Toronto – NY Rangers 1:2 (1:2 po s.n.) | Montreal – NY Islanders 0:3 (kon.) | Tampa – Calgary 2:3 (kon.)
Nashville – Colorado 4:2 (kon.) | Chicago – Arizona 6:3 (kon.) | Los Angeles – Boston 1:4 (kon.)
po s.n. (1:2)
Toronto Maple Leafs
1:2 (1:0, 0:0, 0:1 - 0:0)
New York Rangers
Pátek 24.02.2017, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New York Rangers.
    Autorem vítězné branky je MIKA ZIBANEJAD.
    64:46 Ani Matthews neuspěl v samostatném úniku! "Ou!"
     
    64:46
    Auston Matthews se řítil vzápětí také do samostatného úniku, jenže ztroskotal na Lundqvistově pravém betonu! To je závěr.
    64:08 Leo Komarov mohl ukončit prodloužení. Jenže neuspěl!
     
    64:08
    Útočník Leo Komarov se řítil do samostatného úniku a v blízkosti pravé tyče bekhendem zasouval puk mezi betony Henrika Lundqvista, švédský brankář ho ale mezi nimi dokázal senzačně sklapnout a vyvést mimo bránu!
     
    62:02
    Jimmy Hayes se ocitl před bránou ve slibné šanci po nahození Chrise Kreidera z pravého křídla, jeho následná střele letící těsně nad ledem ale minula pravou tyč!
     
    61:22
    J.T. Miller se řítil do samostatného úniku, jenže mu v rozhodující chvíli sjel puk z čepele hole!
    58:18 Morgan Rielly pálil v závěru střetnutí z úhlu do tyče!
     
    58:18
    Morgan Rielly se ocitl na pravém křídle po nádherné přihrávce napříč útočným pásmem v obrovské šanci a z ostrého úhlu posílal puk do prázdné brány, jeho střela se ale od přední tyče dorazila zpět do hry! Brána se třese ještě teď.
    56:39 James van Riemsdyk a jeho nádherná individuální akce.
     
    56:39
    James van Riemsdyk na pravém křídle nabral obrovskou rychlost a po nádherné stahovačce a objetí brány v blízkosti levé tyče zasouval puk bekhendem do brány, Henrik Lundqvist ale skvěle utěsnil volný prostor vleže pravým betonem a v závěru podržel svůj tým skvělým zákrokem! Prodloužení už je na spadnutí.
    52:56 Matthews ani nadvakrát nedokázal propálit Lundqvista.
     
    52:56
    Auston Matthews se ihned po vhazování a několika tečích ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže v rychlém sledu dvakrát orazítkoval pouze levý beton brankáře Henrika Lundqvista, který chytá velký zápas!
    50:50 J. T. Miller - 1:1
     
    50:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    Kevin Hayes střelou z pravého kruhu pro vhazování minul bližší pravou tyč a po odrazu puku od mantinelu za bránou se dostal před bránou k dorážce J. T. MILLER, který se ve stoprocentní šanci nemýlil a z blízkosti puk dorazil do odkryté sítě – 1:1! Frederik Andersen byl úplně mimo a ani on čisté konto neudrží! Asistence: Kevin Hayes a Brandon Pirri.
     
    49:43
    Leo Komarov z levého kruhu pro vhazování krásnou střelou zápěstím mířil do pravého horního rohu brány, Henrik Lundqvist ale levým ramenem jeho pokus vyrazil mimo! Také Maple Leafs mohli skórovat v oslabení.
     
    48:48
    Matt Zuccarello si z pravého křídla nebezpečně sjížděl před bránu a po skvělém pokrytí puku bekhendem byl zezadu faulován Nikitou Zajcevem, který dostal dvě minuty za podražení. Rangers si po reklamní přestávce zahrají druhou přesilovou a mají šanci vyrovnat.
     
    44:47
    Rangers se před pár sekundami dostali do nebezpečného přečíslení dva na jednoho, přihrávku Mika Zibanejada z pravého křídla ale fantasticky vystihl před bránou Nikita Zajcev a jeden z hráčů Rangers se v blízkosti levé tyče ke střele nedostal! To zavánělo vyrovnávacím gólem.
     
    42:37
    Derek Stepan na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Frederik Andersen ale skvěle zasáhl pravým betonem a puk vyrazil!
     
    41:20
    Rick Nash dostal dvě minuty za podražení a Maple Leafs budou hrát sekundu přesilovou hru 5 na 3. Šance na jednu střelu. J. T. Miller se už chystá vrátit zpět na led.
     
    39:20
    J. T. Miller před střídačkami marně stíhal Connora Browna, kterého zezadu podrazil a dostal dvě minuty.
     
    38:39
    Derek Stepan se před pár sekundami ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci a mířil uprostřed brány pod horní tyč, Frederik Andersen puk ale maskou vyrazil mimo! Další skvělý zákrok!
     
    37:01
    Morgan Rielly napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k nádherné táhlé střele zápěstím, která mířila ke vzdálenější levé tyči, nakonec ji ale zřejmě s přispěním Henrika Lundqvista, který skvěle zasáhl pravým betonem, minula!
    33:52 Nazem Kadri nabral obrovskou rychlost. Jak to dopadlo?
     
    33:52
    Nazem Kadri na pravém křídle nabral obrovskou rychlost a po pěkném prohození jednoho z hráčů Rangers napřáhl z blízkosti ke střele zápěstím, kterou Henrik Lundqvist hrudí vyrazil, a zabránil Maple Leafs podruhé skórovat!
     
    31:34
    Frédérik Gauthier ve snaze zakončit tvrdě narazil do Henrika Lundqvista a dostal dvě minuty za nedovolené bránění brankáře.
     
    27:59
    Hokejisté Maple Leafs vyrazili po levé straně do přečíslení dva na jednoho a v blízkosti pravé tyče mohl pálit do odkryté části brány Nikita Sošnikov, jenže puk netrefil!
    26:12 Oscar Lindberg nedokázal uspět v samostatném úniku!
     
    26:12
    Oscar Lindberg se řítil sám na bránu, puk ale mezi betony úžasného Frederika Andersena do sítě neprocedil! Brankář Leafs k nepřekonání.
    25:59 Henrik Lundqvist předvedl senzační semafor proti střele Austina Matthewse mířící do bližšího horního rohu brány!
     
    25:59
    Auston Matthews napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která mířila přesně do bližšího horního rohu brány, Henrik Lundqvist ale předvedl neopakovatelný semafor, po kterém puk našel v lapačce! Oba brankáři jsou dnes spektakulární!
    24:06 James van Riemsdyk táhlou střelou orazítkoval tyč!
     
    24:06
    James van Riemsdyk napřáhl v blízkosti vrcholu mezikruží po krásné otočce k nádherné táhlé střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyče a nakonec se právě od ní odrazil puk zpět do hry! To bylo hodně těsné!
     
    22:49
    J. T. Miller na levém křídle vypálil od modré čáry a jeho rychlá střela mířila do vzdálenějšího pravého horní horu brány, Frederik Andersen ale puk po skvělém zákroku ukryl v lapačce! Domácí brankář chytá famózně.
     
    21:00
    Nikita Zajcev krásně vypálil v pravém kruhu pro vhazování zápěstím a jeho střela mířila do vzdálenějšího levého rohu brány, Henrik Lundqvist vyrážečkou puk skvěle vyrazil! Velice dobrý zákrok zkraje druhé části.
    13:45 Stoprocentní gólová příležitost Michaela Grabnera v oslabení! Brankář Frederik Andersen zabránil jistému gólu!
     
    13:45
    Michael Grabner se ocitl v blízkosti pravé tyče po rychlém přečíslení dva na jednoho v oslabení v obrovské šanci a mohl uklízet puk po přihrávce z levého kruhu pro vhazování do prázdné brány, jenže domácí brankář Leafs Frederik Andersen předvedl neopakovatelný a senzační zákrok, když levým betonem puk senzačně vyrazil!
     
    13:02
    Nazem Kadri byl na levém křídle zezadu faulován Chrisem Kreiderem, který dostal menší trest za hákování.
     
    11:17
    Auston Matthews se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jenže nedokázal puk zasunout za záda Henrika Lundqvista, který zasáhl pravým betonem a předvedl spektakulární zákrok! Leafs mohli rychle přidat druhý gól, jenže neuspěli.
    10:56 Connor BROWN - 1:0
     
    10:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tyler Bozak mezi kruhy pro vhazování skvěle tečoval nahození Jakea Gardinera z levého křídla a od modré čáry a na vzdálenější pravé tyči se ocitl v obrovské šanci po odrazu puku od Nicka Holdena domácí CONNOR BROWN, který nad levým betonem ležícího Henrika Lundqvista zamířil do horní části odkryté brány Rangers – 1:0! Asistence: Tyler Bozak a Jake Gardiner.
     
    07:04
    Mats Zuccarello se ocitl na levém křídle v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jenže ztroskotal na skvělém Frederikovi Andersenovi, který předvedl další velký zákrok!
     
    05:42
    Hokejisté Toronta napřáhli na útočné modré čáře ke tvrdé střele s příklepem, která zamířila těsně vedle pravé tyče!
     
    05:26
    Brandon Pirri dobře vypálil z levého kruhu pro vhazování, Frederik Andersen ale skvěle zasáhl levým betonem a číhající Oscar Lindberg se vzápětí k dorážce nedostal!
    02:43 Rick Nash nedokázal bekhendový blafák dotáhnout!
     
    02:43
    Rick Nash si najel před bránu na nádhernou bekhendovou přihrávku Dereka Stepana z pravého kruhu pro vhazování a v rychlosti předvedl nádherný bekhendový blafák, jenže v jeho závěru ztroskotal na levém betonu Frederika Andersena, který si připsal první a fantastický zákrok! To byla obrovská šance.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Co. Brown (Bozak, Gardiner) – 51. J. T. Miller (K. Hayes, Pirri), rozh. náj. Zibanejad

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   William Nylander (TOR)
    0:1   Mats Zuccarello (NYR)
    2. série:
    1:1   Auston Matthews (TOR)
    1:2   Mika Zibanejad (NYR)
    3. série:
    1:2   Nazem Kadri (TOR)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Marčenko, Hunwick (A), R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak, Co. Brown – Komarov (A), Kadri, Leivo – Hyman, Matthews, W. Nylander – M. Martin, F. Gauthier, Sošnikov. Hlavní trenér: Mike Babcock.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Girardi (A), M. Staal, Holden, Skjei, Clendening – Vesey, Stepan (A), Rick Nash – Kreider, Zibanejad, Zuccarello – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – Pirri, Lindberg, Fast. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Brad Meier, Kyle Rehman. Čároví: Ryan Galloway, Trent Knorr

    Diváci: 19175
    bahis siteleri