Havlíčkův Brod – Tábor B 6:3 (kon.) | Litoměřice – Hvězda Praha 8:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:3 (1:0, 5:3, 0:0)
HC Tábor B
Neděle 05.03.2017, 09:45 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu • 9. kolo
Partner:
     
    Ve třetí periodě jsme branku neviděli a tak se může Havlíčkův Brod radovat z dalšího důležitého vítězství za plný bodový zisk, když v domácím prostředí skolil nepříjemný Tábor B 6:3. Triumf domácích je zasloužený, ale sluší se podotknout, že Kohouti hráli velmi dobře. Ode mě je to pro dnešek vše, tímto bych vás rád pozval na večerní utkání A-týmu, který v osmifinále play-off 2. ligy může rozhodnout od 17:00 o svém postupu do čtvrtfinále. Zápas pro vás bude na onlajnech komentovat můj kolega Milan Sochor. Zatím na shledanou! (11:53:58)
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Havlíčkobrodská obrana je však obezřetná a nechce dovolit soupeři zakončit.
     
    59:22
    Hosté se ještě nevzdávají a ženou se vpřed s kotoučem na holi.
     
    59:00
    Tábor B se snaží probít k puku, ale zatím se mu to nedaří. Domácí se sice pohybují s hracím předmětem hlavně u hrazení, odkud nehrozí gólmanu Váchovi velké nebezpečí, ale za stavu 6:3 to Broďákům v pohodě stačí.
     
    58:34
    Domácí hráči nahodili puk dopředu tak, aby nešlo o postavení mimo hru, a budou už chtít zápas u brány soupeře dohrát.
     
    58:15
    Filip Ledecký vypálil nebezpečně z mezikruží chviličku po vhazování, ale brankář Král zasáhl betonem. Jeho spoluhráč pak okamžitě vyhodil na icing.
     
    58:08
    Hráči urputně bojovali o kotouč v blízkosti mantinelu brodského pásma, až sudí Jan Kubát ztratil kotouč z dohledu a musel tak přerušit hru.
     
    57:46
    Dopředu se nemohli hnát ani hosté, tentokrát je podobně jako předtím několikrát mladé Bruslaře zastavilo postavení mimo hru.
     
    57:33
    Bruslaři se nakonec probili ke střele z kruhu, ale gólman Vácha měl nekrytý výhled a letící kotouč v pohodě schoval ve své nachystané náruči do hvizdu sudího.
     
    57:03
    Úchvatné sólo předvedl Tomáš Kulhánek, jenž sebral puk v rohu obranného pásma, prošel hned kolem tří protihráčů ve velké rychlosti a přesunul děj hry do útočného území, kde nahrál spoluhráči.
     
    56:39
    Havlíčkobrodská družina už se v plném počtu hnala kupředu, ale zastavilo ji postavení mimo hru.
     
    56:03
    A domácí hráči ušetřili další cenné sekundy, když alespoň na chvíli sebrali puk při soupeřově rozehrávce a podrželi ho u gólmana Váchy.
     
    55:38
    Hosté si zatím vůbec neví rady s poctivým obranným blokem svého soupeře z Vysočiny, jenž pravidelně odpaluje puky pryč od svého pásma.
     
    55:10
    Ani další útok hostů nedopadl na úrodnou půdu, Havlíčkův Brod opět vybojoval hrací předmět a napálil ho nejkratší možnou cestou za Váchovu bránu.
     
    54:41
    Bruslaři opět vyhráli důležité vhazování u své brány a Adam Dvořák odpálil kotouč do bezpečí.
     
    54:32
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Horáček – 2 min., podražení).
     
    54:07
    Kolem brankáře je pořádně rušno, ale domácím hráčům se nedaří procpat kotouč přes poctivý obranný blok soupeře až ke gólmanu Váchovi.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Kopic (Rybáček, Fiala), 31. Klofáč (Kulhánek), 31. P. Vacík (Košťál), 32. Brdičko, 33. Rybáček (Fiala, Kopic), 40. Kopic (D. Vacík, P. Vacík) – 22. Pauš, 24. Lang (Komma), 31. Černošek


    BK Havlíčkův Brod: Král (Juřicová) – Dvořák "A", Horáček, D. Vacík "C", Brdičko, Matula, Trupl, Kerber – Dáňa, P. Vacík, Kopic, Klofáč, Dudek, Rybáček, Rauš, Fiala, Košťál, Pártl, Kulhánek "A"
    HC Tábor B: Novák (33. Vácha) – Melichar, Pauš "C", Máca, Komma, Slabý, Čížek, Lang, Duba, Hubata, Pavlát, Ledecký, Blatka, Kotounová, Matoušek, Černošek

    Rozhodčí: Jan Kubát – Matěj Krejčí, Vojtěch Holenda

    Diváci: 62
    ocianews.com