New Jersey – Philadelphia 6:2 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 2:4 (kon.) | Washington – Nashville 1:2 (po pr.)
Columbus – Florida 2:1 (kon.) | Carolina – Minnesota 3:1 (kon.) | Tampa – Toronto 0:5 (kon.)
Ottawa – Chicago 1:2 (kon.) | Edmonton – Boston 7:4 (kon.) | Arizona – Detroit 4:5 (0:1 po s.n.)
Vancouver – Dallas 2:4 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 2:0 (kon.) | San Jose – St. Louis 1:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
Arizona Coyotes
4:5 (0:1, 2:1, 2:2 - 0:0)
Detroit Red Wings
Pátek 17.03.2017, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Gustav NYQUIST - 4:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Detroit Red Wings.
    Autorem vítězné branky je GUSTAV NYQUIST.
    57:30 Jakob CHYCHRUN - 4:4
     
    57:30
    Arizona právě vstřelila branku!
    A narodila se zápletka, je vyrovnáno. K velké radosti domácích fanoušků. Tobias Rieder našel na modré čáře stojícího JAKOBA CHYCHRUNA. Jeho tvrdá střela prolétla mezi betony brankáře Mrázka, a tak puk skončil za brankovou čárou. Asistence: Tobias Rieder.
    53:55 Henrik ZETTERBERG - 3:4
     
    53:55
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení, protože Danny DeKeseyser našel z trestné lavice najetého HENRIKA ZETTERBERGA. Ten se dostal do hodně těžké střelecké pozice, kotouč spíše nahodil na branku, aby jeho tým měl buly v útoku. Kotouč ale propadl až za brankovou čáru. Detroit se dostává do vedení. Asistence: Danny DeKeyser.
    47:37 Lawson CROUSE - 3:3
     
    47:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hostující celek udělal velkou chybu v útočném pásmu, Alex Goligoski vyslal do brejku LAWSONA CROUSEA, který si výbornou střelou poradil s brankářem Mrázkem. Stav zápasu je tak díky gólu při vlastním oslabení vyrovnaný. Asistence: Alex Goligoski a Josh Jooris.
    43:52 Mike GREEN - 2:3
     
    43:52
    Detroit právě vstřelil branku!
    Po výborné akci spoluhráčů se k puku dostal MIKE GREEN.Ten mířil sám na domácího brankáře. Počkal si na jeho první pohyb, a pak zakončil krásnou kličkou. Bekhendovou stranou hole poslal puk mimo dosah brankáře Smitha. Asistence: Henrik Zetterberg a Tomáš Tatar.
    24:45 Tomáš TATAR - 2:2
     
    24:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru využívají také hosté a vyrovnávají stav zápasu. Mike Green dobře vystřelil, při zákroku udělal pravděpodobně nějaký nekontrolovaný pohyb brankář Smih, který nebyl připravený na dorážku, kterou vyslal TOMÁŠ TATAR. Stav zápasu je tedy vyrovnaný. Asistence: Mike Green a Andreas Athanasiou.
    23:56 Alex GOLIGOSKI - 2:1
     
    23:56
    Arizona právě vstřelila branku!
    Aktivně hrající Arizona se dostává do vedení, kotouč před branku posílal ALEX GOLIGOSKI, jeho přihrávku si do vlastní branky jeden z hráčů Detroitu. Šťastná branka pro domácí hokejisty posílá Arizonu do vedení. Asistence: Shane Doan a Josh Jooris.
    21:53 Radim VRBATA - 1:1
     
    21:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté vyrovnávají při hře čtyři na čtyři. Christian Dvorak našel výbornou přihrávkou RADIMA VRBATU, který si počkal na vhodný moment, a pak poslal kotouč pod horní tyčku. Mrázek se snažil, ale neměl nárok na tuto ránu zareagovat. Asistence: Christian Dvorak.
    08:11 Dylan LARKIN - 0:1
     
    08:11
    Detroit právě vstřelil branku!
    V přesilové hře se hosté dostávají do vedení. Ke střele se propracovat Andreas Athanasiou. Následně puk domácí gólman vyrazil před sebe, Riley Sheahan jej poslal do druhé vlny, kde byl DYLAN LARKIN. Jeho zakončení bylo přesné, a tak se Detroit dostává v přesilovce do vedení. Asistence: Riley Sheahan a Andreas Athanasiou.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 22. Vrbata (Dvorak), 24. Goligoski (Doan, Jooris), 48. Crouse (Goligoski, Jooris), 58. Chychrun (Rieder) – 9. D. Larkin (Sheahan, Athanasiou), 25. Tatar (Green, Athanasiou), 44. Green (Zetterberg, Tatar), 54. Zetterberg (DeKeyser), rozh. náj. Nyquist

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Brendan Perlini (ARI)
    0:1   Gustav Nyquist (DET)
    2. série:
    0:1   Radim Vrbata (ARI)
    0:1   Frans Nielsen (DET)
    3. série:
    0:1   Oliver Ekman-Larsson (ARI)


    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Schenn, Goligoski, C. Murphy, Chychrun, DeAngelo – Domi, Dvorak, Vrbata – Perlini, Martinook, Rieder – Crouse, Jooris, Doan – J. McGinn, Holland, Pulkkinen.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Jensen, Kronwall, Green, Ouellet, Russo – Tatar, Zetterberg, Nyquist – Mantha, Nielsen, Helm – Abdelkader, D. Larkin, Athanasiou – Sheahan, Callahan, D. Miller.
    bahis siteleri