Buffalo – Toronto 5:2 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:1 (kon.) | New Jersey – Carolina 1:3 (kon.)
NY Islanders – Boston 1:2 (kon.) | Washington – Arizona 4:1 (kon.) | St. Louis – Calgary 2:3 (po pr.)
Florida – Chicago 7:0 (kon.) | Nashville – San Jose 7:2 (kon.) | Edmonton – Colorado 4:1 (kon.)
Los Angeles – NY Rangers 0:3 (kon.) | Detroit – Minnesota 3:2 (po pr.) | New Jersey – Dallas 1:2 (po pr.)
po prodl.
Detroit Red Wings
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
Minnesota Wild
Neděle 26.03.2017, 18:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:52 Andreas ATHANASIOU - 3:2
     
    61:52
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Poté co se dostali do přečíslení dva na jednoho i hosté, vychytal Jimmy Howard jasnou šanci Erika Hauly a vyražený puk se dostal ke Gustavu Nyquistovi, který našel unikajícího ANDREASE ATHANASIOUA. Ten v samostatném úniku udělal před padajícím Devanem Dubnykem kličku do forhendu a poté jen zasunul do prázdné branky. Asistence: Gustav Nyquist.
    40:55 Tomáš TATAR - 2:2
     
    40:55
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí využívají zkrácenou přesilovou hru a dnes již podruhé vyrovnávají stav utkání. Z levého kruh Henrik Zetterberg přihrál před na spodní část mezikruží na Gustava Nyquista, který měl špatnou pozici a v pádu prodloužil kotouč na pravý kruh na zcela volného TOMÁŠE TATARA, jenž střelou z první trefuje kotouč přesně do pravého růžku Dubnykovy branky a srovnává. Asistence: Gustav Nyquist a Henrik Zetterberg.
    36:14 Nate PROSSER - 1:2
     
    36:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté se opět ujímají vedení! Velmi smolný vlastenec posouvá Wild blíže k vítězství. Od modré čáry střílel NATE PROSSER. Brankář Jimmy Howard měl naprosto volný výhled a připravoval se k zákroku, ale těsně před nám na levém kruhu vložil do trajektorie střely celkem zbytečně hůl Larkin a nasměroval kotouč k pravé tyči. Bez asistence.
    19:42 Mike GREEN - 1:1
     
    19:42
    Detroit právě vstřelil branku!
    V samotném závěru první třetiny je srovnáno na 1:1! Vyhraná bule centra Franse Nielsena přistála na čepeli střelce vyrovnávací branky MIKE GREENA, který si vyměnil kotouč s Niklasem Kronwallem a střelou k bližší levé tyči prostřelil hradbu těl, která clonila Dubnykovi ve výhledu. Asistence: Niklas Kronwall a Frans Nielsen.
    10:17 Eric STAAL - 0:1
     
    10:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Brankový stav je otevřen! Domácí propadli ve středním pásmu a ose hřiště byl naprosto nekrytý ERIC STAAL, na kterého prostrčil od pravého hrazení středního pásma kotouč Zach Parise. Jmenovaný střelec pokračoval ve volné jízdě až na vrch levého kruhu, odkud zápěstím trefil přesně levý růžek Howardovy branky. Asistence: Zach Parise a Jonas Brodin.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 20. Green (Kronwall, Nielsen), 41. Tatar (Nyquist, Zetterberg), 62. Athanasiou (Nyquist) – 11. E. Staal (Parise, Brodin), 37. Prosser


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Jensen, DeKeyser, Green, Kronwall (A), Russo, Ouellet – Nyquist, Zetterberg (C), Tatar – Sheahan, Nielsen, Mantha – Abdelkader (A), D. Larkin, Athanasiou – D. Miller, Nosek, Glendening.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Scandella, Prosser, Brodin – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Niederreiter – Parise (A), E. Staal, Coyle – Pominville, Hanzal, Zucker – White, Haula, Schroeder.
    bahis siteleri