Pittsburgh – Chicago 1:5 (kon.) | Calgary – Los Angeles 1:4 (kon.) | Colorado – Washington 3:5 (kon.)
Arizona – St. Louis 1:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Los Angeles Kings
Čtvrtek 30.03.2017, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:40 Jeff CARTER - 1:4
     
    52:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tohle byla parádní akce Kings. Carter přenechal puk Iginlovi, který byl ve skvělé pozici, ale tu ještě vylepšil parádní přihrávkou JEFFU CARTEROVI, jemuž stačila jen nastavit hokejka, aby puk zaplul do odkryté branky. Asistence: Jarome Iginla, Marián Gáborík.
    46:09 Anže KOPITAR - 1:3
     
    46:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Přečíslení dva na jednoho sehráli hosté parádně. Muzzin nabil ANŽE KOPITAROVI na volej a ostrostřelec Kings se z takových pozic nemýlí! Asistence: Jake Muzzin, Marián Gáborík.
    39:15 Jarome IGINLA - 1:2
     
    39:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tohle byla opravdu zvláštní branka. Střelu od modré čáry dorážel Iginla a Carter, ovšem ani jeden z nich neuspěl, až si pak nechtěně v leže dorazil puk do vlastní branky Giordano. Střelcem branky ale označena dlouholetá ikona Flames JAROME IGINLA. Bez asistence.
    12:04 Trevor LEWIS - 1:1
     
    12:04
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe je vyrovnáno! Střelu od modré čáry Forborta, tečoval těsně před Elliotem za jeho záda TREVOR LEWIS, jenž si tak dal krásný dárek ke svému dnešnímu pětistému startu v NHL v kariéře. Asistence: Derek Fotbort, Anže Kopitar.
    03:04 Dougie HAMILTON - 1:0
     
    03:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Krásnou přihrávku do jízdy v útočném pásmu dostal DOUGIE HAMILTON, který zkoušel backhandovou kličku do protisměru Bishopa, ten nejprve uspěl ovšem asi na druhou nebo třetí dorážku už nedosáhl a puk mu proklouzl těsně za brankovou čáru! Bez asistence.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 4. D. Hamilton – 13. Lewis (Forbort, Kopitar), 40. Iginla, 47. Kopitar (Muzzin, Gáborík), 53. J. Carter (Iginla, Gáborík)


    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano, D. Hamilton, Stone, Brodie, Bartkowski, Engelland – J. Gaudreau, Monahan, Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, Stajan, Brouwer – Bouma, S. Bennett, Chiasson.
    Los Angeles Kings: Bishop (Quick) – Forbort, Doughty, Muzzin, McNabb, Martinez, Gravel – D. Brown, Kopitar, Iginla – Pearson, J. Carter, Toffoli – Kempe, Clifford, Gáborík – Andreoff, Lewis, N. Shore.

    Rozhodčí: Kowal, Rehman – Wheler, Shewchyk
    bahis siteleri