HC Plzeň – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:7 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:3 (2:1, 1:1, 1:1)
HC Kometa Brno
Neděle 26.03.2017, 13:00 • FORTUNA aréna • Mistrovství ČR - mladší dorost
Partner:
     
    54:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši právě vstřelili nesmírně důležitý gól! ONDŘEJ STANĚK dostal nabito na osu hřiště k modré čáře a ranou do pravého horního rohu mění skóre na 4:3! Bez asistence.
     
    43:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané sice byli v jistém útlumu, ale i tak zvládli na začátku třetí třetiny vyrovnat! Po nahrávce Vašíčka se prosazuje ADAM POPELKA – 3:3! Asistence: Dominick, Vašíček, Radek Kučeřík,
     
    35:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši si své vedení berou rychle zpět! Krásnou přihrávku Přirkryla přes osu kluziště přetavil v gól na 3:2 MARTIN LANG! Asistence: Filip Přikryl.
     
    34:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa srovnává krok! Nádhernou ranou se nyní prezentoval DOMINICK VAŠÍČEK, který dostal od Mlčáka nabito na pravý kruh a svou střelou o břevno skóruje – 2:2! Asistence: Jan Mlčák, Adam Popelka.
     
    10:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni využívají přesilovku během deseti vteřin a překlápějí zápas! MAREK PRINCL dostal přihrávku na pravý kruh a ranou k bližší tyči se nemýlil – 2:1! Asistence: Filip Přikryl, Martin Lang
     
    04:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň bleskově srovnává krok a zápas začíná od nuly. JAKUB HAMŠÍK si vyjel na levý kruh a povedenou ranou překonal Kašpara – 1:1! Asistence: Filip Přikryl.
     
    00:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Moravané rychle otevírají skóre dnešního střetnutí a ujímají se vedení. Střelou z bezprostřední blízkosti se prosadil ERIK MELUZÍN – 0:1! Asistence: Daniel Kavický.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 5. Hamšík (Přikryl), 11. Princl (Přikryl, Lang), 36. Lang (Přikryl), 55. Staněk – 1. Meluzín (Kavický), 35. Vašíček (Mlčák, Popelka), 44. Popelka (Vašíček, Kučeřík)


    HC Plzeň 1929: Pilc (Maličkay) – Novák, Hamšík, Pánek, Váchal, Malák, Staněk, Kremláček, Kovářík – Slanina, Přikryl "C", Rozsahegyi, Princl, De Sousa, Kolář, Rohla, Malát, Lang, Kuchárik, Kvasnička. Trenér: Petr Vojan.
    HC Kometa Brno: Kašpar (Vystavěl) – Holemý, Sedláček, Kučeřík, Mlčák, Furch, Sedláček, Studený – Žák, Popelka, Konečný, Hubáček, Meluzín, Jedlička, Malý, Kavický, Rašovský, Vašíček "C", Bartes, Brabenec. Trenér: Marek Moskal.

    Rozhodčí: Veselý, Cabák – Kleprlík, Lučan
    bahis siteleri