Sparta – Kometa Brno 10:2 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 1:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
10:2 (2:0, 3:2, 5:0)
HC Kometa Brno
Pátek 24.03.2017, 15:00 • FORTUNA aréna • Mistrovství ČR - mladší dorost
Partner:
     
    54:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané zakulacují počet jejich brankového výčtu na deset! A zasloužil se o to PATRIK PRYMULA, který byl včas u pravé tyče a dorazil puk do sítě. Asistence: Ondřej Pšenička, Erik Čermák.
     
    52:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Devátá branka Sparty! Dočkáme se dnes desítky? Z pravé strany přišla nahrávka k levé tyči, kde číhal NIKITA GURYEVSKY, který dokázal nacpat puk až za brankovou čáru. Asistence: Jiří Obadal, Matěj Kuracina.
     
    47:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Střelci obou dvou hattricků se nyní potkali na ledě u další útočné akce Sparty a je z toho již osmý pražský gól! Milimetrově přesnou nahrávku narýsoval Marcel Barinka a ONDŘEJ PŠENIČKA svou jedovkou na delší tyč zvýšil už na 8:2. Asistence: Marcel Barinka, Erik Čermák.
     
    42:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pokud ještě někdo má na hlavě čepici, nyní je ten pravý důvod k jejímu sejmutí! V zápase totiž právě padl už druhý čistý hattrick a jeho autorem je MARCEL BARINKA! Sparťanský kapitán ujel s pukem na holi až na levý kruh, kde si svou střelu nejprve dobře promyslel a poté svou švihovkou nedal soupeřovu brankáři šanci. Asistence: Martin Hugo Haš.
     
    41:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ale nyní už sparťané slaví! První pokus u pravé tyče sice ještě nevyšel, po objetí brány už ale MARCEL BARINKA našel skulinku mezi betonem a brankovou konstrukcí. Asistence: Martin Hugo Haš, Erik Čermák.
     
    39:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    A sparťanům to ve druhé třetině stále bylo málo, 11 vteřin před sirénou odskakují na 5:2! Tentokrát to byl MARCEL BARINKA, kdo získal na levé straně kotouč a neomylně ho poslal do prázdného místečka soupeřovy klece. Asistence: Martin Hugo Haš, Patrik Prymula.
     
    38:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové, klobouky dolů, neboť ONDŘEJ PŠENIČKA završuje hattrick! To samé duo, které skórovalo před několika desítkami vteřin, jelo na soupeřovu bránu v přečíslení dvou na jednoho. Erik Čermák narýsoval přesnou nahrávku Ondřeji Pšeničkovi, který překonal přesouvajícího se brněnského brankáře. Asistence: Erik Čermák.
     
    36:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tuhle akci už ale Pražené v branku přetavili a v dnešním mači opět vedou! Geniální křižnou přihrávku prakticky před brankovištěm vymyslel Erik Čermák a volnému ONDŘEJI PŠENIČKOVI už jen zbývalo zacílit do odkryté sítě. Asistence: Erik Čermák, Marcel Barinka.
     
    20:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    A za dalších 38 vteřin je ve FORTUNA aréně vyrovnáno! Z prostoru pravého kruhu napřáhl ADAM POPELKA, jenž svou střelou krásně vypjal horní síťku sparťanské klece. Asistence: Dominik Vašíček.
     
    20:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Z druhé třetiny uběhlo pouze 17 sekund a Brno snižuje na rozdíl jedné branky! Do samostatného úniku se dostal ERIK MELUZÍN, který se rozhlédl a chladnokrevně zavěsil do levého vinglu. Bez asistence.
     
    08:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    A početní výhoda je využita za pouhých 6 vteřin, Sparta jde do vedení 2:0! Do předbrankového prostoru obdržel chytrou nahrávku ONDŘEJ PŠENIČKA, který zacílil přesně do růžku nad brankářovu vyrážečku. Asistence: Marcel Barinka.
     
    06:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražené využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Na jedné straně nevyužilo svou obrovskou šanci Brno, na straně druhé Sparta z protiútoku trestala. A to konkrétně z hole DAVID VITOUCH, jenž se stal první úspěšným střelcem mistrovství mladšího dorostu. Asistence: Michal Klimo, Jakub Kumpošt.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 7. Vitouch (Klimo, Kumpošt), 9. Pšenička (Barinka), 37. Pšenička (Čermák, Barinka), 39. Pšenička (Čermák), 40. Barinka (Haš, Prymula), 42. Barinka (Haš, Čermák), 43. Barinka (Haš), 48. Pšenička (Barinka, Čermák), 53. Guryevsky (Obadal, Kuracina), 55. Prymula (Pšenička, Čermák) – 21. Meluzín, 21. Popelka (Vašíček)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Švehlák) – Bureš, Haš, Vandirek, Najman, Zemchenkov, Kumpošt – Prymula, Pšenička, Klimo, Čermák, Barinka (C), Rubeš, Obadal, Vitouch, Najman, Šubert, Gluzman, Guryevsky, Kuracina. Trenér: Jaroslav Nedvěd.
    HC Kometa Brno: Kašpar (Vystavěl) – Holemý, T. Sedláček, Kučeřík, Mlčák, Furch, J. Sedláček, Studený – Žák, Popelka, Konečný, Hubáček, Meluzin, Jedlička, Malý, Kavický, Rašovský, Vašíček (C), Bartes, Brabenec.

    Rozhodčí: Velčovský, Veselý – Kleprík, Pechánek
    bahis siteleri