Skotsko – Maďarsko 1:2 (kon.) | Česko – Rakousko 3:0 (kon.)
konec
Skotsko
1:2 (0:1)
Maďarsko
Pondělí 27.03.2017, 19:00 • Letná, Zlín (CZE) • Kvalifikace mistrovství Evropy do 19 let • Skupina 6
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Ryan Porteous už sice jednu žlutou kartu měl, ale za ostrý faul na kriminál viděl rovnou červenou! Druhá žlutá karta byla v tomto případě naprosto zbytečná. Hrozný závěr.
     
    90+1
    Tömösvári byl naproti střídačkám ostře sestřelen frustrovaným Porteousem a tohle bude určitě karta! S největší pravděpodobností červená.
    87. Bence SZABÓ - 1:2
     
    87
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    BENCE SZABÓ přízemní střelou zamířil k levé tyči a Maďarsko znovu vede! V samém závěru 2:1!
    87. Michael Johnston zatáhl v pokutovém území za ručku!
     
    87
    Michael Johnston stáhl v pokutovém území Márka Kleisze ve vyložené brankové příležitosti a byl vyloučen! Velmi dramatický závěr utkání!
     
    86
    Maďarský kapitán Márk Kleisz se řítil sám na bránu a poté udělal kličku vybíhajícímu brankářovi Robbymu McCroriemu, po které mohl míč uklízet do prázdné brány, Johnston ho ale stáhl k zemi! Maďarsko bude kopat penaltu!
     
    80
    Kristóf Hinora po faulu na Hamiltona skutečně a správně viděl druhou žlutou kartu, po které v zápase dohrál! Maďaři budou hrát o deseti.
     
    79
    Hamilton si to z levé strany namířil do šestnáctky a těsně před ní ho zezadu fauloval Kristóf Hinora! Tohle musí být druhá žlutá karta a následně červená! Vytáhne rozhodčí kartu?
     
    78
    Ryan Porteous se stal prvním potrestaným hráčem na straně Skotska poté, co fauloval ve středu hřiště.
     
    76
    Attila Szalai se dopustil ostrého faulu, za který byl odměněn žlutou kartou. Začíná se přiostřovat.
     
    74
    Střídání v týmu Maďarsko: ze hřiště odchází Kornél Bonifác Csernik, přichází Bálint Tömösvári.
    74. Michael JOHNSTON - 1:1
     
    74
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    MICHAEL JOHNSTON se postavil k penaltě a bezpečně ji proměnil! Skotsko během celého zápasu nevystřelilo mezi tři tyče, nyní ale vyrovnává na 1:1! Nutno ale říci, že cela zaslouženě. Během posledních minut bylo lepší.
     
    73
    Márk Kleisz viděl za svůj penaltový zákrok žlutou kartu.
    73. Kapitán maďarského týmu Kleisz způsobil pokutový kop!
     
    73
    Harvie se snažil prosadit po rohovém kopu v blízkosti pravé tyče a Kleisz ho poslal ostře k zemi. Penalta! Skotsko může nyní vyrovnat.
     
    71
    Záložník Johnston v prvním poločase předvedl nádhernou individuální akci a nakonec podle všeho z úhlu rozvlnil boční síť, protože střela není započítána v oficiálních statistkách jako střela na bránu! Skotsko ještě nevystřelilo na bránu a v takovém případě lze pomýšlet na bod těžko! Maďarsko drží jednobrankové vedení.
     
    69
    Johnston rozehrál na pravé straně rohový kop a krásným centrem našel uprostřed šestnáctky Hamiltona, jehož hlavička zamířila těsně vedle vzdálenější pravé tyče! Maďaři stále vedou.
     
    67
    Střídání v týmu Skotsko: ze hřiště odchází Theodore Archibald, přichází Kevin O'Hara.
    62. Csernik nedokázal v obrovské šanci propálit McCrorieho!
     
    62
    Csernik si na pravé straně šestnáctky naběhl na nádherný diagonální pas z levého křídla a po jeho parádním zpracování se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, brankáře Robbyho McCrorieho ale nepropálil! Maďaři odmítli gól.
     
    59
    Střídání v týmu Maďarsko: ze hřiště odchází Levente Szabo, přichází Bálint Vogyicska.
     
    53
    Harvie teď zahodil obrovskou šanci ohrozit bránu Maďarska. Skotský záložník mohl na pravé straně šestnáctky střílet pravačkou, jenže míč patou poslal pod sebe, kde nebyl nikdo!
     
    51
    Velice vtipná situace nyní nastala u rohového praporku. Archibald si na pravé straně postavil míč divně a rozhodčí to přišel zkontrolovat. Poté, co došlo ke kontrole, Archibaldův spoluhráč míč přendal. To se Archibaldovi nelíbilo a vrátil míč zpět na původní místo.
     
    48
    Kristóf Hinora předvedl na pravém křídle faul, který vůbec nic neřešil. Maďarský hráč navíc viděl první žlutou kartu.
     
    45
    Střídání v týmu Maďarsko: ze hřiště odchází Ronald Takács, přichází Ákos Bíró.
    35. Bence BÍRÓ - 0:1
     
    35
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    BENCE BÍRÓ se po kolmé přihrávce za obranu ocitl na pravé straně šestnáctky úplně sám a poté, co zkontroloval, zda nestál v ofsajdu, přízemní střelou z kroku zamířil k přední pravé tyči! Maďarsko vede ve Zlíně nad Skotskem 1:0!
     
    31
    Hinora napřáhl zpoza šestnáctky pravačkou k nádherné střele, která z jednoho nebo maximálně dvou kroků mířila přesně do bližšího pravého horního rohu brány, Robby McCrorie se do něj ale dokázal dostat včas a fantastickým reflexivním zákrokem míč vyrazil na rohový kop!
    25. Fantastická individuální akce a průnik v podání Johnstona!
     
    25
    Johnston si na pravé straně hřiště krásně prohodil míč mezi nohama jednoho z maďarských obránců a z ostrého úhlu napřáhl v blízkosti pravé tyče ke střele, kterou Demjén skvělým zákrokem vyrazil! První velká šance.

    Tomáš Reiner

    Branky: 74. Johnston (pen.) – 35. Bíró, 87. Szabó (pen.)

    Karty:   78. Porteous (SCO) – 48. Hinora (HUN), 73. Kleisz (HUN), 76. Szalai (HUN)   80. Hinora (HUN)   87. Johnston (SCO), 90+2. Porteous (SCO)


    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 17:18.
    Skotsko: Robby McCrorie – Ralston, Porteous, Ross McCrorie (C), Gallacher – Johnston, Archibald (67. O'Hara), Hill, Hamilton, Harvie – Shaw.
    Náhradníci: Doohan – Preston. Trenér: Richard Sbragia (SCO).

    Maďarsko: Demjén – Hinora, Attila Szalai, Bence Tóth, Gergényi – Csernik (74. Tömösvári), Kleisz (C), B. Szabó, Takács (45. A. Bíró) – Levante Szabo (59. Vogyicska), B. Bíró.
    Náhradníci: Bese – Nagy, Kamarás. Trenér: Michael Boris (GER).

    Rozhodčí: Manfredas Lukjancukas (LTU). Asistenti: Vytis Snarskis (LTU), Jakub Šimáček (CZE). Čtvrtý rozhodčí: Ondřej Pechanec (CZE)

    Diváci: 69
    bahis siteleri