Buffalo – Florida 4:2 (kon.) | NY Islanders – Nashville 1:3 (kon.) | Carolina – Detroit 3:4 (po pr.)
Tampa – Chicago 5:4 (po pr.) | St. Louis – Arizona 4:1 (kon.) | Calgary – Colorado 4:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Colorado Avalanche
Úterý 28.03.2017, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Johnny GAUDREAU - 4:2
     
    59:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je to jasné, domácí tento zápas vyhrají, do prázdní branky se trefuje JOHNNY GAUDREAU. Asistence: Micheal Ferland a Sean Monahan.
    58:06 Sven ANDRIGHETTO - 3:2
     
    58:06
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují necelé dvě minuty před koncem třetí části a zadělávají na drama. Ránou od modré čáry prostřelil vše, co ho dělilo od branky. Autorem gólu je SVEN ANDRIGHETTO. Asistence: Mikko Rantanen, Erik Johnson.
    44:58 Troy BROUWER - 3:1
     
    44:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    I domácí využívají přesilovou hru a berou si zpět dvoubrankové vedení. Po krásné přihrávce se Monahana se střelou do horní části branky prosazuje TROY BROUWER. Asistence: Sean Monahan a Kris Versteeg.
    43:06 Sven ANDRIGHETTO - 2:1
     
    43:06
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí brankář čisté konto neudrží. V přesilové hře Erik Johnson vystřelil od modré čáry, a pak se z dorážky prosadil střelou do odkryté branky SVEN ANDRIGHETTO. Asistence: Erik Johnson a Nathan MacKinnon.
    24:33 Micheal FERLAND - 2:0
     
    24:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté navyšují své vedení. K velké radosti domácích fanoušků se z dorážky prosadil MICHEAL FERLAND. Výbornou práci odvedli hráči, kteří akci začali, tedy Gaudreau a Monahan. Asistence: Johnny Gaudreau a Sean Monahan.
    01:30 Sean MONAHAN - 1:0
     
    01:30
    Calgary právě vstřelilo branku!
    TJ Brodie poslal kotouč na spoluhráče, tím byl SEAN MONAHAN. Ten velmi rychle zpracoval kotouč a vystřelil. Kotouč se odrazil od Erika Johnsona do branky. Domácí se dostávají v přesilové hře do vedení díky vlastnímu gólu Johnsona. Asistence: TJ Brodie.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 2. Monahan (Brodie), 25. Ferland (J. Gaudreau, Monahan), 45. Brouwer (Monahan, Versteeg), 60. J. Gaudreau (Ferland, Monahan) – 44. Andrighetto (E. Johnson, MacKinnon), 59. Andrighetto (Rantanen, E. Johnson)


    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano, D. Hamilton, Brodie, Stone, Bartkowski, Engelland – J. Gaudreau, Monahan, Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, Stajan, Brouwer – Bouma, S. Bennett, Chiasson.
    Colorado Avalanche: Pickard (J. Smith) – E. Johnson, Barberio, Ťutin, Barrie, A. Lindholm, Beauchemin – Landeskog, Duchene, Nieto – Andrighetto, MacKinnon, Rantanen – R. Bourque, Söderberg, Comeau – Grigorenko, Compher, Colborne.

    Rozhodčí: Hebert, Nicholson – Briseboi, Mach

    Diváci: 17 755
    bahis siteleri