Pittsburgh – NY Islanders 3:4 (1:2 po s.n.) | Detroit – Tampa 1:2 (po pr.) | Dallas – San Jose 6:1 (kon.)
Anaheim – Winnipeg 3:1 (kon.) | Minnesota – Vancouver 2:4 (kon.) | Columbus – Philadelphia 1:0 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Winnipeg Jets
Sobota 25.03.2017, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:53 Jakob SILFVERBERG - 3:1
     
    58:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je to jasné, domácí celek tento zápas vyhraje, do prázdní branky se trefuje JAKOB SILFVERBERG. Je to pro něho jednadvacátý gól v sezóně, jeho maximum. Asistence: Cam Fowler.
    36:32 Andrew COGLIANO - 2:1
     
    36:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Šťastná branka posílá domácí do vedení. ANDREW COGLIANO posílal kotouč před branku Winnipegu. Tam byl hráč Jets, Jacob Trouba, od kterého se puk odrazil a zapadl za záda brankáře Michaela Hutchinsona. Asistence: Ryan Kesler, Jakob Silfverberg.
    26:08 Josh MORRISSEY - 1:1
     
    26:08
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Díky brance v přesilové hře je vyrovnáno. Blake Wheeler vypálil od modré čáry, a pak jeho pokus výborně tečoval obránce JOSH MORRISSEY. Domácí brankář neměl šanci zareagovat na změnu směru letu puku. Asistence: Blake Wheeler a Mathieu Perreault.
    17:17 Corey PERRY - 1:0
     
    17:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Aktivněji hrající domácí hokejisté se dostávají do vedení. Nick Ritchie poslal puk na modrou čáru, kde stál zkušený COREY PERRY. Jeho rána do horní části branky se ujala. Další domácí hráč clonil před brankou, což znepříjemnilo pozici brankáři. Asistence: Nick Ritchie, Brandon Montour.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 18. Perry (N. Ritchie, Montour), 37. Cogliano (Kesler, Silfverberg), 59. Silfverberg (Fowler) – 27. Morrissey (Wheeler, Perreault)


    Anaheim Ducks: Bernier (Enroth) – Fowler, Montour, H. Lindholm, Manson, Holzer, Vatanen – Rakell, Getzlaf, Eaves – Cogliano, Kesler, Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, Perry – L. Shaw, N. Thompson, Wagner.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Melchiori, Trouba, Strait, Morrissey, Stuart, Byfuglien – Perreault, Scheifele, Wheeler – Ehlers, Little, Laine – Copp, Lowry, Armia – B. Tanev, Petan, Thorburn.

    Rozhodčí: Walsh, McCauley – Murchison, Knorr

    Diváci: 15 647
    bahis siteleri