Litoměřicko – Dobrovice 0:0 (6:7 po pen.) | Písek – Vltavín 3:2 (kon.) | Olympia Radotín – Táborsko akademie 2:0 (kon.)
Vyšehrad – Převýšov 0:2 (kon.) | Králův Dvůr – Benešov 3:0 (kon.) | Hořovicko – Štěchovice 2:3 (kon.)
Tachov – Zápy 2:1 (kon.)
konec
FK Tachov
2:1 (2:0)
SK Zápy
Sobota 11.03.2017, 14:30Česká fotbalová liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního dne a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (16:24:23)
     
    Je dobojováno. Domácí Tachov sice inkasoval ve druhé půli branku a dostal hosty do hry, ale nakonec se domácím povedlo svůj těsný náskok uhájit. Radují se tak ze tří bodů, hosté naopak odjedou s prázdnou.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Ještě střela z dálky z kopačky domácích hráčů, ale už se nic nestane. Domácí tak své vedení dokázali udržet.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastaví tento zápas o jednu minutu nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Domácí se před brankou hostů usadili delší dobu, ale po dvou střelách se znovu skóre nemění. Nicméně zápas spěje do svého konce a domácí mají těsný náskok 2:1.
     
    89
    Do samostatné akce unikl jeden z domácích, ale před brankou hostů ho čistě obral o míč obránce Záp a hosté tak opět hodně rychle běží na opačnou stranu.
     
    87
    Po střele z levé strany sebral míč Petr Pavlík a okamžitě otáčí hru před domácí branku. Hostům nyní už zbývá málo času na srovnání, o to více se nyní budou tlačit před domácí branku.
     
    86
    Střídání v týmu FK Tachov: ze hřiště odchází Došlý, přichází Hájovský.
     
    84
    Střídání v týmu FK Tachov: ze hřiště odchází Hradecký, přichází Folejtar.
     
    84
    Nabíhající Dvořák, jenž se dostal do blízkosti Straky, vyslal jedovatou střelu, kterou přesným zákrokem kryje hostující brankář. Ten tak znovu drží svůj tým a jeho naděje na srovnání stavu!
     
    83
    Gólman hostů poslal míč až do šestnáctky, ale Matějka ho nedokázal usměrnit za záda Houdka. Domácí tak velmi rychle spěchají do rychlého protiútoku.
     
    82
    Další akce domácích skončila zmarem. Dvořák nedosáhl na balón po centru svého spoluhráče a do další akce se tak mohou vydat hosté. Ti mají ještě čas na to, aby s utkáním ještě něco udělali.
     
    82
    Ale ani po této standardní situaci se stav nemění. Houdek si vyskočil a ukryl letící míč do svých rukavic.
     
    81
    Do šance se dostali hosté a nebyli daleko od srovnání stavu skóre. Vybojovali alespoň rohový kop.
     
    80
    Začala poslední desetiminutovka tohoto utkání, možná o něco více, pokud hlavní sudí nastaví nějakou tu minutku navíc. Domácí stále vedou těsně 2:1 a uvidíme tak určitě ještě dramatický závěr utkání.
     
    79
    Střídání v týmu FK Tachov: ze hřiště odchází Kyndl, přichází Vyleta.
     
    77
    Podél levé postranní čáry si naběhl před velké vápno Michal Mlynařík, ale svou střelu příliš uspěchal a míč tak zamířil pouze vedle hostující brány. Následuje odkop od branky Záp.
     
    75
    Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Svoboda, přichází Veselý.
     
    74
    Do samostatné akce se málem dostal jeden z domácích hráčů, ale obránce hostů byl na svém místě včas a nakonec po převzetí míče ho zahrál na malou domů.
     
    72
    Hosté zahrávali z pravé strany volný přímý kop, míč se ale dostal na kopačku Matase, který ho poslal mimo ohrožení vlastní branky.
     
    71
    Domácím se nyní nepovedla rozehrávka a rázem tak přišli o míč a také o šanci dostat se před hostující branku. Místo toho spěchají do útoku hosté.
     
    70
    Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Pavlík, přichází Hejný.
     
    68
    Petr Pavlík zahrával volný přímý kop, po jeho odehrání prošel míč až před domácí branku, kde ho ale do bezpečí poslal Knakal.
     
    66
    Střídání v týmu FK Tachov: ze hřiště odchází Kropáček, přichází Butnaru.
     
    66
    Domácí hráči jsou si vědomi, že by mohli o své vedení klidně přijít, a tak se nyní dostali do další akce, kde nekompromisní střelu vyslal Kropáček, ale netrefil se.
     
    65
    Z levé strany poslal vzdušný balón do velkého vápna jeden z hostujících hráčů, ale nabíhající Matějka se trefit mezi tři tyče nedokázal.
     
    64
    Petr Došlý zahrával volný přímý kop a svou střelu poslal k levé tyči Strakovy branky, ale nakonec to k dalšímu gólu nevedlo. Brankář hostů si celou situaci pohlídal a nedopustil zvýšení domácího skóre.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Svoboda (SK Zápy).
     
    61
    Hráči Záp zvýšili svou aktivitu a čím dál více se tlačí před domácí branku. Domácí naopak oproti prvnímu poločasu polevili a nyní se tak mohou o svůj výsledek rozhodně obávat.
     
    61
    A znovu byly Zápy nebezpečné před brankou domácích. Střelu Jelínka dokázal obranným zákrokem zlikvidovat jeden z domácích obránců, který tak pomohl Houdkovi, který nemusel zasahovat.
     
    60
    Domácí si neporozuměli na útočné polovině svého soupeře a hosté tak spěchají do rychlého protiútoku.
     
    57
    Žlutou kartu dostává Hoffmann (FK Tachov).
    57. Tomáš MATĚJKA - 2:1
     
    57
    Zápy právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají soupeři na dostřel jediné branky. O tu se postaral přesnou trefou mezi tři tyče TOMÁŠ MATĚJKA a Zápy jsou tak zpátky ve hře – 2:1.
     
    57
    Volný přímý kop zahrávali hráči Tachova, konkrétně pak Hoffmann, ale jeho přímá střela skončila v náruči Straky. Ten bude míč následně pak odkopávat od své branky.
     
    55
    Tachovští se delší dobu drželi na útočné polovině, ale dvěma střelami, kterými se prezentovali, neuspěli. Stále tak vedou nad Zápy rozdílem dvou branek.
     
    54
    Hosté založili pěknou kombinační akci, na jejím konci byla střela Jelínka, ale ta se do branky domácích nevešla. Následuje tak odkop od Houdkovy branky.
     
    53
    Tam se snažil zužitkovat přihrávku svého spoluhráče Matěj Kyndl, ale jeho přízemní střela byla nepřesná a skončila jen vedle Strakovy branky.
     
    53
    Hosté se postupně dostávali na polovinu svého soupeře, ale domácí hráči se dokázali zmocnit míče a hned ho odkopli zásluhou Kyndla do bezpečí, a to před branku hostů.
     
    52
    Tachovští hráči se pak opět nastěhovali do předbrankového prostoru Záp, ale následná střela uvnitř velkého vápna z kopačky Hradeckého mezi tři tyče nezamířila.
     
    51
    Po autovém vhazování pověsil doslova míč na hlavu Svobody Petrů, ale prvně jmenovaný pak nedokázal skórovat. Stav na ukazateli skóre se tak nemění.
     
    50
    Po nepřesné střele domácích se k míči dostali znovu hosté, kteří už odkopávají balón od své branky a míří s ním před tu domácí.
     
    48
    Žlutou kartu dostává Kyndl (FK Tachov).
     
    48
    Na druhé straně se proháčkoval obranou Michal Mlynařík, ale svou střelu poté poslal jen do boční sítě hostující branky.
     
    46
    Hosté měli hned k dispozici rohový kop, po jeho odehrání ale zamířil balón na hlavu obránce Matase, který ho odhlavičkoval mimo ohrožení domácí branky.
     
    46
    Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Hakl, přichází Putz.
     
    46
    Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Novák, přichází Kovařík.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas tohoto utkání je za námi. Domácí po něm vedou o dvě branky a jsou tak zatím blíže výhře než hostující celek. Uvidíme, co nám přinese druhý poločas, který začne v 15:35.
     
    45+0
    První poločas skončil.
     
    45
    Ještě bude následovat odkop od hostující branky po tom, co svou další slibnou akci domácí nedotáhli do zdárného konce.
     
    43
    Po autovém vhazování domácích se znovu dostal balón před hostující branku, ale nikdo z hráčů Tachova ho nedokázal hlavou poslat potřetí za záda Straky.
     
    41
    Znovu bylo před brankou Záp rušno. Míč, který se ocitl těsně před hostující brankou, nedokázal sklepnout za Strakova záda nabíhající Kropáček.
    39. Matěj KYNDL - 2:0
     
    39
    Tachov právě vstřelil branku!
    Nyní se už domácí prosazují podruhé. MATĚJ KYNDL si naběhl do blízkosti hostující branky a svou střelou nedal Strakovi vůbec žádnou šanci – 2:0.
     
    39
    Na druhé straně se do akce dostali hosté, před brankou vyslal přízemní střelu Svoboda, ale Houdek byl na svém místě. Posílá tak znovu domácí tým před hostující branku.
     
    38
    Tohle byla velká šance domácích. Z levé strany poslal nadýchaný cent do pokutového území Mlynařík, ale nabíhající Kropáček svou střelou poslal balón pouze vysoko nad!
     
    38
    Straka si naběhl na vysoký balón po střele domácích a vyboxoval ho směrem dopředu. Tam si ho převzali jeho spoluhráči, kteří už míří do rychlého protiútoku.
     
    37
    Hosté byli u míče, ale uprostřed hřiště se srazili dva hráči a domácí Kyndl byl hodně otřesen. Hra byla přerušena a po tom, co se mohl Kyndl zapojit zpět do hry, vrátili sportovně míč domácí hostům.
     
    36
    Žlutou kartu dostává Kropáček (FK Tachov).
     
    35
    Skrumáž před hostující brankou. V ní se nejlépe zorientoval Dominik Hradecký, ale svou následnou střelou nedokázal procpat míč přes klubko obránců Záp.
     
    34
    Volný přímý kop zahrával Martin Hoffmann, ale zvolil střelu příliš vysokou a míč tak zamířil hodně vysoko nad hostující branku.
     
    33
    Václav Svoboda vyslal na Houdka dalekonosnou střelu, přesto ho donutil k zákroku. Míč Houdek vyrazil do bezpečí, pak si ho sám převzal a za malý okamžik ho odkopne od své brány.
     
    31
    Po další akci domácích se míč dostal do rukou Straky, který tak má k dispozici další odkop od své vlastní branky. Do útoku se tak vydají fotbalisté v modrých dresech, tedy tým Záp.
     
    30
    Žlutou kartu dostává Novák (SK Zápy).
     
    30
    Domácí hráči zahrávali rohový kop, ale balón, který letěl do pokutového území, odhlavičkoval do bezpečí obránce hostů Pávek a znovu tak hosté neinkasovali ze standardní situace.
     
    29
    Jiří Petrů zachytil míč na polovině Tachova, proháčkoval se obranou až před velké vápno, kde našel svou přihrávkou dobře postaveného Erika Lienera, druhý jmenovaný ale pálil vedle.
     
    28
    Domácí fanoušci neúnavně povzbuzují svůj tým a dožadují se druhé branky. K té před malou chvílí neměli domácí daleko a i nyní už jsou nastěhováni před brankou Záp.
     
    27
    Nyní se zaskvěl hostující brankář Straka. Před něj si naběhl po centru Knakala Dominik Hradecký, proti jeho přízemní střele ale vytáhl brankář Záp perfektní zákrok, kterým opět podržel svůj tým!
     
    25
    Tachovští jsou znovu u míče a dostávají se do postupného útoku. Před velkým vápnem se napřáhl k pořádné střele domácí Matěj Kyndl, ale znovu z toho nic nebylo.
     
    24
    Hosté se dostávali před domácí branku, ale do úniku se nakonec nedostali. Obránce domácích Knakal poslal balón na Houdka malou domů a ten tak v klidu rozehraje směrem dopředu.
     
    23
    U míče hosté zůstanou i nadále. Do auto poslal míč Kyndl a pro Vorasického tak bude nyní úkol poslat ho zpět do hry autovým vhazováním.
     
    22
    Uprostřed hřiště byl faulován jeden z hostujících hráčů a sudí nařizuje volný přímý kop pro Zápy. Hosté ho pak rozehráli nakrátko a ke střele se dostal Matějka, ale jeho vzdušná střela skončila jen vedle domácí brány.
     
    21
    Hned na to se do rychlé akce dostali opět hráči Tachova, kteří po několika přihrávkách před hostující brankou vyslali přízemní střelu. Ta ovšem skončila na Strakovi, jenž opět drží svůj tým.
     
    19
    Nyní obléhali branku domácích hráči v modrých dresech, ale následná střela z hranice velkého vápna z kopačky Františka Hakla, skončila pouze vysoko nad.
     
    17
    Na druhé straně se opět do dobré šance dostali domácí hráči, ale jejich snaha před brankou hostů byla marná. Dobrým obranným zákrokem se prezentoval Pávek a nedovolil tak Tachovu druhou branku.
     
    15
    Hosté se snažili najít rychlou odpověď, ale střela Pavlíkovi se vůbec nepovedla a pro Houdka tak nebyl problém zajistit míč pro domácí tým. Následovat bude odkop od jeho branky.
    10. František DVOŘÁK - 1:0
     
    10
    Tachov právě vstřelil branku!
    Knakal poslal z levé strany parádní centr do pokutového území, kde byl nejblíže postavený FRANTIŠEK DVOŘÁK, který míč doklepl za Strakova záda – 1:0. Tachov se tak ujímá vedení.
     
    10
    Dobrou střelu vyslal ze šestnáctky Martin Hoffmann, ale letící střela, která se snášela do pokutového území, skončila na pozorném brankáři Strakovi, který podržel svůj tým.
     
    9
    Odkop od vlastní branky provedl brankář Tachova Houdek a posílá tak svoji družinu do další útočné akce.
     
    8
    Vorasický vhazoval míč ze zámezí, k němu se pak dostal Novák, ale jeho následná střela z dobrých dvaceti metrů se mezi tři tyče nevešla.
     
    7
    Domácí měli k dispozici volný přímý kop, ale ten se jim moc dobře rozehrát nepovedlo. U míče jsou tak hosté a směřují před tachovskou branku.
     
    4
    Hosté se nadechli k útoku, Jelínek pak poslal míč na kopačku Lienera, ale tomu přihrávka nesedla a akce Záp tak skončila.
     
    3
    René Kropáček pálil z hranice velkého vápna, ale jeho střelu poslal do bezpečí jeden z hostujících obránců.
     
    1
    Mlynařík poslal míč směrem dopředu, ale jeden z hostů ho zakopl do zámezí a následuje tak autové vhazování pro domácí tým.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Tachov: Houdek – Matas (C), Došlý, Knakal, Habart, Hoffmann, Kyndl, Mlynařík, Dvořák, Hradecký, Kropáček
    Náhradníci: Hájovský, Tušl, Tříska, Butnaru, Folejtar, Vyleta, Turek

    SK Zápy: Straka – Vorasický, Pávek, Petrů, Novák, Hakl, Pavlík (C), Jelínek, Svoboda, Liener, Matějka
    Náhradníci: Terč, Kovařík, Putz, Hejný, Edmont, Veselý, Pergl

    Rozhodčí: Makovička – Němec, Novotný.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Vendula Zdražilová


    Hledáme zpravodaje pro tým SK Zápy. Více informací zde.

    Branky: 10. Dvořák, 39. Kyndl – 57. Matějka

    Karty:   36. Kropáček (TAC), 48. Kyndl (TAC), 57. Hoffmann (TAC) – 30. Novák (ZAP), 61. Svoboda (ZAP)


    FK Tachov: Houdek – Matas (C), Došlý (86. Hájovský), Knakal, Habart, Hoffmann, Kyndl (79. Vyleta), Mlynařík, Dvořák, Hradecký (84. Folejtar), Kropáček (66. Butnaru)
    Náhradníci: Hájovský, Tušl, Tříska, Butnaru, Folejtar, Vyleta, Turek

    SK Zápy: Straka – Vorasický, Pávek, Petrů, Novák (46. Kovařík), Hakl (46. Putz), Pavlík (C) (70. Hejný), Jelínek, Svoboda (75. Veselý), Liener, Matějka
    Náhradníci: Terč, Kovařík, Putz, Hejný, Edmont, Veselý, Pergl

    Rozhodčí: Makovička – Němec, Novotný
    bahis siteleri