Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 2:4 (kon.) | Martin – Žilina 0:0 (zruš.) | Zvolen – Nitra 2:3 (po pr.)
Trenčín – Košice 3:0 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 4:1 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:1 (1:0, 3:1, 0:0)
HK Poprad
sk Pátek 03.03.2017, 18:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Prajem vám príjemný piatkový večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 50. kola Tipsport ligy. HC Mikron Nové Zámky dnes na svojom štadióne privíta HK Poprad. Stretnutie sa začína o 18:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Fanúšikovia nováčika z Nových Zámkov môžu byť zatiaľ spokojní. Päť kôl pred koncom sa Novozámčania nachádzajú na 8. mieste tabuľky so ziskom 64 bodov. Na siedmy Martin, ktorý má zápas k dobru, strácajú päť bodov a zároveň majú pred deviatym Trenčínom náskok v podobe piatich bodov. V posledných piatich zápasoch našej najvyššej hokejovej súťaže HC Mikron zvíťazil dvakrát a prehral dva razy. Prípisal si víťazstvá nad Trenčínom 3:1, nad Zvolenom 1:0 a aj nad majstrom z Nitry 8:1. Zámky zároveň prehrali so Žilinou 4:3 po predĺžení a s Košicami 5:1. U nováčika je však v posledných zápasoch badať nárast formy, svedčí o tom aktuálna postupová priečka, ktorú sa budú snažiť Novozámčania určite udržať.

    Plány domáceho mužstva v dnešnom zápase však môže narušiť hosťujúci Poprad. Kamzíci prichádzajú na juhozápad Slovenska so ziskom 71 bodov, ktoré im aktuálne zaručujú 6. pozíciu. Popradčania sa nachádzajú v strede tabuľky, kde sa poradie tímov neustále mení. Aktuálne je na 5. mieste Zvolen so 73 bodmi a na 7. mieste Martin so 69 bodmi. Poprad sa v posledných zápasoch už pomaličky dostával na víťaznú vlnu, keďže zdolal Košice 3:2 a Martin 4:2, no následne prišla prehra v Banskej Bystrici 4:2 a nečakaná domáca prehra proti poslednému Liptovskému Mikulášu 2:4. Kamzíci teda kvôli tejto zbytočnej prehre, kde boli v zápase favoritom, musia zabrať na plné obrátky a v Nových Zámkoch určite chcú vybojovať plný bodový zisk.

    Vzájomné stretnutia v tejto sezóne boli rôznorodé. Poprad v úvode sezóny zdolal Zámky 2:1, následne vyhral aj vonku 1:2 po nájazdoch a v novembri doma vysoko 7:0. V decembri Nové Zámky sa kamzíkom pomstili a „nasúkali“ Popradčanom tiež sedem gólov, vyhrali 7:2. V poslednom doterajšom vzájomnom stretnutí Nové Zámky zdolali Poprad vonku po predĺžení 2:3.

    Bude to určite zaujímavý zápas, jeho priebeh sledujte na našom webe. Pekný športový zážitok!

     
    Úvodné zostavy:

    HC Mikron Nové Zámky: Lundström – Drtina, Cardwell, Sandgren, Maier, Makovský, Sucharda, Tábi – Saarinen, Kytnár, Paulovič – Hujsa, Novotný, Kučkin – McParland, Svoboda, Čaládi – Dubec, Rehák, Fábry

    HK Poprad: Fokin – Guliajev, Fabian, Davydov, Ibragimov, Suchý, Dinda, Pokovič, Ježek – Henderson, Zagrapan, Lichanec – Kroták, Bjalončík, Matúš Paločko – Štrauch, Mlynarovič, Svitana – Hvila, Murček, Troliga

    Rozhodca: Baluška, D. Konc – Výleta, Tvrdoň.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Na ľadovú plochu nastupujú oba celky. Novozámčania hrajú v čiernych dresoch, Popradčania v bielych.
     
    Čaká nás ešte štátna hymna SR.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:22
    Nové Zámky zakladali prvú útočnú akciu v zápase. Kytnár sa pokúšal o strelu z modrej čiary, no tá by sa nepočítala. Bol totižto odpískaný ofsajd.
     
    00:47
    Mlynarovič si mierne nerozumel so Štrauchom, ktorému neposlal dobrú prihrávku na ľavé krídlo. Následne dobrú rozohrávku nepredviedli ani domáci, Sandgren prihral iba Suchému.
     
    01:18
    Brankár Lundström si pripísal prvý zákrok. Od modrej čiary na neho vyslal ľahkú strelu Dinda, s ktorou gólman Zámkov nemal problémy. Puk s istotou pokryl lapačkou.
     
    01:36
    Nové Zámky si vytvorili príležitosť. Svoboda si nakorčuľoval medzi kruhy, spracoval si prihrávku od McParlanda a strieľal. Fokin zasahovať nemusel, strela letela vedľa.
     
    02:15
    Nedorozumenie medzi domácimi hokejistami. Po odpískanom zakázanom uvoľnení sa hra sťahuje pred oči gólmana Joakima Lundströma.
     
    02:18
    Po vyhratom vhadzovaní Troligu sa puk dostal za ľavý kruh. Tam si ho spracoval Lukáš Hvila a prudko švihom vystrelil. Lundström bol pozorný.
     
    02:41
    Presilovka pre Nové Zámky. Michal Murček odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    03:01
    Zámky vyhrali buly a ihneď si aj vypracovali možnosť. Marek Drtina pálil po prihrávke z prvej spoza pravého kruhu. Delovka to bola poriadna, no letela vedľa.
     
    03:34
    Ďalšia nepríjemná situácia pred Fokinom. Nahodený puk z hokejky Cardwella sa nebezpečne odrazil pred bránku, ale nebol tam nik z domácich hráčov, ktorý by ho dorazil do brány.
     
    04:22
    Pred bránku sa natláčal aj Rehák, ktorý si pýtal puk od McParlanda. Spracoval si prihrávku a okamžite strieľal, no mieril vedľa.
     
    04:49
    Zámkom sa napriek dobrým šanciam nepodarilo skórovať v presilovke, ktorú zahrali veľmi umne. Popradčania už sú v pätici, no dopustili sa icingu.
     
    05:43
    Hvila si z rohu klziska všimol medzi kruhmi nakorčuľovaného Murčeka, no nedokázal mu posunúť puk.
     
    06:27
    Zagrapan posunul v strednom pásme na Lichanca, ktorý vnikol do útočného pásma a vypálil spoza ľavého kruhu. Jeho strela s náprahom letela mimo.
     
    07:04
    Štrauch si nakorčuľoval po pravom krídle a vypálil z pravého kruhu. Lundström vyrazil pred seba, kde dokorčuľoval Mlynarovič a pokúsil sa o rýchlo dorážku. Zabránili mu však v tom obrancovia Nových Zámkov.
     
    07:48
    Bude sa po druhýkrát vylučovať, tentokrát na opačnej strane. Jake Cardwell si odsedí dve minúty za držanie.
     
    08:10
    Arne Kroták napriahol na pravom kruhu a tvrdo vypálil. Jeho zakončenie bolo zblokované. Puk skončil v rohu klziska a domáci sa oslobodili.
     
    08:56
    Popradčania mali mierne problémy so založením útoku, ale už sa im podarilo dostať do pásma, kde môžu ohroziť Lundströma.
     
    09:27
    Fabianovo zakončenie vystrašilo Lundströma, ktorý situáciu nemal pod kontrolou. O dorážku sa pokúšal aj Henderson, no napokon sa domáci dokázali ubrániť. A po prerušení hry sme videli krátke strkanice.
     
    09:34
    Po prerušení hry museli rozhodcovia mierne upraviť kúsok ľadu v obrannom pásme domácich. Čiarový rozhodca prikorčuľoval s fľašou vody a dal sa do práce. Všetko je v poriadku, pokračuje sa vhadzovaním.
     
    10:29
    Popradu sa podarilo udržať sa v útočnom pásme, aj keď je už Cardwell späť na ľade. Hvilov nahodený puk z pravého kruhu však neohrozil Lundströma.
     
    11:09
    Milan Kytnár šiel do situácie jeden proti jednému. Davydov ho nedokázal úplne bezchybne ubrániť. Následná strela však šla mimo.
     
    12:21
    Stanislav Kučkin si spracoval prihrávku na pravom kruhu a pripravoval si ju na strelu. Nakoniec mu však puk ušiel a tá strela nemala dobrú razanciu a ani smer.
     
    13:15
    Svitana posunul nakrátko Štrauchovi na pravý kruh. Následná strela nenarobila veľmi problémy Lundströmovi, keďže bola nepresná.
     
    14:17
    Saarinen sa dostával do dobrej šance, ale bol faulovaný. Lubor Pokovič ho odstavil v poslednej možnej chvíli, ale na dve minúty za držanie si sadnúť musí ísť.
     
    14:37
    Domáci založili útok a Kytnár to riešil jednoducho. Od modrej čiary nahodil na bránku a Fokin zachytil puk s prehľadom.
     
    15:15
    Popradčania si to ešte viac zhoršujú. Ivan Guliajev si odsedí dve minúty tiež za podrazenie.
     
    15:27
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci idú do vedenia počas presilovej hry! Paulovič prihral na ľavý kruh Cardwellovi, ktorý nabil krížnou prihrávkou MAREKOVI DRTINOVI a jeho tvrdá delovka skončila vo Fokinovej bránke!
    Asistencie: Jake Cardwell, Matej Paulovič.
    15:27 DRTINA - 1:0
     
    16:05
    Lichanec získal rýchlosť po ľavom krídle a už sa tlačil do zakončenia, no napokon mu puk z hokejky unikol.
     
    16:54
    Drtina je pri chuti a opäť pálil. Tentokrát však jeho projektil bol zblokovaný a Popradčanom sa následne podarilo oslobodiť sa.
     
    18:26
    Patrik Svitana sa prezentoval svojou dobrou strelou švihom. Tentokrát strieľal spomedzi kruhov a zakončenie letelo tesne vedľa.
     
    18:44
    Henderson sa rýchlo otočil pri zadnom mantineli a prihrával pred bránku. Lundström čítal hru, hokejku položil na ľad a zastavil prenikajúcu prihrávku k Lichancovi.
     
    19:42
    Puk si vzali na svoje hokejky hráči Nových Zámkov a už si ho držia iba pri bránke Joakima Lundströma.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodná tretina mala vyrovnaný priebeh. Predsa sme však videli gól. V 16. minúte poslal domácich do vedenia Drtina.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:30
    Kytnár prenikal v útočnom pásme cez Lichanca, posunul medzi kruhy Paulovičovi. Jeho následné zakončenie však bolo zblokované.
     
    21:06
    Popradčania zakladali akciu, ktorá sa však neskončila úspešne. Môžu byť však predsa len spokojní, keďže nahodený puk prikryl Fokin a buly uvidíme práve v obrannom pásme Nových Zámkov.
     
    21:15
    Kamzíkom to však nebolo veľmi platné. Na vhadzovaní zvíťazili domáci. Dopredu vyštartoval Svoboda, ktorý vystrelil z ľavého kruhu. Fokin si pripísal úspešný zákrok.
     
    21:21
    HC Nové Zámky dali gól!
    Zámky zvyšujú svoje vedenie! Domáci vyhrali buly v obrannom pásme, Davydov ho posunul iba po mantineli. Zachytiť sa ho podarilo NICKOVI MCPARLANDOVI, ktorý prudkou strelou z pravého kruhu rozvlnil sieť!
    Asistencia: Jakub Makovský.
     
    21:49
    Hvila získal útočné pásmo, ale Murček až príliš vymýšľal a nedokázal ďalej pokračovať v akcii.
     
    22:49
    Lichanec si v obrannom pásme nerozumel s Mlynarovičom a k puku sa dostal Paulovič. Domáci si ho však posúvali iba popri mantineli.
     
    23:11
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci pokračujú v skvelej hre a zvyšujú už na 3:0! Kytnárovu strelu Fokin vyrazil pred seba, následne dokázal zneškodniť aj Paulovičovu dorážku. Na tretíkrát to však vyskúšal JAKE CARDWELL a jeho dorážka skončila v bráne!
    Asistencie: Ossi Saarinen, Milan Kytnár.
    23:11 CARDWELL - 3:0
     
    23:11
    Tréner Popradu Marcel Ozimák si okamžite vzal oddychový čas a Fokina stiahol za brány. Na jeho miesto prichádza Martin Šúrek.
     
    24:01
    Šúrek zachytil dôležitý prvý puk. Z ľavého kruhu na neho vystrelil McParland. Jeho strelu bezpečne do lapačky zachytil striedajúci popradský gólman.
     
    24:25
    Zbytočný faul od hráča Nových Zámkov. Jaroslav Svoboda si odsedí dve minúty za hákovanie.
     
    24:32
    Kamzíci vyhrali buly a aj hneď ohrozili bránu. Ivan Guliajev tvrdo s náprahom pálil od modrej čiary, no jeho delovka skončila iba na výstroji gólmana Lundströma.
     
    25:20
    Zagrapanova strela švihom nevyzerala byť taká nebezpečná. Pred bránkou ju však tečoval Henderson a posunul ju tesne mimo bránky.
     
    25:50
    Formácia s Bjalončíkom a Krotákom nedokázala dlho udržať puk v pásme. Novozámčania sa dokázali oslobodiť, a tak to musia skúšať hostia opäť.
     
    26:25
    Popradské prečíslenie troch proti jednému bolo ideálnou možnosťou na skórovanie. Paločko hľadal Krotáka, no obranca Nových Zámkov zastavil prihrávku.
     
    27:02
    Na opačnej strane je rušno aj pred Šúrekom. Erik Čaládi sa ocitol osamotený pred odkrytou popradskou bránou, no puk nedokázal už doklepnúť do prázdnej bránky.
     
    27:35
    Troliga posunul medzi kruhy Murčekovi, ktorý vypálil s krátkym náprahom. Lundström šiel s betónmi na ľad, ale strela letela vedľa brány.
     
    27:49
    Presilovku si zahrajú hostia. Murček bol nebezpečne zasiahnutý hokejkou. Andrej Sucharda si odsedí trest za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    28:47
    Ibragimov si nakorčuľoval od modrej čiary a pálil z prvej po prihrávke od Mlynaroviča. Lundström sa za nepresnou strelou iba obzrel a následne jeho spoluhráči puk vyhodili.
     
    30:01
    Zagrapan sa šikovne natlačil od zadného mantinelu pred bránku a ohrozil Lundströma. Brankár Nových Zámkov bol obozretný a s pomocou Reháka zachytil puk.
     
    30:16
    Príležitosť pre domácich. Paločko posúval popred bránkovisko Krotákovi, ktorý strieľal z prvej. Puk sa následne akosi stratil z dohľadu. Neskončil však v bráne, čo je asi najdôležitejšie vedieť.
     
    31:20
    Pokovič podcenil situáciu, zabudol puk pri bránke a už už sa Martin Hujsa dostával do zakončenia. Strela Hujsu však napokon Šúreka tak výrazne neohrozila.
     
    32:24
    Peter Lichanec to teraz skúšal z takmer nemožného uhla. Lundström bol stopercentný. Vyrazil puk a jeho spoluhráči už ihneď zakladali útok.
     
    33:33
    Mlynarovič prenechal na ľavom kruhu Štrauchovi, ktorému následná strela vôbec nesadla a puk letel do opačného rohu klziska.
     
    34:15
    Dinda nebezpečne nastrelil puk od modrej čiary. Ak by strela smerovala pár centimetrov iným smerom, skončila by v bráne, pretože Lundström takmer nič nevidel.
     
    34:35
    Poprad dal gól!
    Je znížené! Troliga vyhral vhadzovanie v útočnom pásme. K puku sa dostal LUKÁŠ HVILA, ktorý z ľavého kruhu vyslal dve strely. Tá druhá bola úspešná a prenikla do bránky. Lundström veľa toho naozaj nevidel.
    Asistencia: Tomáš Troliga.
    34:35 HVILA - 3:1
     
    35:20
    Lichanec si v medzikruží vypýtal prihrávku od Hvilu a už už chcel strieľať. Puk mu však skĺzol z hokejky a už sa Lichanec k strele nedostal.
     
    36:17
    HC Nové Zámky dali gól!
    Vyzerá to tak, že Nové Zámky tento zápas zo svojich rúk určite pustiť nechcú. Maier potiahol puk popri mantineli a z rohu klziska skvelo našiel pred bránkoviskom voľného MAREKA DUBCA. Jeho zakončenie z prvej smerovalo pomedzi Šúrekove nohy do bránky!
    Asistencie: Patrik Maier, Dominik Rehák.
    36:17 DUBEC - 4:1
     
    37:16
    Popradčania zvýšili obrátky po góle Hvilu, ale inkasovali opäť. Zápas sa však hrá v svižnom tempe zo strany na stranu a diváci môžu vidieť skvelý zápas.
     
    38:19
    Kučkin našiel Maiera na modrej čiare, ktorý tvrdo pálil z prvej. Pred Šúrekom však vzniklo klbko z hráčov a strela nemohla preniknúť.
     
    39:08
    Presilovku získavajú Nové Zámky. Marek Zagrapan si odsedí dve minúty za hákovanie.
     
    39:20
    Saarinenova strela sa odrazila od Šúreka do výšky a okamžite sa snažil dorážať zo vzduchu na niekoľkokrát Paulovič. Puk však ani raz netrafil.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná tretina bola na góly bohatšia. McParland zvýšil v 22. minúte, na 3:0 skóroval Cardwell, ale Popradčania sa vzchopili a strelili gól. V 35. minúte sa presadil Hvila. Radosť netrvala dlho, domáci Dubec skóroval v 37. minúte a aj preto Nové Zámky vedú nad Popradom po dvoch tretinách 4:1.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:38
    Ešte skedujeme druhú časť presilovky domácich. Novozámčania sa nasťahovali do útočného pásma, ale Šúreka zatiaľ neohrozili.
     
    41:07
    Andreas Štrauch predviedol krásnu individuálnu akciu. Kľučkami vyzvŕtal Novotného, ale na Lundströma už nenašiel ten správny recept! Šikovné ruky popradského útočníka však treba pochváliť.
     
    42:03
    Ježek spomedzi kruhov šikovne vystrelil. Jeho pokus však skončil iba na zadnom plexiskle.
     
    43:04
    Dvojica popradských hokejistov si teraz nerozumela pri modrej čiare. Odpískaný bol ofsajd a vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    43:54
    Štrauch miešal puk na modrej čiare a napokon to urobil jednoducho. Nahodil priamo na bránu. Strela bola tečovaná a letela nakoniec vedľa.
     
    44:56
    Hujsov puk sa napokon dostal až ku Kučkinovi medzi kruhy. Z jeho hokejky následne vyšla strela, ktorú Šúrek bezpečne skryl v lapačke.
     
    45:32
    Dominik Rehák vykorčuľoval s pukom do pásma a vystrelil spomedzi kruhov. Jeho zakončenie švihom skončilo bezpečne u Šúreka.
     
    46:12
    Marek Zagrapan to vyskúšal z uhla. Jeho zakončenie z ľavého kruhu trafilo Lundströma priamo do masky. Keďže to Lundström avizoval, tak hra bola pre jeho potreby prerušená.
     
    46:38
    Zagrapan posunul medzi kruhy Hendersonovi, ktorý sa pokúsil o strelu z prvej. Puk však skončil iba na hráčoch Nových Zámkov.
     
    47:18
    Presilovka pre Poprad. Martin Hujsa dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    47:42
    Veľká príležitosť pre Poprad! Rehák si šiel po hokejku a Svitana v tom momente našiel pred bránkoviskom voľného Andreasa Štraucha. Lundström však vystrčil svoju lapačku a fantasticky do nej zachytil puk!
     
    48:08
    Aj na opačnej strane sme videli dobrú možnosť. Popradčania chybne striedali, Cardwell posunul z pravého kruhu pred bránku Saarinenovi. Jeho zakončenie Šúrek betónom zneškodnil.
     
    48:52
    Hvilova strela z ľavého kruhu bola spomalená. Puk sa objavil pred bránkou a dorážať sa ho pokúšal Fabian. Dorážka však šla vedľa.
     
    50:36
    Štrauch si nakorčuľoval po ľavom krídle a vypýtal si puk od Svitanu. Ešte pred modrou čiarou však bol zastavený a nedostal sa do pásma.
     
    51:37
    Štefan Fabian tvrdo vypálil od modrej. Zakončenie bolo mierne tečované, no nevedno či domácim alebo hosťujúcim hráčom. Každopádne Lundström strelu sebavedomo vyrazil betónom.
     
    52:40
    Cardwell sa odhodlal k strele z modrej čiary. Tá bola tiež tečovaná, ale Šúrekovi nenarobila problémy, keďže bola nepresná.
     
    52:57
    Novozámčania pokračovali v útočnom ťažení. Formácia na čele s Kytnárom zakončila akciu strelou Drtinu od modrej čiary. Jeho delovku Šúrek schoval v lapačke.
     
    53:16
    Pred Šúrekom nastal zmätok. Patrik Maier však premrhal ten správny okamih a nepodarilo sa mu úspešne vystreliť. Šúrek mal dostatok času na presunutie.
     
    54:20
    Fabian takou ľahkou žabkou hľadal prihrávkou pred bránkovisko voľného Bjalončíka. Prihrávka to však bola ťažká na spracovanie a Popradčania napokon nevystrelili.
     
    55:40
    Kamzíkom sa nepodarilo udržať pásmo, a tak sa sami vytlačili až do vlastného obranného pásma. Minúty a sekundy utekajú a hostia zatiaľ súpera nedostávajú pod dostačujúci tlak.
     
    56:37
    Cardwell poľahky vyhodil puk do stredného pásma a kamzíci musia ihneď otočiť hru a ísť dopredu.
     
    57:28
    Štrauch si šikovne obhodil Cardwella a prihrával medzi kruhy Mlynarovičovi. Ten sa snažil preveriť Lundströma, no nenamieril do priestoru bránky.
     
    57:54
    Tak toto už je definitívne koniec asi aj pre teoretickú šancu Popradu na vyrovnanie. Samuel Mlynarovič dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    58:34
    Domáci nasťahovaní v pásme. Prihrávajú si s ľahkosťou a vychutnávajú si záver zápasu za potlesku domácich fanúšikov.
     
    59:08
    Domáci hokejisti sa zastavili s pukom za bránkou a nikam sa nenáhlia. Ešte sa však pokúsia o aký-taký útok.
     
    Koniec zápasu.
     
    V poslednej dvadsaťminútovke sa nekonal žiaden zázrak. Domáci hrali s rozvahou a absolútne bezpečne. Nové Zámky teda v dnešnom zápase zvíťazili nad Popradom 4:1 a získavajú tri body, ktorými sa doťahujú na siedmy Martin a už aj na šiesty Poprad, pre ktorý je to tretie prehraté stretnutie za sebou.

    Ďakujeme za pozornosť. Pekný zvyšok večera. (20:15:32)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 16. Drtina (Cardwell, Paulovič), 22. McParland (Makovský), 24. Cardwell (Saarinen, Kytnár), 37. Dubec (Maier, Rehák) – 35. Hvila (Troliga)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Drtina, Cardwell, Sandgren, Maier, Makovský, Sucharda, Tábi – Saarinen, Kytnár, Paulovič – Hujsa, Novotný, Kučkin – McParland, Svoboda, Čaládi – Dubec, Rehák, Fábry
    HK Poprad: Fokin (24. Šúrek) – Guliajev, Fabian, Davydov, Ibragimov, Suchý, Dinda, Pokovič, Ježek – Henderson, Zagrapan, Lichanec – Kroták, Bjalončík, Matúš Paločko – Štrauch, Mlynarovič, Svitana – Hvila, Murček, Troliga

    Rozhodčí: Baluška, D. Konc – Výleta, Tvrdoň
    bahis siteleri