New Jersey – Montreal 3:4 (po pr.) | Tampa – Ottawa 5:1 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 5:4 (po pr.)
po prodl.
Minnesota Wild
5:4 (1:2, 2:1, 1:1 - 1:0)
Los Angeles Kings
Úterý 28.02.2017, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:12 Mikael GRANLUND - 5:4
     
    60:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé! MIKAEL GRANLUND po vyhraném vhazování předvedl nádhernou individuální akci, když se mezi třemi protihráči fantasticky protáhl středem ledové plochy do samostatného úniku a v blízkosti levé tyče po nádherné kličce zasunul puk do odkryté brány. Prodloužení trvalo 12 sekund a Wild vítězí 5:4! Asistence: Jared Spurgeon a Mikko Koivu.
     
    59:14
    Mikael Granlund v pravém kruhu pro vhazování po krásné diagonální přihrávce z levého křídla mohl uklízet puk do odkryté brány, jeho střela bez přípravy ale minula pravou tyč! Po další akci Wild pálil na pravém křídle od mantinelu Jordan Staal, ovšem pouze do náruče Jonathana Quicka.
     
    57:01
    Drew Doughty nahodil puk na pravém křídle od modré čáry na přední tyč, kde ho skvěle tečoval jeden z jeho spoluhráčů, a v blízkosti pravé tyče mohl kotouč uklízet do odkryté brány Anže Kopitar, po rychlém zamíchání s ním se ale ke střele nakonec nedostal! Nechybělo mnoho a Kings mohli rozhodnout.
     
    55:32
    Nic Dowd a Dwight King vyvolali před bránou obrovský závar, Devan Dubnyk ale předvedl dobrý zákrok a vzápětí už se Kings i přes obrovskou snahu k dorážce nedostali!
    50:35 Granlund ani Zucker nedokázali propálit skvělého Quicka!
     
    50:35
    Mikael Granlund dobře vybruslil zpoza brány a v blízkosti levé tyče předvedl pěknou otočku, po které střelou zápěstím mířil k přední tyči a Jonathan Quick dobře zasáhl pravým betonem. Vzápětí se před bránou se ocitl v obrovské šanci Jason Zucker, který brankáře Kings mezi betony propálit nedokázal!
     
    48:27
    Marián Gáborík dnes hraje skvělé utkání, během něhož zaznamenal dva kanadské body za gól a asistenci a ukončil sérii devíti zápasů, během nichž vyšel bodově naprázdno.
    47:04 Jason ZUCKER - 4:4
     
    47:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON ZUCKER po levém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma, kde mu sice sjel z hole, v levém rohu útočného pásma ale předvedl skvělý forčeking a po přihrávce Jordana Schroedera z levého křídla, kterou v mezikruží mezi nohama skvěle tečoval Tyler Graovac, si v blízkosti pravé tyče srovnal puk na hůl a z otočky zamířil po ledě mezi betony Jonathana Quicka do brány! Hráči Minnesoty počtvrté v zápase odpověděli na jednobrankové vedení Kings a dramatické utkání v Xcel Energy Center nebere konce! Asistence: Tyler Graovac a Jordan Schroeder.
     
    46:23
    Jeden z hráčů Kings nabral na levém křídle obrovskou rychlost a v blízkosti levé tyče s dostal ke střele, kterou Devan Dubnyk hrudí výrazně vyrazil! Adrian Kempe se k dorážce nedostal.
     
    43:44
    Kyle Clifford chtěl za bránou Wild vybojovat ztracený puk, jenže ve své snaze zezadu jasně podrazil Marca Scandellu.
    41:57 Marián GÁBORÍK - 3:4
     
    41:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Trevor Lewis z pravého křídla a ostrého úhlu poslal před bránu napříč útočným pásmem nádhernou přihrávku, kterou jemně tečoval Nick Shore, a puk mezi nohama Adriana Kempeho o vlásek prošel ke vzdálenější levé tyči brány, kde MARIÁN GÁBORÍK v obrovské šanci nezaváhal a z blízkosti puk poslal nad pravým betonem Devana Dubnyka do sítě! Hlavní trenér Wild Bruce Boudreau s Coach Challenge kvůli ofsajdu neuspěl a Los Angeles Kings počtvrté vede – 3:4! Asistence: Nick Shore a Trevor Lewis.
     
    41:33
    Marco Scandella zkusil na levém křídle v prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou napřáhnout bez přípravy ke střele s příklepem, která byla zablokována jedním z ležících hokejistů Los Angeles Kings. Skvělý blok!
     
    39:57
    Jason Zucker snažil na levém křídle vypálit z vrcholu pro vhazování a Jonathan Quick jeho prudkou střelu zápěstím letící těsně nad ledem nadvakrát zastavil!
     
    37:23
    Jake Muzzin se v rychlém sledu dostal ke dvěma střelám od modré čáry, z nichž první Devan Dubnyk vyrazil levým betonem a druhou ukryl ve své lapačce. Dobrá práce brankáře Minnesoty!
    33:05 Ryan WHITE - 3:3
     
    33:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jordan Staal na pravém křídle z ostrého úhlu nahodil puk směrem na přední tyč, ke ho skvěle tečoval ve vzduchu zády k bráně RYAN WHITE, a kotouč nad levým betonem Jonathana Quicka zamířil do sítě. Wild potřetí v zápase dokázali odpovědět na jednobrankové vedení Kings a stav je vyrovnaný 3:3! Ryan White prožívá fantastický debut, když k úvodní asistenci z první části nyní přidal gól. Asistence: Eric Staal.
     
    33:03
    Nino Niederreiter rychle vypálil z levého kruhu pro vhazování a Jonathan Quick jeho pokus vyrazil levým betonem!
    32:49 Jonathan Quick po úžasném rozštěpu vychytal Zuckera!
     
    32:49
    Jason Zucker se ocitl před bránou v obrovské šanci a z mezikruží pálil po ledě zápěstím přesně ke vzdálenější levé tyči, Jonathan Quick ale předvedl spektakulární zákrok, když po úžasném rozštěpu jeho pokus zastavil pravým betonem!
     
    31:48
    Devan Dubnyk předvedl hodně těžký zákrok proti střele Los Angeles Kings z bezprostřední blízkosti a následný pokus Kylea Clifforda, který na levém křídle pálil od modré čáry, ukryl v náručí!
    31:30 Jake MUZZIN - 2:3
     
    31:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JAKE MUZZIN na levém křídle po zpětném pasu Nica Dowda napřáhl od modré čáry k táhlé střele zápěstím, která mířila pod horní tyč, před bránou se ale od hole Martina Hanzala odrazila mezi betony bezmocného Devana Dubnyka. To je nešťastný debut a Kings potřetí v zápase vedou! Asistence: Nic Dowd a Dwight King.
     
    30:40
    Erik Haula se ocitl v levém kruhu pro vhazování po diagonální kolmé přihrávce Jordana Schroedera od modré čáry ve velké šanci, jeho střela zápěstím ale zamířila pouze do hrudi Jonathana Quicka, který si povyjel z brány a puk vyrazil!
     
    27:35
    Jonas Brodin zasáhl u hrazení holí do obličeje Dustina Browna a dostal menší trest za vysokou hůl. Také Los Angeles Kings si ve druhé třetině zahraje první přesilovou hru.
    24:23 Jordan SCHROEDER - 2:2
     
    24:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JORDAN SCHROEDER v levém rohu útočného pásma předvedl skvělý forčeking a následná přihrávka Chrise Stewarta byla sražena za bránu, zpoza které první jmenovaný hráč nahodil puk mezi kruhy pro vhazování a kotouč se od nohy Nicka Shorea odrazil nad ledem ke vzdálenější pravé tyči! Wild krátce po přestávce vyrovnali na 2:2! Asistence: Chris Stewart.
     
    23:39
    Erik Haula v pravém kruhu pro vhazování dobře pálil zápěstím do bližšího pravého horního rohu brány, Jonathan Quick ale dobře zasáhl levým ramenem a puk vyrazil mimo!
    21:45 Skvělý obranný zákrok klečícího Alece Martineze!
     
    21:45
    Mikko Koivu se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci a po rychlém zamíchání s pukem ještě hledal před bránou Nina Niederreitera, který by puk uklízel do prázdné brány, jeho přihrávku ale skvěle zablokoval klečící obránce Alec Martinez!
     
    21:37
    Matt Dumba na vrcholu levého kruhu pro vhazování po diagonální přihrávce z pravého křídla bez přípravy napřáhl k nádherné střele s příklepem, kterou Jonathan Quick skvěle zastavil levým betonem přiloženým k ledu!
     
    20:39
    Mikael Granlund byl faulován před bránou a Tyler Toffoli dostal první trest dnešního utkání za hákování.
     
    19:25
    Dustin Brown mezi kruhy pro vhazování skvěle vystihl rozehrávku Wild a střelou zápěstím mířil dobře do levého rohu brány, jenže Devan Dubnyk byl připravený a jeho pokus zastavil!
    15:01 Tanner PEARSON - 1:2
     
    15:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TANNER PEARSON rychle zavezl puk středem ledové plochy do útočného pásma a v pravém kruhu pro vhazování napřáhl k táhlé střele zápěstím, která se od levého ramena clonícího Jonase Brodina odrazila přesně do bližšího pravého rohu brány! Kings po šťastné teči obránce Wild znovu vedou, tentokrát 2:1!
    13:00 Nino NIEDERREITER - 1:1
     
    13:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    NINO NIEDERREITER si před bránou skvěle odstoupil od brankáře Kings Jonathana Quicka a po nádherné přihrávce Jareda Spurgeona z pravého rohu útočného pásma z blízkosti krásnou střelou zápěstím nad jeho pravým betonem zamířil ke vzdálenější levé tyči! Stav utkání je vyrovnaný 1:1! Druhou asistenci si připsal Ryan White, který si během svého debutu v dresu Wild připsal první kanadský bod. Asistence: Jared Spurgeon a Ryan White.
    08:15 Nick SHORE - 0:1
     
    08:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Marián Gáborík skvěle objel bránu a zpětnou přihrávkou od pravé tyče našel ve vzdálenějším levém kruhu pro vhazování NICKA SHOREA, který z blízkosti bez přípravy po ledě zamířil mezi betony Devana Dubnyka! Kings vedou 1:0! Asistence: Marián Gáborík a Jake Muzzin.
    06:43 Jonathan Quick skvěle zasáhl proti ráně Matta Dumby!
     
    06:43
    Matt Dumba na pravém křídle napřáhl bez přípravy po zpětné přihrávce Mikaela Granlunda ke tvrdé střele s příklepem, která z vrcholu pravého kruhu pro vhazování mířila ke vzdálenější levé tyči, Jonathan Quick ji ale pravým betonem fantasticky vyrazil nad!
    02:20 Chris Stewart nadvakrát nepřekonal Jonathana Quicka!
     
    02:20
    Tyler Graovac na vrcholu pravého kruhu zamířil střelou zápěstím vedle bližší pravé tyče, kde se k odraženému puku od mantinelu za bránou dostal Chris Stewart a po krásném sjetí před bránu se ho snažil na vzdálenější levé tyči bekhendem zasunout do nadvakrát brány, jenže Jonathan Quick k ledu skvěle přitiskl svůj pravý beton a jeho pokus skvěle vyrazil. Následná dorážka už přesná nebyla a skončila mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Niederreiter (Spurgeon, White), 25. Schroeder (Stewart), 34. White (E. Staal), 48. Zucker (Graovac, Schroeder), 61. Mikael Granlund (Spurgeon, M. Koivu) – 9. N. Shore (Gáborík, Muzzin), 16. Pearson, 32. Muzzin (Dowd, King), 42. Gáborík (N. Shore, Lewis)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Prosser, Brodin – Niederreiter, E. Staal (A), Coyle – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Schroeder, Haula, Graovac – Stewart, Hanzal, White. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Los Angeles Kings: Quick (Bishop) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Gravel, McNabb, Martinez – Kempe, Kopitar (C), D. Brown – Pearson, J. Carter (A), Toffoli – Gáborík, Dowd, Clifford – King, N. Shore, Lewis. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Kendrick Nicholson. Čároví: Ryan Galloway, Ryan Gibbons

    Diváci: 19118
    bahis siteleri