČKA, který přesnou ranou pod horní tyč přidal devátý gól Brna. Asistence: Jan Sedláček, Dominick Vašíček.
     
    50:09
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor se prosazuje podruhé v zápase. MILAN PETŘÍK projel přes modrou a střelou z úhlu po ledě překonal Vystavěla. Asistence: Vojtěch Pánek, Martin Šedivý.
     
    46:09
    Přesilovku si zahrají také hosté. Kučeřík (KOM) vyloučen za držení.
     
    44:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Skŕe se v brněnské aréně vyhouplo už na 8:1. VÁCLAV RAŠOVSKÝ si vybruslil zpoza branky a navýšil už tak dost výrazný náskok Brňanů. Asistence: Petr Žák.
     
    41:19
    Lang poslal střelu z poloviny hřiště, Vystavěl si ji chtěl v klidu sebrat nad hlavou ale netrefil puk lapačkou přesně. Ten se mu od ní odrazil za záda a trefil tyč prázdné branky. Brněnský gólman se ale stihl včas zorientovat a druhý kotouč za svá záda nepustil.
     
    38:04
    Hubata (TAB) v krizové situaci zazmatkoval a oslabil tak svůj tým, Brno si zahraje šestnáct vteřin v pěti proti třem.
     
    36:20
    Pánek (TAB) si odsedí dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    35:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rozhodčí sice signalizoval vyloučení, to se však nekoná. MAROŠ JEDLIČKA rozjásal brněnskou střídačku posedmé a vyhnal Váchu z branky. Asistence: Sebastian Bartes, Jan Holemý.
     
    34:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další puk za Váchou. Z tlaku těží modrobílí další branku. Tentokrát se střelou od modré trefuje JAN SEDLÁČEK. Asistence: Jakub Konečný.
     
    31:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využívá přesilovku. Po rozvážné kombinaci se ke střele dostal JAN HOLEMÝ, ranou od modré otřel puk o tyč a následně rozjásal brněnskou střídačku popáté. Asistence: Jakub Konečný, Radek Kučeřík.
     
    29:53
    Chocholoušek (TAB) vyloučen za držení. Kometa si zahraje přesilovku.
     
    26:47
    Tábor právě vstřelil branku!
    Kohouti snižují. Obránce Brna ztratil puk na modré čáře a ADAM ČÍŽEK ujel přes celé hřiště, elegantně se vyhnul vyjíždějícímu Vystavělovi a pohodlně zakončil do prázdné branky. Asistence: Pavel Chocholoušek.
     
    24:36
    Oskar Hubáček (KOM) se provinil proti pravidlu o hrubosti a odsedí si menší trest.
     
    21:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je tu další branka Brna. Jako blesk z čistého nebe nyní udeřili modrobílí. Střelou z veliké dálky překvapil DANIEL KAVICKÝ chytajícího Váchu. Asistence: Radek Kučeřík, Jan Holemý.
     
    11:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je to už 3:0 pro Brňany. ERIK MELUZIN projel jako nůž máslem obranou Kohoutů a pohodlně si připsal svou druhou branku v utkání. Bez asistence.
     
    08:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je to už o dvě branky, tentokrát se v chumlu před Váchou zorientoval nejrychleji ERIK MELUZIN a pohotově dorazil Konečného střelu. Asistence: Jakub Konečný, Václav Rašovský.
     
    07:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Krásnou kombinaci nyní předvedli domácí útočníci. Bartes s Jedličkou ujeli dva na jednoho a po krátké výměně přihrávek otevřel MAROŠ JEDLIČKA skóre střelou do prázdné branky.. Asistence: Sebastian Bartes.
     
    06:37
    Meluzin vystihl za brankou Váchovu rozehrávku, vybruslil před brankoviště a z úhlu rozvlnil boční síť branky, do které se na poslední chvíli stihl hostující muž s maskou vrátit.

    Dominik Vaněk

    Branky a nahrávky: 8. Jedlička (Bartes), 9. Meluzin (Konečný, Rašovský), 12. Meluzin, 22. Kavický (Kučeřík, Holemý), 32. Holemý (Konečný, Kučeřík), 35. Sedláček (Konečný), 36. Jedlička (Bartes, Holemý), 45. Rašovský (Žák), 54. Hubáček (Sedláček, Vašíček) – 27. Čížek (Chocholoušek), 51. Petřík (Pánek, Šedivý)


    HC Kometa Brno: Vystavěl (Bizoň) – Holemý, Sedláček, Kučeřík, Furch, Sedláček, Studený – Žák, Konečný, Hubáček, Meluzin, Jedlička, Malý, Kavický, Rašovský, Vašíček, Bartes, Brabenec
    HC Tábor: Bartoň (Vácha) – Pavlát, čížek, Pánek, Šedivý, Hubata, Křepelka – Komma, Ledecký, Slabý, Máca, Lang, Chocholoušek, Berka, Petřík

    Rozhodčí: Honza – Mikoviny, Sofka
    bahis siteleri