Turín – Inter 2:2 (kon.) | AC Milán – Janov 1:0 (kon.)
konec
Turín FC
2:2 (1:1)
Inter Milán
Sobota 18.03.2017, 18:00 • Stadio Olimpico Grande Torino • Italská Serie A • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je tu konec krásného zápasu. Itálie si mohla užít na své poměry gólové hody. Utkání nakonec dospělo asi k zasloužené remíze.
    Turínští měli první dvacetiminutovku druhé půle více ze hry a spalovali dost nadějných příležitostí. Jejich tlak byl ukončen vedoucím gólem Acquaha.
    Inter však nesložil zbraně a okamžitě se vrhl do pokutového území soupeře – vyrovnání přišlo relativně rychle a Inter od té doby dominoval.
    Nerazzuri však nedokázali z tlaku vytěžit další branku, i když příležitostí měli nespočet. Zejména Ivan Perišić si asi bude hodně drbat hlavu nad některými neproměněnými příležitostmi.
    Z celkového obrázku hry je však nerozhodný výsledek logickým vyvrcholením toho, co mohli fanoušci na stadionu Olimpico Grande Torino sledovat.

    To je pro dnešek vše, mějte se hezky, užijte si zbytek víkendu a někdy u dalšího fotbalového zápasu na viděnou! (19:59:27)
    Zápas skončil remízou

     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Maxi López (Turín FC) dostává žlutou kartu.
    Argentinský útočník se podle rozhodčího Bantiho snažil vymodlit přímý kop díky své simulaci.
     
    90+6
    Jeison Murillo teď v důležitém souboji zastavil čistě Andreu Belottiho. Nebýt jeho zákroku, Belotti by sám šel na branku Handanoviče.
     
    90+5
    FC Turín se nejspíš spokojí s remízou. Domácí v posledních minutách hodně táhnou čas, s rozehrávkou rozhodně nespěchají.
     
    90+3
    Ivan Perišić měl třetí šanci v posledních minutách. Éder mu poslal míč na levou stranu, Perišić se řítil sám na branku Joea Harta, ale vysoko přestřelil.
     
    90+2
    Snaha Interu o rozhodující branku byla zhacena, když Danilo D'Ambrosio fauloval Maxi Lópeze.
     
    90
    Hlavní rozhodčí zápasu nastavuje šest minut.
     
    90
    Další velkou možnost spálil Ivan Perišić. Chorvatský záložník si počkal na zadní tyči na centr Antonia Candrevy, ale volejem nedokázal zacílit přesně.
     
    89
    Ivan Perišić při protiútoku vymíchal Acquaha, ale jeho střelu zablokoval Rossetini na roh.
     
    89
    Ve velkém tempu se hraje na obou stranách – tentokrát zaútočili domácí, když Davide Zappacosta poslal dlouhý míč do pokutového území, který hlavičkoval Andrea Belotti. Jeho hlavička však byla slabá, Handanovič ji zkrotil.
     
    88
    Rychlý protiútok Interu Milán řešil Mauro Icardi přihrávkou na Ivana Perišiće, avšak tomu chyběl k míči krok, možná dva. Obrana úspěšně odvrátila.
     
    87
    Velká chyba Luky Bantiho, jehož asistent nesprávně odmával ofsajd po centru Cristiana Molinara. Andrea Belotti by se však ani tak gólu nedočkal, jeho koníček mířil mimo.
     
    86
    Kombinaci Interu na levé straně zakončil Ansaldi centrem do penaltového území. Jeho míč byl však příliš nízký a skončil na prvním obránci.
     
    86
    V posledních pěti minutách se více diskutuje než hraje. Uvidíme, kolik sudí nastaví.
     
    85
    Tým Turín FC bude střídat.
    Ze hřiště odejde Daniele Baselli. Na jeho místo přijde Maxi López.
     
    84
    Rozhodčí Banti má menší diskuzi s Andreou Belottim a s lavičkou Turína. Někdo z domácích byl vykázán z lavičky na tribunu.
     
    82
    Rohový kop Candrevy odklidil jeden z obránců Turína.

    Stanislav Mohorita

    Branky: 33. Baselli (Moretti), 59. Acquah (Iturbe) – 27. Kondogbia (D'Ambrosio), 62. Candreva (Ansaldi)

    Karty:   90+6. Maxi López (TUI)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 11:7. Střely mimo: 6:11. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 19:10.
    Turín FC: Hart – Zappacosta, Rossettini, Moretti, Molinaro – Baselli (85. Maxi López), Lukić, Acquah – Iturbe (70. Falqué), Belotti (C), Ljajić (66. Boyé).
    Náhradníci: D. Padelli, Cucchietti – A. Barreca, Benassi, Boyé, Carlão, Castán, De Silvestri, Falqué, Samuel Gustafsson, Maxi López, Valdifiori.

    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Medel (57. Murillo), Miranda, Ansaldi – Gagliardini, Kondogbia (76. Brozović) – Candreva, Banega (60. Éder), Perišić – Icardi (C).
    Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Biabiany, Brozović, Éder, Gabriel, Mário, Murillo, Nagatomo, Palacio, Sainsbury, Santon.

    Rozhodčí: Banti – Dobosz, Fiorito
    ocianews.com