Columbus – Buffalo 4:3 (kon.) | Detroit – Chicago 4:2 (kon.) | Florida – Minnesota 4:7 (kon.)
St. Louis – Anaheim 4:3 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 2:3 (1:2 po s.n.) | Boston – Philadelphia 2:1 (kon.)
San Jose – Nashville 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:0 (3:0, 4:0, 0:0) Stav série: 2:1
Mountfield HK
Sobota 11.03.2017, 13:00 • DRFG Arena, Brno • Play-off extraligy st. dorostu • Čtvrtfinále
Partner:
     
    36:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využívá přesilovku a dostává se do už opravdu velkého náskoku. Plášek našel na levém kruhu MATĚJE SVOBODU, který zamířil přesně pod horní tyč! Asistence: Karel Plášek.
     
    25:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí pohodlně navyšují ještě dále své vedení. Při signalizované výhodě se do brejku s pukem dostal Plášek a předložil puk najíždějícímu spoluhráči, MAREK ŠKVRNĚ pak zamířil do odkryté klece a posílá Kometu už do vedení 6:0! Asistence: Karel Plášek.
     
    22:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hradec v přesilovce propadl, MICHAL KUNC projel s pukem až před gólmana, kterého napoprvé nepřekonal. Do volného puku se opřel Škvrně a Kouba ukryl puk ve výstroji. Hostující gólman jej chtěl ale vytřepal pro spoluhráče, naneštěstí pro něj si ale puku všiml právě Kunc, který rozvlnil síť hostující klece. Asistence: Marek Škvrně.
     
    22:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tohle je pro Hradec špatný začátek druhé části. Frydrych vypálil na pozorného Koubu, který ale kotouč vyrazil před sebe, kde mezi kruhy vypálil do sítě JAN SÜSS. Asistence: Lukáš Frydrych.
     
    11:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Holík vychytal nebezpečné zakončení Šaldy a rázem se na druhou stranu dostal Střondala, který přihrával k pravé odkryté tyči na KARLA PLÁŠKA, jenž nastavil čepel a nasměroval touš do sítě. Asistence: Vojtěch Střondala.
     
    08:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po nenápadné akci se domácí pouští do dvoubrankového vedení. JAN SÜSS se poměrně snadno dostal do útočného pásma na levý kruh a zamířil přesně ke vzdálenější tyči, puk zamířil těsně nad beton Dvořáka. Asistence: Jakub Matula.
     
    04:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! Mezi kruhy se ke skákavému puku dostal MAREK ŠKVRNĚ. Nevypálil ale ihned, puk si zkrotil, udělal dva kroky bokem a poté po zemi překonal Dvořáka střelou mezi betony. Asistence: Michal Kunc a Daniel Kowalczyk.

    Michal Kuba

    Branky a nahrávky: 5. Škvrně (Kunc, Kowalczyk), 9. Süss (Matula), 12. Plášek (Střondala), 23. Süss (Frydrych), 23. Kunc (Škvrně), 26. Škvrně (Plášek), 37. Svoboda (Plášek)


    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Krejčí II., Věžník, Jurnečka, Kowalczyk, Kučera (C), Mlčák, Vašíček, Jeřábek – Novák, Süss, Svoboda, Minárik, Střondala, Krejčí I., Matula, Škvrně, Frydrych, Kunc, Plášek, Kadlic
    Mountfield HK: Dvořák (9. Kouba) – Muška, Gaspar, Pohl, Šalda, Kynčl, Jonáš, Kukla – Šedivý, Sklenář, Mašín, Pažourek (C), Matouš, Havelec, Jirásek, Dvořák, Vanát, Jakubec, Hašek, Síla, Maršín

    Rozhodčí: Kika, Vrba – Bryška, Novák
    Kometa Brno 2 1 Mountfield HK
    #1 Úterý 07.03.2017 • 18:00
    Kometa Brno - Mountfield HK 1:2
    #2 Čtvrtek 09.03.2017 • 18:00
    Mountfield HK - Kometa Brno 1:2
    #3 Sobota 11.03.2017 • 13:00
    Kometa Brno - Mountfield HK 7:0
    bahis siteleri