Kladno – Ostrava 8:9 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 6:3 (kon.) | Bulldogs – Liberec 10:3 (kon.)
Otrokovice – Chodov 5:6 (kon.) | Vítkovice – Tatran 6:2 (kon.) | Pardubice – Bohemians 5:4 (3:2 po s.n.)
po s.n. (3:2)
Sokoli Pardubice
5:4 (2:0, 0:2, 2:2 - 0:0)
FbŠ Bohemians
Neděle 05.03.2017, 17:00 • SH Dašická, Pardubice (kapacita: 585 míst) • Livesport Superliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Sokol Pardubice.
    Autorem vítězné branky je VÁCLAV OUBRECHT.
     
    56:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Sokol ještě nic nevzdává! Gregor se totiž ujmul míčku v rohu hřiště a poslal přesnou přihrávku na brankovišti stojícího MARTINA ZOZULÁKA, který jen jednoduše dorazil míček do branky. Asistence: Lukáš Gregor.
     
    52:52
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Klokani se dnes ujímají poprvé vedení! Po bleskovém přepnutí do útoku se prosazuje jednoduchým doražením míčku do odkryté branky DAVID ŠIMEK. Levinský se totiž nezvládl přesunout. Asistence: Adam Růžek.
     
    51:42
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté ještě vše dramatizují! Čihák se totiž hezky podíval a našel nabíhajícího VOJTĚCHA BAGINA, jenž střelu zátahem trefil nechytatelně přesně šibenici. Asistence: Pavel Čihák.
     
    45:05
    Pardubice právě vstřelily branku!
    MARTIN ZOZULÁK byl úspěšným exekutorem! K nájezdu se postavil chladnokrevně, když nejprve jakoby bezradně přemýšlel, co udělat, a následně si Mücka položil. Míček proskákal pod padajícím brankářem hostí.
     
    35:26
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Klokani se dočkali vyrovnání! Po tlaku na domácí rozehrávku se k míčku na velkém brankovišti dostal JAKU ŠÁRKA, který Levinského předčil střelou k tyči. Asistence: Pavel Čihák.
     
    25:33
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians přece jen snižují! Po chybě domácích na středu hřiště se dostal k míčku Růžek, jenž vyslal za obranu krásnou přihrávku na MATYÁŠE KREBNERA, který už s kličkou do backhandu neměl sebemenší problém. Asistence: Adam Růžek.
     
    16:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak toto byla florbalová paráda! Po bleskové souhře takřka přes půlku hřiště se prosazuje nad Mückovo rameno ONDŘEJ PAKOSTA, čímž zvyšuje pardubický náskok. Asistence: Dominik Nikolas Chmelař.
     
    12:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí se ale přece jen dostávají do vedení! Po rychlém průniku na soupeřovu polovinu se totiž prosazuje milimetrově přesnou střelou MAREK ĎOPAN. Asistence: Lukáš Gregor.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 13. Ďopan (Gregor), 17. Pakosta (Chmelař), 46. Zozulák (TS), 57. Zozulák (Gregor), rozh. náj. Oubrecht – 26. Krebner (Růžek), 36. Šárka (Čihák), 52. Bagin (Čihák), 53. Šimek (Růžek)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Marek Ďopan (PCE)
    1:1   Adam Růžek (BOH)
    2. série:
    1:1   Petr Němeček (PCE)
    1:2   Jakub Šárka (BOH)
    3. série:
    2:2   Václav Oubrecht (PCE)
    2:2   Lukáš Miščík (BOH)
    4. série:
    3:2   Václav Oubrecht (PCE)
    3:2   Adam Růžek (BOH)


    Sokoli Pardubice: Levinský (Vítek) – Oubrecht, Kunt, Brychta, Mědílek, Ďopan – Janeček, Zozulák, Junek – Kourek, Teichman, Dlesk – Gregor, Pakosta, Chmelař – Němeček, Krigovský, Burian.
    FbŠ Bohemians: Mück (Ponomarev) – Zezulka, Kisugite, Krebner, Cabejšek, Čihák, Krbec – Šimek, Dobisík, Bagin – Šimek, Poláček, Kieler – Mandík, Höffer, Kindl – Růžek, Šárka, Miščík.

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek

    Diváci: 275
    bahis siteleri