Nové Zámky – Martin 4:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 2:4 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:4 (po pr.)
Poprad – Žilina 3:2 (po pr.) | Košice – Nitra 6:1 (kon.)
konec
HC Košice
6:1 (1:0, 1:1, 4:0)
HK Nitra
sk Pátek 10.03.2017, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi HC Košice a HK Nitra, po výsledku 6:1 sa z výhry a troch bodov tešia domáce Košice.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 31:19

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:47:45)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:06
    Boltun prihrával na modrú čiaru, strela odtiaľ bola zastavená defenzívou Nitry. Prebieha posledná minúta zápasu.
     
    58:20
    Začalo sa posledných sto sekúnd dnešného stretnutia. S najväčšou pravdepodobnosťou sa už bude zápas len dohrávať a nič podstatné sa už neudeje.
     
    57:20
    Vladislav Habal hru prerušil, Nitra odíde striedať. Podobne učinia aj Košice. Ani jeden z celkov nechce v absolútnom závere stretnutia zbytočne preťažovať svoje líderské päťky.
     
    56:39
    Klíma získal puk pre Košice, Bartoš bol ale následne príliš statický a prihrávku svojho spoluhráča dokorčuľovať nestihol.
     
    55:13
    Košice dali gól!
    Košičania si so svojho súpera urobili doslova trhací kalendár a v rýchlom časovom slede pridali aj šiesty presný zásah, Valent len nechápavo krúti hlavou. Presadil sa PETER BOLTUN. Asistencie: Jiří Vašíček, Tomáš Hričina.
     
    53:51
    Oddychový čas hostí.
     
    53:51
    Košice dali gól!
    Košickou Steel arénou sa nesie „pátá, právě teď odbila“, domáci celok pridáva aj piaty presný zásah. Do listiny strelcov sa zapísal aj JAKUB SUJA. Asistencie: Rudolf Huna, Juraj Milý.
     
    53:05
    Zdá sa tak, že o víťazovi je už definitívne rozhodnuté. Otázne je len to, či sa ešte nejakým spôsobom bude meniť konečné skóre, alebo sa tímy rozídu po výsledku 4:1 v prospech Košíc.
     
    52:14
    Košice dali gól!
    Košice využívajú ďalšiu presilovú hru a máme tu druhého dvojgólového strelca. Stal sa ním TIBOR VARGA, ktorý spoločne s Jirkom Bicekom prežíva skvelý hokejový večer. Asistencie: Richard Jenčík, Ondřej Šmach.
     
    51:47
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Šiška – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    51:45
    Hra sa zdržiavala prevažne v strednom pásme, odkiaľ padajú góly skutočne len sporadicky. Aj naďalej tak pokračujeme za stavu 3:1 v prospech Košíc.
     
    50:30
    Boltun nabral na rýchlosti a získal puk pre Hričinu. Ten si ho dobre pokryl telom, premiešal si ho a dostal sa medzi kruhy, odkiaľ zakončoval švihom. Valent v dôležitom zákroku uspel.
     
    50:02
    Prebieha posledných 10 minút riadnej hracej doby, Oba celky sa rozhodli prestriedať počas hry, päťky na ľade boli totiž až príliš premiešané.
     
    49:16
    Eric Meland sa teraz nemusel ponáhľať, pískalo sa totiž zakázané uvoľnenie v neprospech domáceho celku. Vhadzovať sa preto bude po ľavici Vladislava Habala.
     
    48:12
    Michal Valent prikryl puk na ľadovej ploche, ten sa totiž od zadného mantinelu nepríjemne odrazil pred nitriansku bránku. Gólman tak vyhodnotil situáciu správne.
     
    47:22
    Oba celky potrebovali prestriedať, preto sa Košice so svojou kombináciou nijako neponáhľali. Domáci puk v tejto chvíli kontrolovali za bránkou Vladislava Habala.
     
    46:40
    Zápas mierne stratil na svojom tempe, Nitre sa ale poriadne kráti čas na prípadné vyrovnanie.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 8. Bicek (Suja), 28. Bicek (Dudáš, Varga), 42. Varga (Jenčík, Bicek), 53. Varga (Jenčík, Šmach), 54. Suja (Huna, Milý), 56. Boltun (Vašíček, Hričina) – 40. Tvrdoň (Milam, Cope)


    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Šmach, Dudáš, Vašíček, Šedivý, Deyl, Jankovič, Koch – Huna, Suja, Milý – Jenčík, Varga, Bicek – Šoltés, Boltun, Hričina – Bartánus, Bartoš, Klíma – Vrábeľ
    HK Nitra: Valent (Halo) – Ordzovenský, Milam, Mezei, Rais, Versteeg, Pupák, Korím, Meland – Tvrdoň, Slovák, Cope – Kutálek, Krištof, Ručkay – Šille, Šiška, Macík – Bajtek, Štefanka, Piačka

    Rozhodčí: Baluška, Orolín – Synek, Šefčík
    bahis siteleri