Vítkovice – Přerov 1:6 (kon.) | Mountfield HK – HC Plzeň 1:4 (kon.) | Sparta – Chomutov 13:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
13:3 (5:3, 3:0, 5:0)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 23.03.2017, 17:30 • FORTUNA aréna • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    52:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané válí i nadále! MATYÁŠ POTŮČEK se prosadil ranou na vzdálenější tyč z levého kruhu. Asistence: Richard Němec.
     
    52:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Mužstvo z hlavního města i nadále pohodlně kontroluje zápas. Situaci dvou proti jednomu střelou na bližší tyč zakončil ONDŘEJ VÝKRUTA! Asistence: Michal Vitouch.
     
    51:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané přidávají již jedenáctou branku! V samostatném úniku skóroval ranou na bližší tyč MICHAL VITOUCH, který si tak připisuje již čtvrtý zásah v zápase! Asistence: Tomáš Hamara, Tomáš Rajgl.
     
    44:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš, praví staré rčení. Pohlednou kombinaci mužstva z hlavního města zakončil pěknou ranou OTO THEIMER! Asistence: Andrej Adamec, Adam Mácha.
     
    41:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    MICHAL VITOUCH opět skóruje a Sparta dominuje tomuto klání! Samostatný nájezd ještě forvard Pražanů nevyužil, ale kotouč se k němu vrátil a druhý pokus již úspěšný byl – 9:3! Asistence: Tomáš Rajgl, Tomáš Hamara.
     
    39:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťani teď krásně vyřešili situaci dva na jednoho! Mácha poslal přesný pas na MICHALA VITOUCHA, který zamířil přesně k bližší tyči – 8:3! Asistence: Tomáš Hamara.
     
    28:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ HAMARA pěkně zamíchal s pukem a pak vyslal přízemní střelu na vyrážečku Strážovského! Bez asistence.
     
    22:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané pěkně zakombinovali před Strážovským, vytvořili tak závar, z něhož pramení branka ADAMA MÁCHY – 6:3! Asistence: Jan Krupička, Andrej Adamec.
     
    19:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti vyrazili dopředu a v ponechané výhodě skórovali! TADEÁŠ SVOBODA zamířil z bezprostřední blízkosti přesně mezi betony Liemanna a ten byl bez šance – 5:3! Asistence: Ondřej Príhoda.
     
    17:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta pokračuje ve svém tlaku a zvyšuje na 5:2! Hráči z hlavního města nahodili z pravé strany puk do brankoviště, kde byl nejšikovnější MICHAL VITOUCH, který dostal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Výkruta.
     
    13:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Mužstvo z hlavního města rozjíždí gólové hody a slaví již čtvrtou branku. Z brankoviště se prosadil JAN HAMRŠMÍD. Asistence: Richard Němec.
     
    12:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťani využívají přesilovku a berou si své vedení zpět! Ranou z bezprostřední blízkosti se prosadil TOMÁŠ HAMARA – 3:2! Asistence: Jan Výkruta.
     
    10:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov z ničeho střílí gól! Najednou se do úniku dvou na jednoho dostala dvojice hráčů Pirátů. ONDŘEJ PRÍHODA vzal odpovědnost na svá bedra a ranou mezi betony pokořil Liemanna! Asistence: Tadeáš Svoboda, Štěpán Němec.
     
    04:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané v početní nevýhodě skórují a otáčejí vývoj zápasu! Prosadil se TOMÁŠ HAMARA a Piráti budou muset začít pracovat mnohem lépe, jinak z tohoto zápasu se ctí nevyváznou. Bez asistence.
     
    02:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže Pražané odpovídají rychlostí blesku! JAN KRUPIČKA vypálil z levého kruhu, Šatný jeho pokus pouze vyrazil před sebe a kapitán Sparty rychle přispěchal s dorážkou, která už byla úspěšná – 1:1! Bez asistence.
     
    01:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov rychle otevírá skóre tohoto duelu! ONDŘEJ PRÍHODA dostal přihrávku zpoza branky od Svobody do prostory mezi kruhy a prudkou ranou skóroval – 0:1! Asistence: Tadeáš Svoboda.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 3. Krupička, 5. Hamara, 13. Hamara (Výkruta), 14. Hamršmíd (Němec), 18. Vitouch (Výkruta), 23. Mácha (Krupička, Adamec), 29. Hamara (TS), 40. Vitouch (Hamara), 42. Vitouch (Rajgl, Hamara), 45. Theimer (Adamec, Mácha), 52. Vitouch (Hamara, Rajgl), 53. Výkruta (Vitouch), 53. Potůček (Němec) – 2. Príhoda (Svoboda), 11. Príhoda (Svoboda, Němec), 20. Svoboda (Príhoda)


    HC Sparta Praha: Liemann (Krbeček) – Šesták, Ducháč, Rajgl, Procházka, Adamec, Mašek, Adam – Vitouch, Mácha, Hamara, Krupička "C", Jurak, Potůček, Němec, Výkruta, Hamršímd, Uhlíř, Theimer. Trenér: Jiří Kročák.
    Piráti Chomutov: Šatný (21. A. Strážovský) – Němec, J. Strážovský, Žďárský, Jenček, Petretič, Pöschl, Kovár, Černý – Šilar, Čech, Spudich, Príhoda "C", Kulich, Svoboda, Iljuk, Kosnar, Jakab, Koblížek, Döring, Novotný. Trenér: Petr Jíra.

    Rozhodčí: Pilný – Řezníček, Vepřovský
    bahis siteleri