New Jersey – Philadelphia 6:2 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 2:4 (kon.) | Washington – Nashville 1:2 (po pr.)
Columbus – Florida 2:1 (kon.) | Carolina – Minnesota 3:1 (kon.) | Tampa – Toronto 0:5 (kon.)
Ottawa – Chicago 1:2 (kon.) | Edmonton – Boston 7:4 (kon.) | Arizona – Detroit 4:5 (0:1 po s.n.)
Vancouver – Dallas 2:4 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 2:0 (kon.) | San Jose – St. Louis 1:4 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
7:4 (4:2, 3:2, 0:0)
Boston Bruins
Pátek 17.03.2017, 02:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:28 David KREJČÍ - 7:4
     
    39:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak i druhý český reprezentant v barvách Bostonu si dnes připisuje přesný zásah! DAVID KREJČÍ dostal přihrávku před modrou čáru a následně tvrdě vypálil z první. Jeho přesná střela letěla na vzdálenější tyč, kam také zapadla. Asistence: Brad Marchand, Torey Krug.
    34:49 Milan LUCIC - 7:3
     
    34:49
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak toto je trochu kuriózní gól, ale i takový se počítá. Draisaitl střílel od modré. Puk tečoval Connor McDavid do brusle MILANA LUCICE, od které se kotouč odrazil za Chudobinova záda. Asistence: Connor McDavid, Leon Draisaitl.
    26:46 Leon DRAISAITL - 6:3
     
    26:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Šestý gól pro Edmonton znamená komfortní náskok domácího celku. LEON DRAISAITL sebral kotouč ve středním pásmu a dojel s ním až před Chudobina. Celou akci zakončil střelou na bližší tyč, kde Chudobinovi puk propadl výstrojí! Bez asistence.
    24:17 Dominic MOORE - 5:3
     
    24:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    A znovu je to o pouhé dva góly! DOMINIC MOORE si sebral puk na svou hůl a nabruslil s ním až před Talbota. Následně vyslal skvělou střelu z bekhendu, která se ještě při své cestě do branky otřela o tyčku. Asistence: Adam McQuaid.
    22:06 Drake CAGGIULA - 5:2
     
    22:06
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A pátý gól na straně domácích na sebe nenechává dlouho čekat! DRAKE CAGGIULA posílal puk do brankoviště, kde si ho do branky srazil Riley Nash. Asistence: Benoit Pouliot, Ryan Nugent-Hopkins.
    19:10 Anton SLEPYŠEV - 4:2
     
    19:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom Edmonton z této třetiny zřejmě neodejde s hubeným náskokem! K Damallu Nursovi, jenž poslal pas před branku na ANTONA SLEPYŠEVA, který se z výhodné pozice nemýlil! Asistence: Damall Nurse, Connor McDavid.
    17:44 Brad MARCHAND - 3:2
     
    17:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak Bruins korigují stav pouze na jednobrankový rozdíl! Zdeno Chára to byl, jenž viděl dobře postaveného BRADA MARCHANDA na vzdálenější tyči. Druhý jmenovaný dostal přihrávku, zpracoval puk a následně zavěsil přesně pod víko! Asistence: Zdeno Chára, Patrick Bergeron.
    12:29 David PASTRŇÁK - 3:1
     
    12:29
    Bruins právě vstřelili branku!
    A Bruins korigují skóre v přesilové hře! Marchand stál před brankovištěm a dostal přihrávku přesně na hůl, poté viděl lépe postaveného DAVIDA PASTRŇÁKA, kterému poslal pas. Český útočník vypálil z první – a úspěšně. Připisuje si tak svůj jednatřicátý gól v sezóně! Asistence: Brad Marchand, Ryan Spooner.
    08:23 Benoit POULIOT - 3:0
     
    08:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A další gól! Opět na straně domácích! BENOT POULIOT je dalším přesným střelcem tohoto zápasu! Asistence: David Desharnais, Damell Nurse.
    05:28 Patrick MAROON - 2:0
     
    05:28
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A máme zde další gól! Opět na straně domácích. Leon Draisatl poslal přihrávku před branku, kde Connor McDavid přenechal velmi chytře puk PATRICKU MAROONOVI, který tak střílí svůj druhý gól! Asistence: Connor McDavid, Leona Draisaitl.
    04:29 Patrick MAROON - 1:0
     
    04:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují jako první v tomto zápasu! Andrej Sekera najel s pukem do třetiny. Ihned na to posílá skvělý pas na PATRICKA MAROONA, který se nemýlil. Asistence: Andrej Sekera, Jordan Eberle.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 5. Maroon (Sekera, Eberle), 6. Maroon (McDavid, Draisaitl), 9. B. Pouliot (Desharnais, Nurse), 20. Slepyšev (Nurse, McDavid), 23. Caggiula (B. Pouliot, Nugent-Hopkins), 27. Draisaitl, 35. Lucic (McDavid, Draisaitl) – 13. Pastrňák (Marchand, Spooner), 18. Marchand (Chára, Bergeron), 25. D. Moore (McQuaid), 40. Krejčí (Marchand, Krug)


    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – A. Larsson, Klefbom, Russell, Sekera, Benning, Nurse – Draisaitl, McDavid, Maroon – Eberle, Nugent-Hopkins, Lucic – Kassian, Desharnais, B. Pouliot – Slepyšev, Letestu, Caggiula.
    Boston Bruins: T. Rask (23. Chudobin) – Carlo, Chára, McQuaid, Krug, K. Miller, C. Miller – Backes, Bergeron, Marchand – Pastrňák, Krejčí, Stafford – J. Hayes, Spooner, Vatrano – Riley Nash, D. Moore, Beleskey.

    Rozhodčí: Watson, Hanson – Knorr, Pancich
    bahis siteleri