Bournemouth – West Ham 3:2 (kon.) | Everton – West Brom 3:0 (kon.) | Hull City – Swansea 2:1 (kon.)
konec
Hull City AFC
2:1 (0:0)
Swansea City
Sobota 11.03.2017, 16:00 • KCOM Stadium, Hull • Anglická Premier League • 28. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Alfie MAWSON - 2:1
     
    90+1
    Swansea právě vstřelila branku!
    Tak ještě je tu přece jenom dramatický moment. Hosté dokázali udeřit po standardní situaci. Centr z pravé strany od Sigurdssona si vyhlédl na bližší tyčce ALFIEHO MAWSONA, který hlavou usměrnil balón na bližší tyčku. Asistence: Gylfi Sigurdsson.
    86. střela Niasseho
     
    86
    Niasse je při chuti i nadále. A nebyl vůbec daleko od hattricku. Poté, co přebral přihrávku Grosického, zkusil vypálit na bližší tyčku po zemi. Nicméně svůj pokus nasměroval těsně vedle brány.
     
    82
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Abel Hernández, přichází David Meyler.
    78. Baye Oumar Niasse - 2:0
     
    78
    Hull City právě vstřelil branku!
    Možná že tahle branka definitivně rozhodla. OUMAR NIASSE ukázal, že je doslova zlatým náhradníkem, a svůj tým posílá do dvoubrankového vedení. Centr z levé strany od Elmohamadyho propadl až na senegalského útočníka, který z blízkosti snadno překonal bezmocného Fabiańského. Asistence: Ahmed Elmohamady.
     
    76
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Lazar Marković, přichází Ahmed Elmohamady.
     
    73
    Marković (HLL) se nyní možná zlobí po právu. V souboji to totiž vypadalo, že trefil míč. Zároveň ale asi také svého soupeře. A za své počínání si vysloužil žlutou kartu.
     
    71
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Wayne Routledge, přichází Luciano Narsingh.
    69. Baye Oumar Niasse - 1:0
     
    69
    Hull City právě vstřelil branku!
    Tohle střídání vyšlo Marcovi Silvovi opravdu na výbornou. OUMAR NIASSE byl na hřišti sotva pár minut, naběhl si na parádní kolmici od Hernándeze a po svém úniku před vyběhnuvším brankářem Fabiańskim nakonec nezaváhal v koncovce. Asistence: Abel Hernández.
    64. šance Grosického
     
    64
    Grosicki měl nyní na kopačce vedení Hullu! Utkání začíná nabírat na tempu. Fabiański nebyl vůbec na svém místě, polskému záložníkovi se podařilo udržet balón ještě na hrací ploše, z těžkého úhlu však za brankovou čáru nezamířil. Na poslední chvíli zabránil jistojistému gólu jeden z dobře postavených obránců. Byl to snad Jordi Amat, kdo zachránil Swansea od katastrofy.
     
    63
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Alfred N'Diaye, přichází Baye Oumar Niasse.
    61. střela Sigurdssona
     
    61
    ...Jakupovič se nyní vymrštil ke své tyčce a Sigurdssonovu střelu z přímého volného kopu s bravurou vyrazil. Švýcarský gólman nyní ukázal, že hbitost a postřeh mu rozhodně nechybějí.
     
    56
    Až příliš ostře šel do tohoto souboje (HLL), který od sudího Marrinera uviděl žlutou kartu.
    54. mizerné zakončení předvedl Routledge
     
    54
    No panečku! Jak takovou šanci mohl spálit? Carroll z levé strany posílal míč do šestnáctky, kde Jakupovič stačil míč vyrazit pouze k nohám Routledge, nicméně jeho střela skončila hodně mimo kýžený a chtěný prostor.
    48. střela Huddlestona
     
    48
    Markovič hezky unikl po pravé straně a odcentroval do šestnáctky. Míč se nakonec dostal na kopačky Huddlestona, který nakonec ze slušné pozice za vápnem vypálil. Každopádně Fabiański zase snadno zasáhl.
     
    45+4
    N'Diaye (HLL) a Olsson (SWN) se nyní dostali do křížku a něco si hodně ostře vyříkávali. Sudí Marriner neřešil tuhle situaci domluvou. A oběma udělil žlutou kartu.
     
    45
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Fernando Llorente, přichází Jordan Ayew.
    40. výtečně si vedl Fabiański
     
    40
    Velká odvaha Fabiańského nyní zachránila Swansea, lidově řečeno, zadky. Grosicki poslal jemný oblouček do brankového území, kam si nabíhal Hernández. Každopádně hostující muž v rukavicích byl u míče o něco dříve a vyrazil ho do bezpečí. Tohle byla nebezpečná loženka Hullu.
    36. možnost Grosického
     
    36
    Tohle byla asi dosud největší možnost domácího Hullu. Robertson zapracoval dobře na levé straně, přihrál pak pod sebe na Grosického, který vypálil. Nicméně jeho slaboučký pokus poměrně v pohodě zkrotil Fabiański.
     
    33
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Ángel Rangel, přichází Jordi Amat.
    16. hlavička Llorenteho
     
    16
    Nebyla to sice nikterak velká možnost, ale na to, co jsme doposud viděli, se určitě počítá. Swansea mohlo udeřit po standardce, centr doletěl na hlavu Llorenteho, který se propracoval k zakončení, nicméně Jakupovič byl na svém místě.
    9. tutovka Routledge
     
    9
    A máme tu první střelu na branku, vyslal jí Routledge po pasu od Sigurdssona. Každopádně Jakupovič si tváří tvář proti svému soupeři mezi třemi tyčemi dokázal poradit. Tohle byla velká šance hostujícího celku.

    Patrik Sandev

    Branky: 69. Niasse (A. Hernández), 78. Niasse (Elmohamady) – 90+1. Mawson (G. Sigurdsson)

    Karty:   45+4. N'Diaye (HLL), 56. Huddlestone (HLL), 73. Marković (HLL) – 45+4. M. Olsson (SWN)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 14:5.
    Hull City AFC: Jakupović – Elabdellaoui, Ranocchia, Maguire, Robertson – Huddlestone – Marković (76. Elmohamady), N'Diaye (63. Niasse), Clucas, Grosicki – A. Hernández (82. Meyler).
    Náhradníci: Marshall – Davies, Meyler, Maloney, Diomandé, Niasse, Elmohamady.

    Swansea City: Fabiański – Rangel (33. Amat), F. Fernández, Mawson, M. Olsson – Fer, Cork, T. Carroll – Routledge (71. L. Narsingh), F. Llorente (45. J. Ayew), G. Sigurdsson.
    Náhradníci: Nordfeldt – Amat, J. Ayew, Britton, Bastón, L. Narsingh, Kingsley.

    Rozhodčí: A. Marriner
    bahis siteleri