Boston – NY Rangers 1:2 (kon.) | Buffalo – Arizona 6:3 (kon.) | Washington – New Jersey 1:0 (kon.)
Columbus – Minnesota 1:0 (kon.) | Philadelphia – Florida 2:1 (2:1 po s.n.) | Montreal – Nashville 2:1 (kon.)
Ottawa – Colorado 2:1 (kon.) | Dallas – NY Islanders 4:5 (kon.) | Los Angeles – Toronto 3:2 (1:0 po s.n.)
San Jose – Vancouver 3:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
1:2 (0:0, 0:0, 1:2)
New York Rangers
Pátek 03.03.2017, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká a slovenská stopa v utkání:

    David Pastrňák (BOS) 0+1, 4 střely, čas na ledě 20:40
    David Krejčí (BOS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:38
    Peter Cehlárik (BOS) 0+0, 3 střely, čas na ledě 15:49
    Zdeno Chára (BOS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 25:08 (04:00:57)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Henrik Lundqvist (NYR) 32 zák., 1 gól, 97,0%
    2. Ryan McDonagh (NYR) 0+0
    3. David Krejčí (BOS) 0+0
     
    Statistiky: Střely na bránu: 33-21; Zablokované střely: 11-14; Vhazování: 56%-44%; Hity: 24-27; Přesilové hry: 0/2-0/4; Trestné minuty: 8-4.
    VIDEO: Henrik Lundqvist vychytal své 403. vítězství v NHL a v historické tabulce vyrovnal rekord desátého Granta Fuhra!

    ‪That's win 403 for Henrik tying him with Grant Fuhr for 10th place on the NHL all-time wins list!! #NYR ‬

    Příspěvek sdílený New York Rangers (@nyrangers),


     
    New York Rangers ve třetím a posledním vzájemném zápase v základní části letošní sezóny NHL opět porazil Boston, který první dvě utkání prohrál shodným výsledkem 5:2 a dnes podal výrazně lepší výkon, na body to ale opět nestačilo. Fantastické utkání odehrál v domácím dresu David Pastrňák, který asistoval u jediného gólu Bruins. Vítězný gól Rangers vstřelil po nádherné stahovačce a střele Oscar Lindberg, v obraně odehrál úžasné utkání kapitán Ryan McDonagh, zatímco v bráně odchytal Henrik Ludqvist. Hokejisté Bostonu vyhráli doma čtyři utkání v řadě a celkově poslední tři, jejich skvělá série ale skončila. Konečný výsledek: Boston Bruins 1 New York Rangers 2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Dnešní utkání sleduje 17565 diváků.
     
    59:58
    Bruce Cassidy si vyžádal dvě sekundy před koncem oddechový čas a Bruins se ještě po vhazování v útočném pásmu pokusí o zázrak. Rangers jsou hodně blízko vítězství.
     
    59:38
    David Backes naskočil zpět na led, takže nyní už je z toho běžná hra bez brankáře. Tedy 6 na 5.
     
    59:36
    Tuukka Rask vystartoval rychle na střídačku poté, co se Bruins podařilo zavést puk po pravém křídle do pásma! Hraje se 5 na 5.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:00
    Ryan McDonagh napřáhl od modré čáry ve středu útočného pásma k pěkné táhlé střele, která sice mířila do pravého rohu brány, Tuukka Rask ji ale dobře viděl a puk ukryl v lapačce.
     
    58:50
    Rangers se usadili v útočném pásmu a Bruins nemají šanci odvolat svého brankáře. Hosté vedou těsně 2:1!
     
    57:42
    Adam Clendening napřáhl na pravém křídle od modré čáry k prudké střele, kterou Tuukka Rask ukryl v lapačce.
     
    57:38
    David Backes se tak vehementně snažil zakončit, až proti němu bylo odpískáno nedovolené bránění brankáře!
     
    57:38
    Matt Beleskey na pravém křídle z úhlu mířil do bližšího pravého rohu brány a Henrik Lundqvist zřejmě lapačkou puk senzačně vyrazil, v blízkosti pravé tyče se vzápětí snažil dostat k dorážce David Backes, jeho bekhendový pokus ale skončil vedle vzdálenější levé tyče brány!
     
    56:34
    David Krejčí po krátké zpětné přihrávce Davida Pastrňáka v blízkosti levé tyče pálil zřejmě do masky Henrika Lundqvista a ani jeho následná dorážka se neujala. Puk se poté dostal ke druhému českému útočníkovi, který v blízkosti pravé tyče z úhlu chtěl puk poslat nad ledem do odkryté brány, Henrikovi Lundqvistovi ale pomohl Ryan McDonagh, který vkleče puk fantasticky zablokoval! Neskutečný závar.
     
    55:41
    Brad Marchand si bez puku sjížděl rychle před bránu, kam Bruins po rychlém přečíslení tři na dva z levého křídla od modré čáry směřovali přihrávku, Brendan Smith do ní ale skvěle vložil hůl, od které se kotouč odrazil do ochranné sítě. Za okamžik pokračujeme.
     
    55:00
    Bruins svedli za bránou obrovskou bitvu o puk a na několik sekund se jim podařilo usadit v útočném pásmu.
     
    53:14
    Patrice Bergeron se v rychlém sledu dostal na pravém křídle ke dvěma střelám, z nichž první trefila na přední tyči spoluhráče Davida Pastrňáka a druhá skončila v náručí Henrika Lundqvista. Na řadu přichází krátká reklamní přestávka.
    52:56 Brad MARCHAND - 1:2
     
    52:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    David Pastrňák si na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování krásně prohodil puk mezi jedním z hráčů Rangers, a přestože skončil na ledě, vpádu ho nataženou holí usměrnil směrem ke vzdálenější pravé tyči, kde se puk přes levý beton Henrika Lundqvista překulil na brankovou čáru a dojíždějící BRAD MARCHAND ho dorazil do brány. Bostonu se podařilo rychle odpovědět na dva inkasované góly a je zpět v zápase – 1:2! Asistence: David Pastrňák a Colin Miller.
     
    52:43
    Brad Marchand už se chystal v levém kruhu pro vhazování vypálit zápěstím, jenže Nick Holden ho k ní nepustil.
     
    51:43
    Colin Miller se vrátil zpět na ledovou plochu a Rangers v dnešním zápase v TD Garden nevyužili ani třetí přesilovou hru, zatím je to ovšem mrzet příliš nemusí. Vedou 2:0!
     
    51:14
    Brandon Pirri po přihrávce od modré čáry napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, kterou Tuukka Rask hrudí vyrazil.
     
    50:29
    Matt Zuccarello se dostal v pravém kruhu pro vhazování ke střele, kterou Tuukka Rask po rychlém zakleknutí na přední tyči s přehledem lapil do své výstroje.
     
    49:43
    Pavel Bučněvič se snažil v levém kruhu pro vhazování protáhnout ke střele a Colin Miller ho zezadu holí zasáhl do obličeje, následovaly dvě minuty za vysokou hůl.
    49:35 Oscar LINDBERG - 0:2
     
    49:35
    Rangers právě vstřelili branku!
    Včera předvedl nádherné hokejové umění v dresu Chicaga slovenský útočník Richard Pánik a dnes pro změnu OSCAR LINDBERG, který se mezi kruhy pro vhazování nádhernou stahovačkou zbavil Brandona Carla a ještě lepší forhendovou střelou zamířil nad pravým ramenem Tuukka Raska do vzdálenějšího levého horního rohu! Úžasný gól, po kterém Rangers pojistili své vedení! Asistence: Matt Puempel a Brady Skjei.
     
    48:05
    Colin Miller na pravém křídle napřáhl od modré čáry ke krásné střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Henrik Lundqvist ji ale vyrazil pravým betonem a poté si poradil i s dorážkou Davida Pastrňáka, který z ostrého úhlu mířil po ledě do odkryté brány a švédský brankář na poslední chvíli na brankové čáře zastavil puk vyrážečkou! Obrovská šance.
     
    47:56
    Bruins vypálili z levého křídla a Henrik Lundqvist na přední tyči bez problému ukryl puk ve svém náručí.
     
    47:50
    Vzpomínáte na první třetinu? V ní několikrát vyhodili puk na zakázané uvolnění Rangers, hosté ovšem zpřesnili hru a ve třetí části se ujali vedení. Rozehrát se nyní naopak nedaří Bruins.
     
    47:33
    Hra byla v rozpětí pouhých osmi sekund dvakrát přerušena poté, co Bruins dvakrát vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    47:17
    Mats Zuccarello byl zřejmě hráčem, který se v levém kruhu pro vhazování dostal ke střele bekhendem, kterou Tuukka Rask bez problému vyrazil svým pravým betonem. Rangers předvedli pěknou a rychlou akci.
     
    46:38
    Patrice Bergeron se na levém křídle řítil do útoku jeden na jednoho, Ryan McDonagh ho ale dokázal pohlídat.
     
    46:20
    Jeden z hráčů utrpěl nepříjemné zranění. Hra je přerušena a prostor v TD Garden dostala reklamní přestávka.
     
    45:57
    Adam Clendening na pravém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a Frank Vatrano těsně před bránou přizvedl puk do ochranné sítě.
    45:10 Pavel BUČNĚVIČ - 0:1
     
    45:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rick Nash pálil na levém křídle z ostrého úhlu nepřesně a po odrazu puku od hrazení ve vzdálenějším pravém rohu útočného pásma se dostal na modré čáře ke kotouči Nick Holden, který ho rozdal doprava, kde PAVEL BUČNĚVIČ na vrcholu pravého kruhu pro vhazování naznačil střelu a poté napřáhl ke tvrdé ráně s příklepem, která nad lapačkou Tuukka Raska zasvištěla do bližšího pravého horního rohu brány. Rangers prolomili bezbrankový stav a vedou 1:0! Asistence: Nick Holden a Rick Nash.
     
    44:35
    Adam McQuaid zpoza vlastní brány podél hrazení špatně rozehrál, Derek Stepan toho ale na pravém křídle útočného pásma nevyužil, když zachycený puk rychle ztratil.
     
    44:09
    Patrice Bergeron napálil puk ze středního pásma směrem na bránu Rangers, kde Henrik Lundqvist hru přerušil.
     
    43:23
    Colin Miller vypálil od modré čáry ihned po vhazování vedle levého horního rohu brány a vzápětí to po rychlém zpoza ní zkoušel v levém kruhu Frank Vatrano, jeho pokus zápěstím byl ale nepřesný a Henrik Lundqvist zůstal bez zákroku.
     
    43:02
    Frank Vatrano zkusil vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Henrik Lundqvist puk sevřel v náručí.
     
    42:27
    Adam Clendening na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho střela letící těsně nad ledem byla na přední tyči sražena mimo. Tuukka Rask zasahovat nemusel.
     
    41:54
    Henrik Lundqvist si připsal snadný zákrok, když nahození Bruins z vrcholu levého kruhu ukryl ve své lapačce.
     
    41:05
    Vyloučený Marc Staal se vrátil zpět na ledovou plochu a oba týmy dnes nevyužily ani jednu ze dvou přesilových her. Bezbrankový stav v TD Garden trvá.
     
    40:48
    Ryan Spooner z pravé strany přenesl hru doleva, kdy rychle vypálil z vnitřního oblouku levého kruhu pro vhazování David Pastrňák, jeho pokus ale minul vzdálenější pravou tyč.
     
    40:21
    Ani další útok Bruins nic nepřinesl, když puk od modré čáry napálili pouze do ochranné sítě. Špatný začátek.
     
    40:15
    Bostonu se krátce po začátku závěrečné části nepodařilo v přesilové hře rozehrát a puk skončil na zakázaném uvolnění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 20-11; Zablokované střely: 8-8; Vhazování: 57%-43%; Hity: 13-21; Přesilové hry: 0/2-0/2; Trestné min.: 4-4.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 2:56.
     
    Boston měl i po přestávce více ze hry a celkem si vytvořil čtyři skvělé šance, z nichž dvě měl na hokejce skvěle hrající a na ledě hodně viditelný Peter Cehlárik, slovenský útočník ale ani během jedné příležitosti na fantasticky chytajícího Henrika Lundqvista nevyzrál a i po druhé části utkání trvá v TD Garden bezbrankový stav. Bruins ovšem po druhém faulu na útočníka Davida Pastrňáka budou dohrávat na začátku třetí třetiny přesilovou hru, která potrvá minutu a pět sekund. Na trestnou se vrátí Marc Staal. Skóre po druhé třetině: Boston Bruins 0 New York Rangers 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:33
    Davidovi Pastrňákovi před pár okamžiky v blízkosti pravé tyče sjel po rychlém zamíchání z hole, zatímco Bradovi Marchandovi vzápětí nikoliv, z blízkosti ale Henrika Lundqvista nepřekonal.
     
    39:05
    David Pastňák si sjížděl mezi kruhy pro vhazování k volnému puku a byl podražený Marcem Staalem.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
    38:23 Henrik Lundqvist skvěle přečetl úmysl Patrice Bergerona!

     
    38:23
    Patrice Bergeron se dostal na vrcholu mezikruží k odraženému puku a nádhernou střelou mířil do pravého horního rohu brány, jenže Henrik Lundqvist jeho úmysl přečetl a puk k neuvěření všech po skvělém semaforu ukryl v lapačce!
     
    37:53
    Útok Rangers zastavilo na levém křídle postavení mimo hru, po kterém nemohli pokračovat a hra byla přerušena.
    36:43 Druhá a velká příležitost Petera Cehlárika v utkání!

     
    36:43
    Peter Cehlárik se po krásné diagonální přihrávce z levého křídla ocitl před bránou v obrovské šanci, jeho forhendová střela provedena ve velké rychlosti ale skončila na pravém betonu výtečného Henrika Lundqvista a neujala se ani dorážka! Slovenskému útočníkovi není přáno.
     
    35:22
    J. T. Miller vyrazil do přečíslení tři na dva a na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele zápěstím, která mířila na lapačku Tuukka Raska, skončila ale mimo.
     
    34:23
    Útok Rangers zastavilo postavení mimo hru a po přerušení hry následuje krátká reklamní přestávka.
     
    33:29
    Colin Miller napřáhl od modré čáry k nádherné táhlé střele, která letěla těsně nad ledem a mířila k levé tyči, Henrik Lundqvist ale skvěle zasáhl pravým betonem a puk vyrazil mimo bránu!
     
    32:25
    Jimmy Vesey napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování po krásné zpětné přihrávce svého spoluhráče zpoza brány bez přípravy k prudké střele s příklepem, kterou skvěle zablokoval Patrice Bergeron, od něhož se tvrdá rána odrazila do levého rohu útočného pásma.
     
    31:43
    Bruins se během pár sekund dostali v blízkosti levé tyče ke dvěma střelám, z nichž první švédský brankář vyrazil hrudí a druhou bez problému ukryl ve svém náručí.
    STATISTIKY: Zibanejad bodoval proti Bruins v 6 ze 7 zápasů.

     
    30:08
    Bruins se nepodařilo rozehrát na pravém křídle a poté, co puk skončil na střídačce, je tu další krátká přestávka.
     
    29:15
    Adam Clendening pálil z prostoru mezi kruhy pro vhazování a Jimmy Vesey před bránou tečoval jeho střelu letící pár čísel nad ledem těsně vedle levé tyče. Skvělý tlak Rangers.
     
    28:47
    Jimmy Vesey se dostal na vrcholu levého kruhu pro vhazování k odraženému puku a Tuukka Rask jeho pokus vyrazil hrudí.
     
    28:06
    Peter Cehlárik v NHL zaznamenal dva kanadské body za dvě asistence a velice rád by vstřelil svůj premiérový gól.
     
    27:03
    Peter Cehlárik se poohlížel po prvním gólu v NHL krásnou střelou z mezikruží, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Henrik Lundqvist ji ale vyrážečkou fantasticky vyrazil!
     
    27:01
    V sestavě Rangers dnes chybí nejlepší střelec týmu Michael Grabner, kterého nahradil Pavel Bučněvič.
     
    26:39
    Bruins vypálili na pravé straně z ostrého úhlu a po zákroku Henrika Lundqvista následuje reklamní přestávka.
     
    26:04
    David Pastrňák si na levém křídle zpracoval puk a prudkou přihrávkou přes šířku útočného pásma se snažil přenést hru z ostrého úhlu na Davida Krejčího, jeho krajan ale na puk nedosáhl.
     
    25:06
    Vyloučený Frank Vatrano na trestné lavici přečkal dvouminutový trest a Rangers nevyužili druhou přesilovou hru.
     
    25:00
    Do konce přesilové hry Rangers už příliš času nezbývá a Frank Vatrano už se chystá vrátit zpět na ledovou plochu.
     
    23:51
    Rangers několikrát vypálili v blízkosti vrcholu levého kruhu pro vhazování, jejich předchozí dvě střely ale byly těsně před bránou zablokovány a poslední zamířila po zákroku Tuukka Raska do ochranné sítě. Skvělý tlak v podání Rangers!
     
    23:06
    Frank Vatrano dostal dvě minuty za hákování poté, co zezadu fauloval unikajícího Oscara Lindberga.
     
    23:06
    Oscar Lindberg na pravém křídle od mantinelu skvěle vypálil bekhendem a Tuukka Rask nadvakrát dokázal puk s problémy zkrotit. Boston navíc půjde znovu do čtyř!
     
    22:03
    David Pastrňák nabral na levém křídle rychlost a podél hrazení se snažil dostat ke střele, jenže byl stínován dvěma protihráči, kteří ho vytlačili rohu útočného pásma a puk připravili.
     
    21:24
    Rick Nash se ocitl mezi kruhy pro vhazování po nádherné dlouhé kolmé přihrávce ve slibné šanci, jeho následná střela ale zamířila nad bránu Tuukka Raska, který nezasahoval.
     
    20:55
    Mats Zuccarello zkusil na pravém křídle vypálil z téměř nulového úhlu, Tuukka Rask byl ale připraven a puk ukryl v náručí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 9-3; Zablokované střely: 3-5; Vhazování: 67%-33%; Hity: 8-12; Přesilové hry: 0/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:03.
    VIDEO: Spektakulární zákrok Lundqvista stojí za zopakování!

     
    Boston byl od úvodních minut jasně lepší, když lépe bruslil a kombinoval, což mělo za následek dvě obrovské příležitosti, David Pastrňák ani Colin Miller ale na fantasticky chytajícího Henrika Lundqvista zatím vyzrát nedokázali, stejně jako Zdeno Chára. Skóre po první třetině: Boston Bruins 0 New York Rangers 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Vyloučený Dominic Moore naskočil zpět na led a také Rangers úvodní přesilovou hru využít nedokázali.
     
    19:33
    Tuukka Rask skvěle přečetl nebezpečnou přihrávku z levého křídla Rangers a nataženou holí puk dopravil do bezpečí.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:58
    Vzápětí se to samé podařilo Davidovi Backesovi, který vyhodil puk pro změnu až za bránu švédského brankáře.
     
    18:33
    Patrice Bergeron získal puk na pravé straně obranného pásma a poté ho vyhodil až k bráně Henrika Lundqvista.
     
    17:59
    Pavel Bučněvič si z pravého kruhu nebezpečně sjížděl před bránu a Dominic Moore ho jasně podrazil.
     
    17:22
    Jimmy Vesey ze středního pásma zavezl puk do útočného pásma a před vrcholem levého kruhu naznačil střelu, čímž si vytvořil prostor pro objetí Zdena Cháry, a z úhlu napřáhl ke střele zápěstím, kterou Tuukka Rask na přední tyči ukryl v náručí.
     
    16:56
    David Pastrňák v blízkosti levého rohu útočného pásma bojoval o puk, jenže byl masírován na mantinel Ryanem McDonaghem.
     
    16:28
    A další přerušení hry, které se tentokrát konalo po zakázaném uvolnění Rangers, kteří mají velké problémy s rozehrávkou.
     
    16:12
    Bruins vypálili ihned po vhazování a jejich střela se od hrazení odrazila do ochranné sítě. Hra byla znovu přerušena.
     
    16:06
    Útok Bruins s největší pravděpodobností zastavilo postavení mimo hru, po kterém si odbudeme v úvodní části dnešního na šance bohatého utkání poslední přesilovou hru.
     
    15:16
    David Pastrňák zkoušel v blízkosti levé tyče vypálit z nulového úhlu, jeho bekhendová střela ale rozezněla hrazení.
     
    14:33
    Střídat vzápětí naopak nemohli hokejisté New Yorku Rangers, kteří potřetí v zápase vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    14:29
    David Pastrňák na pravém křídle nahodil puk od modré čáry za bránu Rangers, protože nemohl hrát kvůli hrozícímu postavení mimo hru, a rychle se svými spoluhráči vystřídal.
     
    14:09
    Mika Zibanejad těsně před útočnou modrou čárou nedosáhl na prudkou kolmou přihrávku a Bruins mohli v klidu rozehrát.
     
    13:37
    Boston Bruins vede na střely 9:2 a po postavení mimo hru v podání Rangers přichází na řadu reklamní přestávka.
     
    12:01
    Brendan Pirri byl hráčem, který před pár okamžiky pálil z levého kruhu pro vhazování na přední tyč, ale jak už jsem zmínil, Tuukka Rask jeho střelu vyrazil a připsal si dobrý zákrok.
     
    11:36
    Oba týmy se v rychlém sledu dostaly v levém kruhu pro vhazování ke střele, Henrik Lundqvist a vzápětí Tuukka Rask an opačné straně ale dobře zasáhli a puk vyrazili mimo.
     
    11:03
    Rangers se nepodařilo rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění. Hra se přesunula před Henrika Lundqvista.
     
    10:51
    Vyloučený Brendan Smith se vrátil zpět na led a New York Rangers úspěšně přečkal první oslabení.
     
    10:50
    Frank Vatrano si skvěle vybruslil z pravého rohu útočného pásma a v pravém kruhu pro vhazování z otočky pěkně vypálil zápěstím, Henrik Lundqvist měl zacloněný výhled a příliš toho neviděl, nakonec ale zasáhl a ukryl puk v náručí.
     
    09:50
    Rangers se podařilo vyhodit a Bruins se zatím dostali pouze k jedné střele, když od modré čáry napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem David Pastrňák, který minul pravou tyč.
     
    08:51
    Brendan Smith fauloval na pravé straně obranného pásma Davida Pastrňáka, který si sjížděl po vyhraném vhazování za bránu, a dostal dvě minuty za hákování.
     
    07:51
    David Krejčí se ocitl v levém kruhu pro vhazování v šanci, z blízkosti puk ale nasměroval pouze do hrudi Henrika Lundqvista, který včera 2. března oslavil 35. narozeniny. Blahopřejeme!
    07:19 Spektakulární zákrok Lundqvista proti střele C. Millera!

     
    07:19
    Jimmy Hayes dokázal vybojovat puk v levém rohu útočného pásma proti trojnásobné přesile a poté ho bekhendem posunul zpoza brány mezi kruhy pro vhazování, kde si ho zpracoval Colin Miller a krásnou střelou zápěstím mířil do pravého horního rohu brány, Henrik Lundqvist ale po puku rychle máchl lapačkou a její horní hranou kotouč senzačně vyrazil do ochranné sítě! Brankář Rangers předvedl spektakulární zákrok a Boston se stále marně snaží skórovat!
     
    07:03
    Bruins se na pravém křídle nepodařilo rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění, po kterém byla hra přerušena.
     
    06:31
    Nová posila Rangers Brendan Smith vypálil zápěstím z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Tuukka Rask zasahovat nemusel, protože jeho střela zamířila do vzdálenějšího rohu.
     
    06:15
    Hra byla přerušena a na řadu přichází krátká reklamní přestávka, po které se bude vhazovat ve středovém kruhu.
     
    06:07
    Riley Nash vypálil z pravého kruhu pro vhazování, Henrik Lundqvist byl ale opět pozorný a tentokrát poprvé v zápase střelu Bruins vyrazil vyrážečkou.
     
    04:24
    Kapitán Zdeno Chára se na vnitřním oblouku levého kruhu po krásné přihrávce z pravého křídla ocitl v obrovské šanci a těsně nad ledem pálil zápěstím k levé tyči, Henrik Lundqvist ale opět parádně zasáhl pravým betonem!
     
    03:54
    Bruins se po pár sekundách vrátili zpět do útočného pásma a z pravého kruhu pro vhazování přišla prudká střela po ledě, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Henrik Lundqvist ji ale fantasticky vyrazil pravým betonem!
     
    03:34
    Patrice Bergeron prudce vypálil z pravého kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale byla zablokována.
    02:12 David Pastrňák se ocitl v první velké příležitosti zápasu!

     
    02:12
    David Pastrňák před pár okamžiky nedokázal v blízkosti pravé tyče zpracovat prudkou kolmou přihrávku a vzápětí se ocitl v obrovské šanci, když se tentokrát u levé tyče několikrát pokoušel překonat Henrika Lundqvista, švédský brankář ale jeho první pokus bekhendem zastavil fantastickým rozštěpem, po kterém zasáhl pravým betonem, a vleže si poradil i s jeho následnými dorážkami! Obrovská šance.
     
    01:37
    Hokejisté Bostonu se dostali zatím pouze k jedné střele, když z vrcholu levého kruhu pro vhazování mířil těsně vedle vzdálenější pravé tyče český útočník David Pastrňák. Další útočnou snahu Bruins před pár okamžiky zastavilo postavení mimo hru.
     
    00:01
    Puk právě dopadl na led a třetí a zároveň poslední vzájemné utkání mezi Bostonem a New Yorkem Rangers v základní části letošního ročníku NHL právě začalo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Rene Rancourt předstoupil před diváky v TD Garden, aby přednesl tradičně americkou národní hymnu, po které už bude vše připraveno k zahájení utkání, v němž uvidíme celkem čtyři hráče z Česka a Slovenska v poměru dva a dva. Hned tři budou hrát ve druhé útočné formaci, ve které duo českých útočníků David Pastrňák a David Krejčí doplnil Slovák Peter Cehlárik.
     
    Úvodní sestavy:

    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, K. Miller, C. Miller – Marchand, Bergeron (A), Backes (A) – Cehlárik, Krejčí, Pastrňák – Vatrano, Spooner, J. Hayes – Beleskey, D. Moore, Riley Nash. Hlavní trenér: Bruce Cassidy.

    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Br. Smith, M. Staal (A), Holden, Skjei, Clendening – J. T. Miller, Stepan, Rick Nash (A) – Kreider, Zibanejad, Zuccarello – Vesey, K. Hayes, Bučněvič – Pirri, Lindberg, Puempel. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Tim Peel, Brian Pochmara. Čároví: Brad Kovachik, Tony Sericolo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Česká a slovenská stopa v utkání:

    David Pastrňák (BOS) 26+26, +/- +11
    David Krejčí (BOS) 16+27, +/- -12
    Peter Cehlárik (BOS) 0+2, +/- +1
    Zdeno Chára (BOS) 6+12, +/- +11
    VIDEO: David Pastrňák si během rozbruslení pohrál s pukem.

     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

    06.11.16 Boston Bruins – New York Rangers 2:5
    27.10.16 New York Rangers – Boston Bruins 5:2
    FOTO: Brankář Henrik Lundqvist dnes slaví své 35. narozeniny!

    Happy Birthday Henrik!!! ????????

    Příspěvek sdílený New York Rangers (@nyrangers),


     
    NEW YORK RANGERS

    Hokejisté New Yorku Rangers v posledním zápase nestačili na vedoucí celek letošní sezóny NHL, když podlehli 4:1 Washingtonu. Rangers vstoupili do utkání dobře a vedli, ve zbytku utkání už ale dominovali Capitals, na jejichž lavičce hlavní trenér Barry Trotz zaznamenal 700. vítězství a v historické tabulce NHL je na šestém místě. Rangers prohráli podruhé v řadě, proti Bruins se jim ovšem v letošní sezóně daří, když vyhráli oba předchozí zápasy shodným výsledkem 5:2.

    Hráči ve formě

    Henrik Lundqvist během své kariéry odchytal proti Bostonu celkem 38 zápasů, během nichž svému týmu vychytal 24 výher a v průměru inkasoval 1,95 gólu s úspěšností zákroků 93,5%. Obránce a kapitán Ryan McDonagh během letošní sezóny zaznamenal 34 bodů za 3 góly a 31 asistencí a jeho bilance +/- činí plus 16, což je na obránce vysoké číslo. Michael Grabner je s 26 góly nejlepším střelcem týmu o tři branky před Chrisem Kreiderem, odchovancem Boston College.

    Novinky z týmu

    New York Rangers získal z Detroitu výměnou za volbu ve třetím kole NHL Draftu 2017 a druhou ve druhém kole NHL Draftu 2018 obránce Brendana Smithe, který by měl vytvořit obranný pár společně s Danem Girardim nebo Ryanem McDonaghem. Rangers před zápasem proti Bostonu povolali z Hartfordu hrajícího American Hockey League útočníka Pavla Bučněviče.
    FOTO: Nová posila Bostonu Bruins obránce Drew Stafford.

     
    BOSTON BRUINS

    Boston se v základní části letošní sezóny NHL potřetí a naposledy střetne s New Yorkem Rangers a během předchozích dvou vzájemných utkání se mu vůbec nedařilo, když oba zápasy prohrál shodně 5:2. Bruins budou proti jednomu z předních týmů Východní konference usilovat o celkově čtvrté a domácí páté vítězství v řadě. Dokáží tentokrát Rangers porazit?

    Hráči ve formě

    Boston v posledním zápase porazil 4:1 Arizonu, na které se výrazně podílel první útok. Brad Marchand zaznamenal dva kanadské body za gól a asistenci, zatímco jeho spoluhráč Patrice Bergeron za dvě asistence. Náhradní kapitán Bostonu Patrice Bergeron se vrací zpět do nejlepší formy a během posledních 26 zápasů zaznamenal 30 kanadských bodů, když vstřelil jedenáct gólů a přidal k nim devatenáct asistencí.

    Novinky z týmu

    V sestavě Bostonu by se mohla proti New Yorku Rangers objevit nová tvář, kterou je útočník Drew Stafford, jehož Bruins získali z Winnipegu za volbu v šestém kole NHL Draftu 2018. Stafford se k týmu určitě připojí, nad jeho startem ale visí otazník.
    VIDEO: Sestřih z posledního zápasu mezi Bruins a Rangers.
     
    Bostonu změna hlavního trenéra prospěla a nachází se ve fantastické formě, když po vystřídání funkce Bruce Cassidyho z asistenta na kouče vyhrál sedm z osmi zápasů. Bruins proti Arizoně vyhráli třetí utkání v řadě a v TD Garden se budou v pátek v noci proti New Yorku Rangers snažit prodloužit sérii domácích vítězství, která činí čtyři zápasy. V akci bychom měli sledovat celkem čtyři až pět českých a slovenských hráčů, přesný počet určí rozhodnutí Rangers povolat slovenského útočníka Marka Hrivíka, který se v jejich dresu naposledy představil 8. ledna proti Columbusu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 53. Marchand (Pastrňák, C. Miller) – 46. Bučněvič (Holden, Rick Nash), 50. Lindberg (Puempel, Skjei)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, K. Miller, C. Miller – Marchand, Bergeron (A), Backes (A) – Cehlárik, Krejčí, Pastrňák – Vatrano, Spooner, J. Hayes – Beleskey, D. Moore, Riley Nash. Hlavní trenér: Bruce Cassidy.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Br. Smith, M. Staal (A), Holden, Skjei, Clendening – J. T. Miller, Stepan, Rick Nash (A) – Kreider, Zibanejad, Zuccarello – Vesey, K. Hayes, Bučněvič – Pirri, Lindberg, Puempel. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Tim Peel, Brian Pochmara. Čároví: Brad Kovachik, Tony Sericolo

    Diváci: 17565
    bahis siteleri