Trenčín – Nitra 2:3 (po pr.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
HK Nitra
sk Pondělí 27.03.2017, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Playoff extraligy juniorů (SVK) • Finále
Partner:
     
    68:01
    Nitra dala gól!
    Novák bol s pukom za bránkou tvrdo dohraný na mantinel, Nitrania tak získali puk, ktorý Matejov rýchlo posunul pred bránu, kde bol osamotený DÁVID KONIG, ten si položil brankára a zavesil puk pod hornú žrdku.
    Asistencie: Martin Matejov
     
    65:50
    D.Konig mal dobrú rýchlosť a prekorčuľoval brániaceho hráča, dostal sa tak až do koncovky pred Kostelného, trenčiansky brankár zmenšil strelecký uhol a úspešne zasiahol.
     
    61:40
    Sádecký sa preštrikoval s pukom medzi kruhy, ale Foltán jeho strelu švihom zachytil.
     
    58:15
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Pupák – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    57:39
    Trenčania sa udržali v útočnom pásme po vyhratom buly, po vyrazenom puku zívala na Briestenského odkrytá brána, lenže netrafil, hoci celý štadión už videl puk v bránke.
     
    56:54
    Dukla to dobre zahrala v prečíslení 3 na 2, Čacho poslal na ľavý kruh Novákovi,ten trafil hornú žrdku nitrianskej brány.
     
    53:33
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (J.Štefanka – 2 min., hákovanie).
     
    51:55
    Trenčiansky hráč pri rozohrávke stratil puk pri svojej bráne, ťažiť z toho mohol Gubo, sám bol ale prekvapený a jeho pokus Kostelný pokryl.
     
    48:35
    Za vyrazeným pukom vyštartoval dopredu Bahna, bol rýchlejší než trenčianski beci, ale tí ho predsa len trochu vytlačili z ideálnej pozície a tak pri zakončení z pravej strany Kostelnému stačilo vykryť uhol.
     
    44:10
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Pupák – 2 min., krosček).
     
    42:55
    V samom závere presilovky sa pred bránu natlačil zboku D.Konig, ale Kostelný si dal pozor.
     
    41:02
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Sádecký – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    39:57
    Trenčín dal gól!
    Keď už sa zdalo, že do kabín sa pôjde za stavu 1:2, od modrej poslal puk do ohňa obranca DOMINIK TRŠKA a brankár, ktorý mal zrejme zakrytý výhľad, kapituloval.
    Asistencie: Oliver Pataky
     
    39:10
    Hneď ako boli v plnom počte, vyrazili Nitrania do prečíslenia, Ondrušek zakončoval z pravého kruhu, ale puk ceu Kostelného nedostal.
     
    36:53
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Múčka – 2 min., držanie hokejky).
     
    29:40
    Trenčania prepadli v stredom pásme a Konigovci sa rútili na jediného obrancu, Dávid predložil puk napravo Lukášovi, ten v dobrej príležitosti prestrelil brankára, ale puk sa prekĺzal len okolo žrdky.
     
    24:45
    Čacho nabral v strednom pásme veľkú rýchlosť a dostal sa až k ohrozeniu brány, snažil sa puk zdvihnúť pod hornú žrdku, neuspel.
     
    24:02
    Dva dobré zákroky Foltána v krátkom čase, keď odrazený puk pálil na bránu Sádecký a po ňom aj Hecl.
     
    22:15
    Briestenský sa v oslabení predral až do koncovky, ale jeho pokus Foltán zlikvidoval.
     
    21:34
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Božík – 2 min., podrazenie).
     
    21:23
    Nitra dala gól!
    Nitrania začali druhú tretinu aktívne, puk vybojovali za bránkou, prišla prihrávka pred bránku a pohotová strela MÁRIA MÚČKU, takže hostia sa dostali do vedenia.
    Asistencie: Erik Gubo, Martin Matejov
     
    21:23
    Po prihrávke spoza brány prišla pohotová strela Nitranov a puk skončil zrejme v bráne. Rozhodca ešte ide konzultovať situáciu s videorozhodcom. Nitrania sa už z gólu potešili, po priaznivom verdikte sa môžu potešiť aj druhýkrát.
     
    21:10
    Bahna s Ondrušekom vyrazili do prečíslenia na jediného obrancu, zakončoval z pravého kruhu Ondrušek, domáci brankár na dvakrát puk pokryl.
     
    19:17
    Nitra dala gól!
    Hostia vyrovnávajú po brejku. Čacho zbytočne dlho držal puk v útočnom pásme, stratil ho a Nitrania zamierili do prečíslenia, unavení hráči Dukly sa nestíhali vracať. Múčka dostal puk pred bránku, kde ho dostal za brankára SAMUEL RÁCZ.
    Asistencie: Mário Múčka, Matej Mrázik
     
    17:26
    Jakubec medzi kruhmi sám s pukom, ale neobstrelil brankára Foltána.
     
    16:20
    Trenčín dal gól!
    Postupný útok Dukly z vlastného pásma, Nitrania sa viac sústredili na troch hráčov na pravej strane, prihrávka našla voľného obrancu ADAMA THEMÁRA na ľavom kruhu a ten presne trafil.
    Asistencie: Boris Sádecký, Pavol Regenda
     
    14:05
    Patakyho koncovka z otočky neprešla, ale Briestenského dorážka už áno a Foltán musel zasahovať. Podržal svoj tím.
     
    04:20
    Bahna poslal pred bránku puk Šamatymu, ten v obrovskej šanci, puk mu na prvýkrát brankár pokryl, dorážka letela tesne vedľa žŕdky, útočník hostí už dvíhal ruky, ale nakoniec z toho gól nebol.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 17. Themár (Sádecký, Regenda), 40. Trška (Pataky) – 20. Rácz (Múčka, Mrázik), 22. Múčka (Gubo, Matejov), 69. D.Konig (Matejov)


    HK DUKLA Trenčín: Kostelný – Ďurkech, Božík, Trška, Themár, Danko, Dúžek, Birás – Briestenský, Tužinský, Pataky – Hecl, Čacho, Novák – Regenda, Havrila, Sádecký – Okuliar, Jakubec, Faško-Rudáš – Škvarka
    HK Nitra: Foltán – J.Štefanka, Garay, Matejovie, Šimurda, Matejovič, Pupák, Šturdík, Rácz – D.Konig, Klenko, L.Konig – Bahna, Ondrušek, Šramaty – Múčka, Matejov, Gubo – Fominych, Kollár, Mrázik

    Rozhodčí: Fridrich, Adamec – Výleta, Gegáň

    Diváci: 1500
    bahis siteleri