Philadelphia – Pittsburgh 4:0 (kon.) | Calgary – Boston 2:5 (kon.) | Colorado – Detroit 3:1 (kon.)
Anaheim – St. Louis 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
3:4 (0:1, 3:2, 0:0 - 0:1) Stav série: 0:2
Piráti Chomutov
Čtvrtek 16.03.2017, 17:20 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Generali play off Tipsport extraligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    76:12 Vladimír RŮŽIČKA - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    76:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je hotovo, Piráti využili další přesilovou hru a povezou si domů nečekaný náskok! VLADIMÍR RŮŽIČKA se protáhl po pravém křídle, nechal za sebou dva Oceláře, nabruslil si před branku a trefil se přesně k levé tyči. Chomutov oslavuje fantastický vstup do čtvrtfinálové série, jinak ale aréna ztichla – 3:4 pp! Bez asistence.
     
    75:52
    Teď si přesilovku zahrají zase Piráti. Tomáš Netík (TRI) je potrestán dvěma minutami za podražení. Horké chvilky čekají na většinu osazenstva ve WERK ARENĚ.
     
    73:41
    Juniorský reprezentant David Kaše (CHM) posléze fauloval a odsedí si dvě minuty za podražení. Třinečtí se berou oddechový čas. První přesilovka prodloužení.
     
    70:51
    Raška se jako blesk z čistého nebe protáhl po pravé straně, nabruslil si před Hrubce a octl se v obrovské šanci. Krajíček zastavil puk, který propadl třineckému brankáři a kutálel se za čáru!
     
    55:59
    Tohle může být důležitý okamžik. Dávid Skokan (CHM) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl v obličeji Noska. Slovenský útočník je dnes už potřetí na trestné lavici.
     
    53:19
    Hodně zbytečný faul by mohl Kamila Krepse (TRI) mrzet. Třinecký útočník vysekl Kašemu hůl a odsedí si dvě minuty za sekání. Chomutov má zajímavou šanci v podobě přesilovky.
     
    49:44
    Dávid Skokan (CHM) je potrestán dvěma minutami za vysokou hůl. Třinec si zahraje druhou přesilovku v krátké době.
     
    49:30
    Tomica střílel z podobné pozice jako Dlapa, ale měl více prostoru. Obrovská šance Pirátů nekončí gólem díky skvělému zákroku Hrubce!
     
    46:57
    Ondřej Dlapa (CHM) to v souboji s Adamským přehnal s agresivitou a obdržel dvě minuty za hrubost. Piráty možná čekají po komerční přestávce krušné chvilky.
     
    44:28
    Koblasa vyváže puk z obranného pásma, ale okradl ho o něj Redenbach. Chomutov pak přečkal dvě zablokované střely Linharta a dorážku od Netíka.
    38:45 Ivan HUML - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    38:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno, toto utkání bude ještě hodně dramatické! Valachovu střelu vyrazil Hrubec před sebe a kotouč se motal pod bruslemi Skokana. Nejrychleji jej našel IVAN HUML a šikovně bekhendem přehodil beton třineckého brankáře – 3:3! Asistence: Dávid Skokan.
     
    37:54
    Kreps se se štěstím prodral přes střední pásmo a postupoval do přečíslení. Laco vyrazil střelu před sebe, Rákos nebyl schopen v té rychlosti dorážet.
     
    37:26
    Martin Adamský (TRI) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Když projížděl hranicí brankoviště, zavadil o brankáře Laca. Docela přísné rozhodnutí sudího, které by asi ale zřejmě obhájil.
     
    34:50
    Vondrka přihrál na pravé křídlo V. Růžičkovi, který měl spoustu místa, aby zamířil ke vzdálenější tyči. Hrubec dokázal puk vyrazit.
     
    34:28
    Teď už je situace pro Třinec vážná. Jakub Petružálek (TRI) podrazil v útočné třetině Flemminga a Chomutov bude hrát ve čtyřech proti třem. Později se výhoda Pirátů ještě zdvojnásobí.
     
    34:02
    Oceláři si však přesilové hry neužijí. Rostislav Marosz (TRI) je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění. Nejdříve se bude hrát ve čtyřech, pak začne zkrácená přesilovka Pirátů. Komerční pauza.
     
    33:37
    Dávid Skokan (CHM) zabrzdil přes Hrubcem a vmetl mu kousky snížku pod masku. Je z toho vyloučení na dvě minuty za zabrzdění do gólmana. Chomutovský útočník okamžitě dostal co proto od domácích hokejistů.
    32:19 Dávid SKOKAN - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    32:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov bleskově využívá dvojnásobnou početní výhodu a vrací se zpět do zápasu. Kämpf přihrál na levý kruh Flemmingovi, jehož střelu vyrazil Hrubec před sebe. DÁVID SKOKAN pak propálil zblízka vše, co mu stálo v cestě – 3:2! Asistence: Brett Flemming, David Kämpf.
     
    32:02
    Cory Kane (TRI) to při napadání přehnal s agresivitou a je vyloučen na dvě minuty za podražení Kämpfa. Piráti budou hrát tři čtvrtě minuty v pěti proti třem.
     
    30:47
    Chomutov si také zahraje v početní výhodě. Na trestnou lavici odjel na dvě minuty za vysokou hůl domácí kapitán Zbyněk Irgl (TRI).
     
    30:24
    Po delší době se připomněli také Severočeši. Koblasa přihrál před bránu bekhendem Kämpfovi, kterému ale střela nesedla. Hrubec zasáhl betonem.
    29:50 Vladimír ROTH - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají druhou přesilovou hru v řadě a navyšují svůj náskok! Kotouč se dostal na modrou čáru k VLADIMÍRU ROTHOVI, před nímž padli hned dva chomutovští hráči. Třinecký obránce přesto dokázal vypálit a prudká rána se zastavila až v horním růžku. Nechytatelné – 3:1! Asistence: Kamil Kreps, Jakub Petružálek.
     
    28:11
    Piráti nestíhají a musejí sahat pro nedovolené zákroky. Jaroslav Mrázek (CHM) se u mantinelu provinil podražením. Další dvouminutová přesilovka pro Třinec.
    27:25 Cory KANE - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané využívají přesilovou hru a poprvé ve čtvrtfinále jdou do vedení! Krajíčkovu ránu od modré čáry tečoval Dravecký jen na pravou tyčku a volný kotouč pak dlouho poskakoval před prázdnou bránou. Do sítě jej doklepl až CORY KANE – 2:1! Asistence: Lukáš Krajíček, Martin Růžička.
     
    26:24
    Další velkou šanci měl po nahození Noska Netík, o něco později byl před brankou faulován Marek Růžička. Piráti jsou nyní jako na kolotoči, Juraj Valach (CHM) je potrestán dvěma minutami za krosček. Komerční přestávka.
     
    25:40
    Rákos nejprve tečoval Petružálkovu střelu, poté při dorážce nedokázal přehodit Lacův beton. Nápor Ocelářů sílí.
     
    24:00
    Jaroslav Mrázek (CHM) musí na dvě minuty na trestnou lavici za držení Rákose. Oceláři si zahrají druhou přesilovku v zápase.
    21:00 Tomáš NETÍK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vyrovnávají stav zápasu, Laco poprvé ve čtvrtfinálové sérii kapituluje! Právě slovenský brankář vyhodil puk po mantinelu jen ke Krajíčkovi, který jej nahodil po ledě směrem na bránu. Mezi kruhy zasáhl kotouč TOMÁŠ NETÍK a Laco nedokázal zareagovat – 1:1! Asistence: Lukáš Krajíček.
    18:07 Petr KOBLASA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    18:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Oceláři už byli v plném počtu, ale po přečíslení chomutovského mužstva inkasovali úvodní gól druhého čtvrtfinále. Kaše na pravé straně uvolnil Rašku, který přihrál pod bránícím Rothem PETRU KOBLASOVI. Útočník Pirátů si kotouč zpracoval a trefil milimetrově přesně pod horní tyčku. Nádherné zakončení – 0:1! Asistence: Adam Raška, David Kaše.
     
    16:02
    Lukáš Krajíček (TRI) je vyloučen na dvě minuty za hákování, kterým si pomohl proti Kašemu. Včera Chomutov první dvě přesilovky využil.
     
    15:39
    Mrázek získal odražený puk na pravém křídle a spolu s Kašem postupoval do přečíslení. Obránce Pirátů se pokusil o střelu, Hrubec se znovu vyznamenal.
     
    04:52
    Roth nastartoval na pravé straně Adamského, který kotouč přenechal do druhé vlny Redenbachovi. Střelu kanadského útočníka z nebezpečné pozice výtečně vyrazil Laco!
     
    00:55
    Brett Flemming (CHM) si možná svou frustraci vybil na Marku Růžičkovi, kterého fauloval. Kanaďan si odsedí dvě minuty za hákování.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 21. Netík (Krajíček), 28. Kane (Krajíček, Martin Růžička), 30. Roth (Kreps, Petružálek) – 19. Koblasa (Raška, Kaše), 33. Skokan (Flemming, Kämpf), 39. Huml (Skokan), 77. V. Růžička


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Roth, M. Doudera, Krajíček, Galvas, Nosek, Adámek – Rákos, Kreps, Kane – Netík, Marek Růžička, Irgl (C) – Adamský (A), Redenbach, Petružálek (A) – Dravecký, Marosz, Martin Růžička – Jašek. Trenér: Vladimír Kýhos.
    Piráti Chomutov: Laco (Král) – Chalupa, Rutta, Skinner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa – Tomica (A), Huml (A), Skokan – Sklenář, V. Růžička, Vondrka (C) – Koblasa, Kämpf, Kaše – Poletín, Šťovíček, Raška – Lauko.
    Trenér: Vladimír Růžička.

    Rozhodčí: Robin Šír, Oldřich Hejduk – Jakub Frodl, Kamil Zavřel

    Diváci: 4 782 (92 % celkové kapacity)
    Třinec 2 4 Chomutov
    #1 Středa 15.03.2017 • 17:00
    Třinec - Chomutov 0:2
    #2 Čtvrtek 16.03.2017 • 17:20
    Třinec - Chomutov 3:4 po prodl.
    #3 Neděle 19.03.2017 • 16:50
    Chomutov - Třinec 2:3 po prodl.
    #4 Pondělí 20.03.2017 • 17:30
    Chomutov - Třinec 2:1 po prodl.
    #5 Středa 22.03.2017 • 17:20
    Třinec - Chomutov 3:2 po prodl.
    #6 Pátek 24.03.2017 • 17:30
    Chomutov - Třinec 5:3
    bahis siteleri