Boston – Arizona 4:1 (kon.) | Buffalo – Nashville 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Washington 1:4 (kon.)
Philadelphia – Colorado 4:0 (kon.) | Montreal – Columbus 1:0 (po pr.) | Florida – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.)
St. Louis – Edmonton 1:2 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 5:6 (kon.) | Dallas – Pittsburgh 3:2 (kon.)
Calgary – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Vancouver – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Toronto 3:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:1 (1:0, 3:1, 0:0)
Arizona Coyotes
Středa 01.03.2017, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:04
    Oliver Ekman-Larsson vypálil z prostoru mezi vrcholem mezikruží a útočnou modrou čárou a po zákroku Tuukka Raska se dostal k dorážce Brendan Perlini, z blízkosti ale pozorného brankáře Bruins nepřekonal!
    FOTO: Alex Burmistrov po hitu Colina Millera duel nedohrál.

     
    54:21
    Kevan Miller fauloval v levém kruhu obranného pásma a dostal dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    52:43
    Frank Vatrano vzápětí pálil bez přípravy z mezikruží, jeho střela z blízkosti ale mezi betony Louise Dominguea nepřekonala! Střídající brankář Arizony zatím chytá bezchybně.
     
    52:27
    Bruins z pravého křídla přenesli hru po sérii krásných přihrávek na jeden dotek doleva, kde Brad Marchand v levém kruhu pro vhazování bez přípravy napřáhl ke krásné střele s příklepem, na přední tyči ale našel náruč Louise Dominguea!
     
    51:26
    Christian Dvorak dostal menší trest za držení a hráči Bostonu si ve třetí třetině zahrají přesilovou hru.
     
    51:13
    Torey Krug vyrazil společně s Davidem Pastrňákem do přečíslení dva na jednoho a český útočník v mezikruží po jeho přihrávce napřáhl k pěkné střele, která po ledě mířila k pravé tyči, Louis Domingue ji ale levým betonem vyrazil!
     
    46:33
    Akce Bruins pokračovala a Brad Marchand napřáhl k prudké střele v levém kruhu pro vhazování, Mike Smith se ale dobře přesunul a puk hrudí vyrazil mimo!
     
    46:21
    Riley Nash na pravém křídle nabral rychlost a z nulového úhlu napřáhl ke střele po ledě, která se od přední tyče odrazila zpět do hry! Louis Domingue si pořádně oddechl!
     
    40:01
    Střídání v týmu Arizona Coyotes: ze hřiště odchází Mike Smith, přichází Louis Domingue.
    39:49 Brad MARCHAND - 4:1
     
    39:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRAD MARCHAND předvedl úžasné bruslařské umění, když v levém kruhu pro vhazování vystihl rozehrávku Arizony a po bleskovém objetí brány puk v blízkosti pravé tyče po nádherné otočce zametl po ledě do krásně odkryté části brány! Fenomenální akce a další nádherný gól Bruins, po kterém Coyotes prohrávají o tři góly 4:1!
    38:05 David BACKES - 3:1
     
    38:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID BACKES si najel na krásnou zpětnou přihrávku Brada Marchanda z blízkosti pravé tyče a z vrcholu mezikruží nádhernou střelou s příklepem bez přípravy těsně nad ledem zamířil mezi betony Mikea Smithe! Boston vede krátce před koncem druhé části v TD Garden 3:1! Asistence: Brad Marchand a Patrice Bergeron.
     
    37:20
    Tuukka Rask si vysloužil potlesk fanoušků v TD Garden poté, co v blízkosti své pravé tyče hrudí vyrazil střelu Christiana Dvoraka z levého kruhu pro vhazování! Arizona má velký tlak.
     
    36:07
    Oliver Ekman-Larsson krásně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Tuukka Rask jeho střelu skvěle vyrazil levým betonem poté, co předtím zasahoval pravým betonem proti nebezpečné střele Jordana Martinooka z pravého kruhu pro vhazování! Dva skvělé zákroky brankáře Bruins!
     
    33:14
    David Pastrňák z pravého křídla a ostrého úhlu našel před bránou nádhernou přihrávkou Davida Krejčího, který bez přípravy mířil po ledě k levé tyči, Mike Smith ale předvedl skvělý zákrok, když pravým betonem jeho pokus vyrazil!
     
    32:33
    Dominic Moore na vzdálenější levé tyči skvěle tečoval nahození svého spoluhráče z pravého křídla, Mike Smith ale skvěle zasáhl, když puk po pěkném zákroku ukryl v lapačce!
     
    29:41
    Mike Smith se pouze ohlížel za krásnou střelou Bostonu, která se od brankové konstrukce odrazila zpět do hry!
    27:07 Riley NASH - 2:1
     
    27:07
    Bruins právě vstřelili branku!
    Mike Smith za bránou rozehrál na Olivera Ekmana-Larssona, kterého v pravém rohu útočného pásma dobře napadal Patrice Bergeron, po jehož přihrávce z pravého křídla se na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování ocitl ve velké šanci RILEY NASH a po zamíchání s pukem nádhernou střelou zápěstím zamířil nad pravým betonem Mikea Smitha ke vzdálenější levé tyči! Boston vstřelil gól během oslabení – 2:1! Asistence: Patrice Bergeron.
     
    26:22
    Alex Goligoski krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho následná střela těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Tuukka Rask ji ale skvěle vyrazil levým betonem!
     
    25:49
    Jakob Chychrun naskočil zpět na led a začíná přesilová hra Arizony Coyotes, která potrvá přesně tři minuty bez ohledu na to, zda padne gól nebo ne!
     
    24:55
    Christian Dvorak zkoušel vypálit z prostoru mezi kruhy pro vhazování, jeho následná střela ale byla zablokována poté, co Alexandr Burmistrov opustil ledovou plochu na nosítkách!
     
    23:49
    Jakob Chychrun se svého zraněného spoluhráče zastal a podruhé v zápase usedl na trestnou lavici. Nyní za hrubost.
     
    23:49
    Obránce Bostonu Colin Miller dostal pětiminutový trest za napadení plus osobní trest do konce utkání poté, co pravým ramenem nepříjemně sestřelil rozehrávajícího Alexandra Burmistrova! Trest za Colina Millera odpyká Jimmy Hayes.
    23:49 Colin Miller ramenem sestřelil Alexandra Burmistrova!
     
    23:49
    Alexandr Burmistrov rozehrával na pravé straně obranného pásma a vůbec si nevšiml, že se k němu blíží Colin Miller, který ho na útočné modré čáře sestřelil ramenem, které zasáhlo hlavu útočníka Coyotes! Alexandr Burmistrov zůstává ležet na hrací ploše a vůbec se nehýbe!
    23:27 Peter HOLLAND - 1:1
     
    23:27
    Arizona právě vstřelila branku!
    Anthony DeAngelo na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a mezi kruhy pro vhazování našel ze druhé vlny najíždějícího Brendana Perliniho, který rychle převzal puk a z levého kruhu zamířil vedle levé tyče. Kotouče se vzápětí zmocnil PETER HOLLAND a po rychlém vyjetí zpoza brány ho v blízkosti pravé tyče zasunul do odkryté brány poté, co si všiml, že Tuukka Rask je úplně mimo. Nádherný gól, který padl v přesilové hře, a stav utkání je vyrovnaný 1:1! Asistence: Brendan Perlini a Radim Vrbata.
     
    21:43
    Brad Marchand dostal dvě minuty za sekání poté, co se v blízkosti pravé tyče pustil do jednoho z hráčů Arizony a nevybíravým zákrokem ho poslal k ledu.
     
    20:11
    David Pastrňák se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve slibné brankové příležitosti a po potažení puku mírně doprava napřáhl přes Alexe Goligoskiho k pěkné střele zápěstím, která měla mířit do levého horního rohu brány, jeho protihráč ji ale srazil mimo!
     
    19:39
    Radim Vrbata se během přesilové hry ocitl před bránou po přihrávce Alexe Goligoskiho z pravého křídla a ostrého úhlu v obrovské šanci a po ledě mířil dobře k levé tyči, jenže Tuukka Rask jeho pokus skvěle vyrazil pravým betonem a vzápětí si poradil i s následnou střelou Alexe Goligoskiho, která po pokračujícím tlaku Arizony z pravého křídla zamířila do jeho náruče!
    VIDEO: Mike Smith a jeden z jeho skvělých zákroků!

     
    18:54
    Kevan Miller se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jeho následnou střelu ale Mike Smith skvěle vyrazil maskou!
     
    17:36
    Alex Goligoski si na pravém křídle skvěle pokryl puk a David Krejčí dostal dvě minuty za držení.
     
    16:02
    Brad Marchand a Anthony DeAngelo po předchozí potyčce v levém rohu útočného pásma Bostonu dostali dvě minuty za hrubost a hra bude pokračovat ve hře 4 na 4.
     
    15:54
    Arizona vyhodila puk podél střídaček na zakázané uvolnění a po další akci Coyotes se ocitl před bránou ve velké šanci Peter Holland, jenže puk napálil pouze do hrudi Tuukka Raska!
     
    14:14
    Radim Vrbata se v blízkosti levé tyče ocitl ve velké šanci, když ho krásnou přihrávkou zpoza brány našel jeden z jeho spoluhráčů, následnou střelu českého útočníka bez přípravy ale skvěle zablokoval holí kapitán Bruins Zdeno Chára!
     
    13:24
    Brendan Perlini se ocitl před bránou po dlouhém nahození od modré čáry v obrovské šanci, tváří v tvář Tuukka Raskovi ale nevyzrál, kde po nádherném bekhendovém blafáku zamířil u pravé tyče do jeho levého betonu!
    12:22 Smith skvěle vychytal kapitána Bruins Zdena Cháru!
     
    12:22
    Zdeno Chára se ocitl v blízkosti levé tyče po nádherné diagonální přihrávce z pravého křídla po vyhraném vhazování ve velké šanci, když si sjel před bránu a bekhendem se snažil puk těsně nad ledem umístit ke vzdálenější pravé tyči, Mike Smith ale fantasticky zasáhl v rozštěpu lapačkou a poté si poradil i s jeho dorážkou!
     
    10:22
    Coyotes vyrazili v oslabení do přečíslení dva na jednoho a po přihrávce z levého křídla se v blízkosti pravé tyče ocital ve velké šanci Tobias Rieder, střela mu ale vůbec nesedla!
    10:09 FOTO: TD Garden během znění americké národní hymny.

     
    10:09
    Dominic Moore rozehrával zpoza brány a Jakob Chychrun ho fauloval. Následoval dvouminutový trest za hákování.
     
    09:10
    Hodně dlouho se nyní hraje bez přerušení. Naposledy byla hra přerušena po úvodním gólu Colina Millera!
     
    06:20
    Boston si vytvořil obrovský tlak a jeden z jeho hokejistů se ocitl mezi kruhy pro vhazování v další velké šanci, jeho střela letící těsně nad ledem ale o vlásek minula levou tyč!
     
    05:48
    Zdeno Chára nádhernou přihrávkou zpoza brány našel mezi kruhy pro vhazování Dominica Moorea, který bez přípravy skvěle pálil mezi betony Mikea Smithe, brankář Arizony ale předvedl úžasný zákrok a následná dorážka útočníka Bruins z levého kruhu pro vhazování zamířila vedle levé tyče! Obrovská šance.
    03:06 Colin MILLER - 1:0
     
    03:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    COLIN MILLER si najel do levého kruhu pro vhazování na nádhernou diagonální přihrávku Davida Pastrňáka z pravého křídla a ostrého úhlu a nádhernou střelou zápěstím nad lapačkou Mikea Smithe zamířil do bližšího levého horního rohu brány! Boston vede 1:0! Asistence: David Pastrňák a David Krejčí.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. C. Miller (Pastrňák, Krejčí), 28. Riley Nash (Bergeron), 39. Backes (Marchand, Bergeron), 40. Marchand – 24. Holland (Perlini, Vrbata)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, K. Miller, C. Miller – Marchand, Bergeron (A), Backes (A) – Cehlárik, Krejčí, Pastrňák – Vatrano, Spooner, J. Hayes – Schaller, D. Moore, Riley Nash. Hlavní trenér: Bruce Cassidy.
    Arizona Coyotes: M. Smith (41. Domingue) – Ekman-Larsson (A), C. Murphy, Goligoski, DeAngelo, Chychrun, Schenn – Domi, Holland, Vrbata – Perlini, Dvorak, Doan (C) – Rieder, Martinook, J. McGinn – Crouse, Burmistrov, Jooris. Hlavní trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Tom Kowal. Čároví: Matt MacPherson, Brian Murphy

    Diváci: 17565
    bahis siteleri