Vítkovice – Přerov 1:6 (kon.) | Mountfield HK – HC Plzeň 1:4 (kon.) | Sparta – Chomutov 13:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
HC Plzeň 1929
Čtvrtek 23.03.2017, 15:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    57:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tenhle plzeňský pokus už ale v hradecké síti končí a o osudu dnešního mače je tak nejspíše rozhodnuto! Z levého kruhu zamířil mezi tři tyče DOMINIK SOUKUP a ráně pomohl do sítě i odraz od východočeského hráče. Asistence: Adam Dolhý.
     
    46:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Téměř po půlhodině bez gólu se prosazují Plzeňští a odskakují na rozdíl dvou branek! Z prostoru levého kruhu vyslal svou nenápadnou střelu schovanou za obránce forvard MARCEL MARCEL a kotouč proletěl přesně vedle bližší tyče východočeské klece. Asistence: Jonáš Kanta.
     
    16:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na první pohled nenápadná akce končí druhým plzeňským gólem! Po zavezení puku do útočného pásma následovala nahrávku od zadního mantinelu. Ta směřovala před hradecké brankoviště, kde stál DOMINIK SOUKUP. Ten se s ničím nerozpakoval a z první zavěsil pod horní tyč. Asistence: Jakub Altrichter.
     
    09:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni svou přesilovku využívají a srovnávají stav utkání! Do mezikruží dostal pěknou přihrávku ALEŠ MATOUŠEK, který se z první nemýlil a poslal černou pryž do horní části hradecké svatyně. Asistence: Marcel Marcel.
     
    05:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesně po pěti minutách hry je na světě první branka! A předcházela jí pohledná spolupráce hradeckých útočníků. Zpoza brány nahrál před brankoviště Milan Souček, čímž našel volného ADAMA JIRKŮ. tomu pak jen zbývalo uklidit kotouč za přesouvajícího se plzeňského gólmana – 1:0. Asistence: Milan Souček.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 5. Jirků (Souček) – 9. Matoušek (Marcel), 17. Soukup (Altrichter), 47. Marcel (Kanta), 58. Soukup (Dolhý)


    Mountfield HK: Tichý (Pavlíček) – Němec, Králík, Táborský, Sodomka, Boukal, Pelda, Hočevar – Michal Beneš, Budina, Jirků, Marha, Pajer, Matěj Beneš, Souček (C), Kleštinec, Hrčka, Křeček, Pavlata, Petr. Trenér: Jiří Janoušek.
    HC Plzeň 1929: Bočan (Horáček) – Kanta, Štrunc, Jiříček, Plecitý, Špaček, Páník (C), Hodinář – Pešek, Altrichter, Hauser, Borák, Soukup, Kristl, Marcel, Steinbrüker, Korčák, Matoušek, Chasák, Schnidler. Trenér: Petr Kořínek.

    Rozhodčí: Micka – Pechánek, Vepřovský
    bahis siteleri