HC Plzeň – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:7 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
1:7 (1:3, 0:2, 0:2)
HC Sparta Praha
Neděle 26.03.2017, 15:30Mistrovství ČR - mladší dorost
Partner:
     
    55:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    V síti Ridery končí další kotouč, už sedmý v pořadí. Tvrdou střelu od modré čáry v podání Bureše dokázal za Malíka tečovat ONDŘEJ PŠENIČKA, který jen ztvrzuje svůj dnešní povedení výkon. Asistence: Jan Bureš, David Vitouch.
     
    52:12
    Krásná kombinační akce Prymuly s Pšeničkou nekončí gólem. Střela druhého jmenovaného skončila na vyrážečce vítkovického golmana.
     
    50:24
    Sparta už se radovala z další trefy, kterou ale rozhodčí díky sevření kotouče před finálovou dorážkou neuznávají.
     
    47:40
    Střela Plánka od modré čáry byla vyústěním tlaku Ridery. Střelecký pokus měl dobrou trajektorii a Škorpík musel vytáhnout pěkný zákrok vyrážečkou.
     
    43:47
    Sparťanský Pšenička je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    42:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Faulovaný DAVID VITOUCH se nabídnutého nájezdu nezalekl a přesnou střelou pod horní tyčku rozvlnil vítkovickou síť pošesté v zápase. Bez asistence.
     
    42:05
    Smolka v úniku zahákoval protihráče a je nařízeno trestné střílení.
     
    40:26
    Barinka se ihned zapojil do kombinace a po střele z mezikruží ještě dorážel jeho střelu Pšenička. Brankář Malík ale předvedl dva výborné zákroky.
     
    38:04
    Pšenička oslabuje na konci druhé třetiny svůj tým. Rozhodčí jej vykazují za hákování a Ridera má přesilovou hru.
     
    37:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu hned pátý gól ve vítkovické síti. Po šťastném odrazu od mantinelu se puk dostal do sítě zřejmě od hole jednoho z hráčů Ridery. Trefa je připsána VÁCLAVU RUBEŠOVI. Bez asistence.
     
    36:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vzápětí Sparta přidává čtvrtý gól. Čermák šikovně navnadil brankáře k jedné tyči a poté rychle přesunul kotouč na druhý konec branky. Tam stál připravený ONDŘEJ PŠENIČKA, jenž rychle a hlavně přesně uklidil puk do branky. Asistence: Erik Čermák.
     
    35:33
    Pastor využil chybné rozehrávky a hnal se sám na Škorpíka. Jeden z obránců jej ale dohnal a obětavou rybičkou mu puk čistě vypíchl.
     
    34:42
    Vítkovice čeká další oslabení, Beránek je vykázán za krosček.
     
    33:05
    Lewandowski našel před brankou úplně volného Kylnára, který měl spoustu času na zakončení. Střelou bez přípravy ale prostor mezi betony brankáře netrefil a na gól si bude muset ještě počkat.
     
    31:28
    Pšenička se uvolnil v rohu kluziště a nabízel puk před brankoviště. Tam byli jeho spoluhráči velice dobře bráněni a celá akce končí až na druhé straně útočného pásma Sparty.
     
    28:20
    Za záchranou brzdu zatáhl Barinka, který už pyká za nedovolené bránění.
     
    28:20
    Tvrdý se už už natahoval po puku a mířil do samostatného uniku, ale v rozhodujícím momentu byl faulován.
     
    25:44
    Beránek šikovně hledal z rohu najíždějícího Pastora. Ten vyslal z mezikruží střelu bez přípravy, která však těsně před brankou zastavila o brusli obránce.
     
    21:02
    Barinka se provinil napadením a oslabuje tak svůj tým. Přesilová hra pro Rideru.
     
    17:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ridera přeci jen před první pauzou snižuje na rozdíl dvou gólů. Po dobře umístěné střele od modré čáry v podání Vojtoviče dokázal tečovat puk mimo dosah brankáře PETR SMIČKA, který tak střílí úvodní gól Vítkovic. Asistence: Jan Vojtovič.
     
    16:46
    Přesilová hra pro Rideru, Kuracina je vyloučen za sekání.
     
    16:30
    Obadal si skvěle všiml lépe postaveného Rubeše v mezikruží. Ten vystřelil sice rychle, ale ne dostatečně tvrdě.
     
    13:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané skórují potřetí. Po šťastném odrazu kotouče od bruslí jednoho z obránců se touš odrazil k osamocenému MARCELU BARINKOVI, jenž stál u pravé tyče. Ten využil vyjetí brankáře a pohodlně upravuje na 3:0 pro Spartu. Bez asistence.
     
    11:39
    Je tu první vyloučení, které si odpyká hráč Vítkovic. Smička se provinil nebezpečnou hrou vysokou holí.
     
    07:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Aktivita týmu z hlavního města nese své ovoce a na světě je druhý gól. Prymula si počkal za brankou na příležitost a poté poslal před branku přesnou nahrávku. Tu přijal MICHAL KLIMO a rychlým zakončením přidává druhý gól Sparty. Asistence: Patrik Prymula, Jakub Kumpošt.
     
    06:00
    Zatím nejaktivnější Čermák se znovu dostal do úniku podél levého mantinelu. Z prostoru nad kruhem vyslal přízemní střelu, proti které výborně zasáhl betonem Malik.
     
    04:00
    Poté se však znovu Erik Čermák dostal k prudké střele z mezikruží. Jeho střelecký pokus ale nebyl dobře umístěný a brankář s ním neměl potíže.
     
    01:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tu rychlou úvodní branku a Pražané se ujímají vedení! Čermák zavezl kotouč podél mantinelu a poté poslal přesný pas najíždějícímu MARCELU MARINKOVI, který jen nastavil hůl a mohl se radovat. Asistence: Erik Čermák.

    Matouš Soukup

    Branky a nahrávky: 18. Smička (Vojtovič) – 2. Barinka (Čermák), 8. Klimo (Prymula, Kumpošt), 14. Barinka, 37. Pšenička (Čermák), 38. Rubeš, 43. Vitouch (TS), 56. Pšenička (Bureš, Vitouch)


    HC Vítkovice Ridera: Malík (Dolíška) – Cubo, Smolka, Zapletal, Raška, Pláňka, Smička – Vojtovič, Tvrdý, Kylnár (C), Lewandowski, Zajíc, Plánka, Pastor, Ivan, Vjačka, Beránek. Trenér: Roman Ryšánek.
    HC Sparta Praha: Škorpík (Švehlák) – Bureš, Haš, Vandirek, Najman, Zemchenkov, Kumpošt, Prymula, Pšenička, Klimo, Čermák, Barinka, Rubeš, Slavíček, Obadal, Vitouch, Najman, Šubert, Gluzman, Guryevsky, Kuracina. Trenér: Jaroslav Nedvěd.

    Rozhodčí: Vrba, Pilný – Ovsík, Žídek.
    bahis siteleri