New Jersey – Dallas 1:2 (po pr.) | Pittsburgh – Philadelphia 2:6 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 2:1 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 6:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
6:3 (2:2, 1:1, 3:0)
New York Rangers
Pondělí 27.03.2017, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Brendan Smith – 2 min., podražení).
    58:22 Nick RITCHIE - 6:3
     
    58:22
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se dokázali osvobodit, Corey Perry našel NICKA RITCHIEHO, který se dostal do útočného pásma a nebyl pro něho problém poslat kotouč do prázdné branky. Asistence: Corey Perry.
    44:23 Patrick EAVES - 5:3
     
    44:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Bleskově přidávají domácí další gól, vůbec poprvé dnes vede jeden z týmů o dva góly. Po krásné akci se k puku dostal PATRICK EAVES, který bez přípravy vystřelil. Jeho pokus nebyl příliš povedený, ale i tak kotouč zamířil za brankovou čáru. Asistence: Rickard Rakell a Ryan Getzlaf.
    42:19 Andrew COGLIANO - 4:3
     
    42:19
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Bleskově po buly se domácí dostávají do vedení. Ryan Kesler vyhrál buly a hned vystřelil, jeho ránu ještě brankář Henrik Lundqvist zastavil, s následnou dorážkou si už poradit nedokázal. Odražený puk poslal do branky ANDREW COGLIANO. Asistence: Ryan Kesler.
    33:10 Brady SKJEI - 3:3
     
    33:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno. Po krásné kombinaci dává v den svých třiadvacátých narozenin BRADY SKJEI gól, díky kterému je vyrovnáno. Hosté sehráli krásnou rychlou akci, na kterou dokázala domácí obrana zareagovat. Jonathan Bernier se snažil, ale na povedenou střelu neměl nárok. Asistence: Jimmy Vesey a Mika Zibanejad.
    29:39 Josh MANSON - 3:2
     
    29:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    K velké radosti domácích fanoušků se prosazují hráči Ducks při vlastním oslabení. Ryan Getzlaf přihrál před brankou volnému JOSHU MANSONOVI, který dokázal překonat Henrika Lundqvista. Tato přesilovka se Rangers vůbec nedaří. Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    28:55
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Corey Perry – 2 min., sekání).
    18:00 Ryan KESLER - 2:2
     
    18:00
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Dvě minuty před koncem první třetiny je vyrovnáno. Ryan Getzlaf vypálil od modré čáry a jeho pokus tečoval holí RYAN KESLER. Situaci ještě zkoumal videorozhodčí, hosté se dožadovali neuznání branky pro hru vysokou holí. Podle videa vše v pořádku, gól platí. Asistence: Ryan Getzlaf a Cam Fowler.
     
    17:14
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Brendan Smith – 2 min., podražení).
     
    15:35
    Rickard Rakell se dostal z ničeho nic sám před brankáře. Mohl vyrovnat, ale Henrik Lundqvist předvedl fenomenální zákrok rukavicí.
    14:32 Derek STEPAN - 1:2
     
    14:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté znovu vedou, tentokrát po nádherné kombinaci. Bleskově se Rangers dostali do útočného pásma, rozebrali domácí obranu. Mats Zuccarello a Chris Kreider si vyměnili puk a uvolnili tak DEREKA STEPANA, který měl už snadnou práci. Asistence: Chris Kreider a Mats Zuccarello.
    08:55 Patrick EAVES - 1:1
     
    08:55
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ještě před polovinou první třetiny je stav zápasu vyrovnaný. Domácí se prosazují z hranice brankoviště. Odražený puk se dostal do míst, kde bylPATRICK EAVES. Jeho rychlá dorážka byla mimo dosah zkušeného brankáře, který se tak mohl jen smutně ohlédnout. Asistence: Cam Fowler a Ryan Getzlaf.
    05:54 Rick NASH - 0:1
     
    05:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostující celek se dostává do jednobrankového vedení. Po rychlé kombinaci se do zakončení dostal RICK NASH. Jeho střela prošla brankáři mezi betony, Jonathan Bernier kotouč dokázal zpomalit, ale ne zastavit. Puk se tak tak dostal za brankovou čáru. Asistence: Marc Staal a Mika Zibanejad.
     
    04:34
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Rick Nash – 2 min., podražení).
     
    02:07
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Corey Perry – 5 min., bitka + 2 min., držení hole).
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Brendan Smith – 5 min., bitka).

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 9. Eaves (Fowler, Getzlaf), 18. Kesler (Getzlaf, Fowler), 30. Manson (Getzlaf), 43. Cogliano (Kesler), 45. Eaves (Rakell, Getzlaf), 59. N. Ritchie (Perry) – 6. Rick Nash (M. Staal, Zibanejad), 15. Stepan (Kreider, Zuccarello), 34. Skjei (Vesey, Zibanejad)


    Anaheim Ducks: Bernier (Enroth) – Fowler, Montour, H. Lindholm, Manson, Holzer, Vatanen – Rakell, Getzlaf, Eaves – Cogliano, Kesler, Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, Perry – L. Shaw, N. Thompson, Wagner.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh, Br. Smith, M. Staal, Holden, Skjei, Klein – Vesey, Zibanejad, Rick Nash – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – Bučněvič, Lindberg, Fast – Kreider, Stepan, Zuccarello.

    Rozhodčí: Rooney, Kowal – Murchison, Knor

    Diváci: 17 174
    bahis siteleri