Pittsburgh – Tampa 5:2 (kon.) | Carolina – Arizona 2:4 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 3:0 (kon.)
Chicago – NY Islanders 2:1 (2:0 po s.n.) | Calgary – Detroit 3:2 (po pr.) | Anaheim – Toronto 5:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:4 (1:2, 1:0, 0:2)
Arizona Coyotes
Sobota 04.03.2017, 01:30 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:01 Shane DOAN - 2:4
     
    59:01
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Slavinova přihrávka byla pro Faulka nechytatelná, kotouče se s přispěním Riedera zmocnil SHANE DOAN a střelou do prázdné branky korunoval svůj dnešní parádní výkon! Asistence: Tobias Rieder.
     
    58:26
    Cam Ward míří na střídačku, Carolina bude riskovat ve hře 5 na 5!
     
    57:23
    Cam Ward už upaloval na střídačku, když Skiner fauloval Connora Murphyho a vyfasoval menší trest za nedovolené bránění. To je obrovská komplikace pro Hurikány!
     
    50:11
    Shane Doan při hostujícím přechodu do útočného pásma podrazil Stempniaka a Carolina tak bude moci po reklamní pauze znovu vyrovnat v přesilové hře.
    49:02 Jordan MARTINOOK - 2:3
     
    49:02
    Arizona právě vstřelila branku!
    Celek z Glendale se jedenáct minut před koncem třetí třetiny vrací do vedení! Ryan Murphy za vlastní brankou pokazil přihrávku na Dahlbecka, tu vystihl hostující kapitán Shane Doan a nabídl puk do mezikruží JORDANU MARTINOOKOVI, kterému střela z první možná úplně nesedla, přesto dolétla nechytatelně k pravé tyči. Asistence: Shane Doan.
     
    47:03
    Tak to byla paráda! Domi se díky pádu soupeře uvolnil na levém křídle a předložil puk Radimu Vrbatovi, kterého Ward fantastickým haškovským zákrokem na zádech a s betony ve vzduchu vychytal!
     
    35:34
    Teräväinen v rychlosti přenechal puk Hanifinovi, kterého jednoznačně podrazil Jordan Martinook a je z toho první přesilovka ve prospěch Caroliny.
     
    29:15
    Poté, co se hrálo 28 minut bez vyloučení, tu máme třetí trest v rozmezí minuty a půl. Na trestnou lavici odjel za podražení Vrbaty Jordan Staal.
     
    28:07
    Tak takhle přesilovka měla vskutku jepičí život. Perlini (ARI) hned po vhazování vysokou holí fauloval Pesceho a srovnal poměr sil na ledě.
     
    28:03
    Máme tady první vyloučení. Jeff Skinner (CAR) trefil hokejkou do obličeje Christiana Dvoraka a připravil pro Kojoty úvodní přesilovou hru.
    21:30 Jordan STAAL - 2:2
     
    21:30
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Teravainen po přihrávce od Di Giuseppeho na druhý pokus trefil kotouč a naservíroval ho k druhé tyči na JORDANA STAALA, před kterým zívala úplně prázdná branka a tu neměl problém trefit. Asistence: Teuvo Teravainen, Phillip Di Giuseppe.
    19:11 Lee STEMPNIAK - 1:2
     
    19:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes rychle odpovídají na Goligoskiho trefu a vrací se do hry o body! McClement vyhrál vhazování pro Slavina, jehož střelu od modré čáry ještě stihl lehce tečovat LEE STEMPNIAK a Louis Domingue už tentokrát nenašel odpověď. Asistence: Jaccob Slavin, JayMcClement.
    17:29 Alex GOLIGOSKI - 0:2
     
    17:29
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes rozhodně nejsou lepším týmem, nicméně i tak se mohou radovat z dvougólového náskoku! Radim Vrbata roztáhl hru na levou stranu, odkud dostal zpětnou přihrávku od Domiho a expresně posunul kotouč doprava ALEXI GOLIGOSKIMU, jenž si to dal z bekhendu na forhend parádně zavěsil pod horní tyč. Proti této střele byl Ward bez šance. Asistence: Radim Vrbata, Max Domi.
    11:34 Christian DVORAK - 0:1
     
    11:34
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti skórují jako první a dostávají se do vedení! Domingue vykopl Nordströmovu střelu a založil protiútok Arizony. Ten po levém mantinelu táhl Doan, který přihrál před branku CHRISTIANU DVORAKOVI, jenž pohotovým zakončením bez přípravy překonal přesunujícího se Warda. Asistence: Shane Doan.
     
    05:58
    Aho nacentroval z levého mantinelu na nepohlídaného Eliase Linholma, jenž se dostal za záda všech soupeřů, jenže svůj bekhendový blafák nestihl nasměrovat do odkryté branky!
     
    04:29
    Rychlou akci Caroliny zakončil z vrcholku levého kruhu Jaccob Slavin, který překonal Domingue, avšak trefil tyč!

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 20. Stempniak (Slavin, McClement), 22. J. Staal (Teräväinen, Di Giuseppe) – 12. Dvorak (Doan), 18. Goligoski (Vrbata, Domi), 50. Martinook (Doan), 60. Doan (Rieder)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Läck) – Faulk (A), Slavin, Pesce, Hanifin, R. Murphy, Dahlbeck – Teräväinen, J. Staal (A), Di Giuseppe – E. Lindholm, V. Rask (A), Aho – Stempniak, McClement, Skinner – P. Brown, D. Ryan, Nordström.
    Arizona Coyotes: Domingue (M. Smith) – Goligoski, Ekman-Larsson (A), C. Murphy, Chychrun, Schenn, DeAngelo – Vrbata (A), Holland, Perlini – Duclair, Dvorak, Domi – Rieder, Martinook, J. McGinn – Doan (C), Jooris, Crouse.

    Rozhodčí: Rank, Furlatt – Amell, MacPherson

    Diváci: 10 827
    bahis siteleri