Detroit – NY Rangers 1:4 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:4 (kon.) | Anaheim – Washington 5:2 (kon.)
San Jose – Dallas 5:1 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
New York Rangers
Pondělí 13.03.2017, 00:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:01 Derek STEPAN - 1:4
     
    56:01
    Rangers právě vstřelili branku!
    Gól v přesilové hře potvrzuje výhru hostujícího celku. Puk získal Chris Kreider, který si všiml volného spoluhráče. Puk tedy poslal do míst, kde byl připravený na střelu DEREK STEPAN. Jeho zakončení zapadlo za záda českého brankáře. V přesilovce přidávají Rangers čtvrtou branku. Asistence: Chris Kreider.
     
    55:11
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Dylan Larkin – 2 min., podražení).
     
    42:34
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Derek Stepan – 2 min., vysoká hůl).
     
    40:24
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Brendan Smith – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    37:27 Kevin HAYES - 1:3
     
    37:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Bleskově přidávají hosté další branku. 37 sekund jim stačilo na dva góly. Tentokrát celou akci rozehrál Michael Grabner. Ten přenechal puk J. T. Millerovi, který už mohl zakončovat, ale ještě celou situaci vyšperkoval pasem na KEVINA HAYESE, který dokázal kotouč poslat do odkryté části branky. Domácí obrana jen přihlížela rychlé kombinaci soupeře. Asistence: J. T. Miller a Michael Grabner.
    36:50 Ryan MCDONAGH - 1:2
     
    36:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostující celek se dostává znovu do vedení. Po závaru před brankou a několika zákrocích českého brankáře se k puku dostal RYAN MCDONAGH, který měl dostatek času na zakončení. Mrázek se natahoval, ale na kotouč nedosáhl. Rangers se dostávají díky důrazu na brankovišti do vedení. Asistence: Marc Staal a Pavel Bučněvič.
     
    32:13
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Dylan Larkin – 2 min., vysoká hůl).
    25:35 Frans NIELSEN - 1:1
     
    25:35
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno po krásné přesilovkové akci. Od modré čáry dostal přihrávku Justin Abdelkader. Ten našel před brankou stojícího Gustava Nyquista, který puk rychle posunul na zcela volného FRANSE NIELSENA, který zakončoval do odkryté branky. Po krásné akce je stav zápasu vyrovnaný. Asistence: Gustav Nyquist a Justin Abdelkader.
     
    24:52
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Marc Staal – 2 min., faul loktem).
    19:33 Ryan MCDONAGH - 0:1
     
    19:33
    Rangers právě vstřelili branku!
    Při vlastním oslabení se hosté dostávají do vedení. Celou akci založil Michael Grabner, který prodloužil na Kevina Hayese. Ten se natlačil do útočného pásma a do zakončení. Překonal českého brankáře, poslal kotouč brankovištěm,a tak mohl nastavit hůl před prázdnou branku RYAN MCDONAGH, který snadno posílá hosty do vedení. Asistence: Kevin Hayes a Michael Grabner.
     
    18:17
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Steven Kampfer – 2 min., podražení).

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 26. Nielsen (Nyquist, Abdelkader) – 20. McDonagh (K. Hayes, Grabner), 37. McDonagh (M. Staal, Bučněvič), 38. K. Hayes (J. T. Miller, Grabner), 57. Stepan (Kreider)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Green, Jensen, Kronwall, Russo, Ouellet – Tatar, Zetterberg, Nyquist – Abdelkader, Nielsen, Helm – Athanasiou, D. Larkin, Sheahan – Callahan, Glendening, D. Miller.
    New York Rangers: Raanta (Hellberg) – M. Staal, McDonagh, Holden, Br. Smith, Skjei, Kampfer – Kreider, Stepan, Zuccarello – Bučněvič, Zibanejad, Rick Nash – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – T. Glass, Lindberg, Vesey.

    Rozhodčí: Schlenker, Kozari – Brisebois, Sericolo

    Diváci: 20 027
    bahis siteleri