Lipt. Mikuláš – Košice 0:2 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 4:2 (kon.) | Martin – Zvolen 3:4 (po pr.)
Trenčín – Žilina 2:3 (1:2 po s.n.) | Nové Zámky – Nitra 8:1 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
HK Poprad
sk Pátek 24.02.2017, 17:30 • ZŠ Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak napokon po prihrávke Hickmotta v strednom pásme posiela puk z pravej strany do prázdnej bránky PAVOL SKALICKÝ – 4:2.
     
    41:21
    Banská Bystrica dala gól!
    Aj presilovku o jedného hráča domáci využili. Maione bez prípravy strieľal z medzikružia nepresne, no puk sa odrazil od zadného mantinelu pred bránku, kde ho poslal za Fokina MISLAV ROSANDIČ – 3:2.
     
    40:35
    Banská Bystrica dala gól!
    Presilovku o dvoch hráčov domáci využili. Po strele Maioneho Fokin vyrazil puk, Buc ho neprekonal, no pri ľavej žrdi sa to na dvakrát podarilo BROCKOVI HIGGSOVI – 2:2.
     
    37:58
    Poprad dal gól!
    PATRIK SVITANA naskočil z trestnej lavice a skóruje. Presadil sa z medzikružia strelou po ľade, puk išiel medzi betóny Bacashihuu. A to už v hre štyroch proti štyrom. Asistoval Dinda.
     
    21:38
    Banská Bystrica dala gól!
    Presilovka je využitá. Po strele Sersena sa dostal k vyrazenému puku Skalický, ktorý ho posunul pred bránkou k voľnému DALIBOROVI BORTŇÁKOVi a ten sa presadil – 1:1.
     
    11:37
    Poprad dal gól!
    Po prepadnutí obrany, konkrétne Sedláka, sa hostia ujímajú vedenia. Po ľavej strane sa rútil na Bacashihuu MICHAL MURČEK a koncovkou po ľade je úspešný – 0:1.

    Dado Balco

    Branky a nahrávky: 22. Bortňák (Skalický, Sersen), 41. Higgs (Buc, Maione), 42. Rosandič (Maione), 60. Skalický (Hickmott) – 12. Murček, 38. Svitana (Dinda)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Bacashihua – Mihálik, Carlsson, Sedlák, Maione, Sersen, Kubka, Rosandič, Majeský – Matoušek, Češík, Lamper – Hickmott, Higgs, Buc – Kafka, Tamáši, Andrisík – Skalický, Bortňák, Belluš
    HK Poprad: Fokin – Š. Fabian, R. Suchý, Lubor Pokovič, Davydov, Dinda, Guľajev, A. Ježek – P. Svitana, Mlynarovič, Štrauch – Matúš Paločko, Zagrapan, Lichanec – Henderson, Bjalončík, L. Hvila – Troliga, Murček, D. Bondra

    Rozhodčí: D. Konc, M. Valach – Holienka, Kollár

    Diváci: 2788
    bahis siteleri