Osasuna – Villarreal 1:4 (kon.) | Barcelona – Gijón 6:1 (kon.) | Celta Vigo – Espanyol 2:2 (kon.)
Real Madrid – Las Palmas 3:3 (kon.) | Granada – Alavés 2:1 (kon.)
konec
FC Barcelona
6:1 (3:1)
Sporting Gijón
Středa 01.03.2017, 19:30 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
    87. Ivan RAKITIĆ - 6:1
     
    87
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Dneska je skutečně to přehlídka krásných gólů. V závěru zápasu navyšuje vedení IVAN RAKITIČ. Ten si narazil přihrávku s Robertem a poté nekompromisní tvrdou ranou pod břevno rozvlnil síť.
    65. NEYMAR - 5:1
     
    65
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Pátý hřebíček do rakve přidává NEYMAR. Zmiňovaný útočník si vzal na starost volný přímý kop na hraně velkého vápna a krásnou ranou usměrnil balón přes zeď za záda brankaře.
    49. Paco ALCÁCER - 4:1
     
    49
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí rozebrali obranu soupeře a přidávají další zásah. Messi odvedl výbornou práci, když zabojoval, získal míč, který rychlou přihrávkou přeposlal na čerstvého PACO ALCÁCERA, jenž se z bezprostřední blízkosti překonal Cuéllara.
    27. Luis SUÁREZ - 3:1
     
    27
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Opět nádherný gól, tentokrát v podání LUISE SUARÉZE. Po nákopu do šestnáctky odvrátil Babin centr jen na nohu Suaréze, který se do balónu opřel ze vzduchu a pumelicí nedal gólmanovi sebemenší šanci.
    22. Carlos CASTRO - 2:1
     
    22
    Gijón právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku přichází kontaktní gól hostujícího týmu. Cases nepříliš povedenou ranou napálil z velkého vápna vzdálenější tyč. Míč se ale poté šťastně odrazil, přímo na nohu CARLOSE CASTRA, a ten již měl lehkou práci.
    11. Juan RODRÍGUEZ - 2:0
     
    11
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Krátce na to už je to o dva góly. Neymar výborným pasem vybídl Suaréze k zakončení. Ten nejprve kličkou přelstil brankaře a i když byl v podstatě v nulové úhlu, tak dokázal zakončit a ještě trefit nešťastného obránce JUANA RODRIGUÉZE, od nějž se míč odrazil za brankovou čáru.
    9. Lionel MESSI - 1:0
     
    9
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla nádhera v podání Katalánců. Mascherano našel ve vápně zcela osamoceného LIONELA MESSIHO. Proti němu se rozeběhl Cuéllar, který čekal zakončení střelou. Místo toho jej ale Argentinec překvapil hlavičkou a balón přepadl přes hostujícího gólmana.

    Martin Doležal

    Branky: 9. Messi (Mascherano), 11. Rodríguez (vla.), 27. L. Suárez, 49. Alcácer (Messi), 65. Neymar, 87. Rakitić (Roberto) – 22. C. Castro

    Karty:   45+1. Neymar (BAR) – 24. Burgui (GIJ), 45. C. Castro (GIJ), 54. Rodríguez (GIJ)


    FC Barcelona: ter Stegen – Rafinha (74. Roberto), Mascherano, Umtiti, Alba – Rakitić, Busquets, Denis Suárez, Messi (62. A. Gomes) – L. Suárez (46. Alcácer), Neymar.
    Náhradníci: Cillessen – Piqué, Iniesta, Digne, Alcácer, Roberto, A. Gomes.

    Sporting Gijón: Cuéllar – Elderson, Babin, Lillo, Rodríguez – Douglas (46. V. Rodríguez), S. Álvarez (78. Vesga), X. Torres, Cases, Burgui (59. Isma López) – C. Castro.
    Náhradníci: Mariño – Lora, L. Traoré, V. Rodríguez, Isma López, Vesga, Čop.
    bahis siteleri