Philadelphia – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Columbus 2:1 (po pr.) | Montreal – Florida 6:2 (kon.)
Tampa – Detroit 5:3 (kon.) | Boston – Dallas 2:0 (kon.) | Nashville – Toronto 1:3 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 4:3 (po pr.) | Minnesota – Ottawa 5:1 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
4:3 (2:1, 0:1, 1:1 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 31.03.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Baráž o extraligu • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:50 Filip SEMAN - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    62:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle byla domácí lahůdka, která rozhodla prodloužení. Kaláb vyslal do brejku volného a třemi hráči hostí zapomenutého FILIPA SEMANA, jenž zamířil naprosto přesně nad lapačku Růžičky. Asistence: Tomáš Kaláb.
     
    61:28
    Kolotoč tři na tři pokračuje. Tvrdá rána Čachotského z prvého kruhu šla přesně na hruď Růžičky.
     
    60:47
    Hned z protiútoku vyslal na Škarkovu branku pořádně ostrou ránu z první od modré zřejmě Trončinský. Lapačka domácího gólmana byla ukázková.
    56:10 Lukáš NAHODIL - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    56:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Na Horáckém zimním stadionu máme potřetí vyrovnáno. Také Pardubičtí ukázali pořádný tlak do branky. Byť se Škarek a jeho spoluhráči bránili, co to šlo, a chtěli ucpat při střelách Čáslavy a Martina Kauta brankoviště, tak se poté LUKÁŠI NAHODILOVI podařilo dostat kotouč za čáru. Popravdě nevím, kudy puk prošel neviděl jsem jej ani za mák. Asistence: Martin Kaut, Petr Čáslava.
     
    55:42
    Ve hře čtyři na čtyři přišel jihlavský tlak do branky. Jiránek se z pravé tyče s dorážkou neprosadil, neměl moc prostoru, a z nulového úhlu rozvlnil obránce Kajínek jen boční síť. Pár vteřin poté vyjel kotouč před brankou na Richarda Diviše, nicméně domácí snajpr posledních dní Růžičku nepropálil.
     
    55:23
    Jihlavská výhoda jednoho muže v poli trvala přesně pět vteřin, jelikož hned po buly se provinil podražením také Aleš Jergl.

    Na vyloučení: 6-8.
     
    55:18
    Tomáš Čachotský mohl nyní ve středním pásmu rychleji přejít do útoku, ale počkal si, následně přešel modrou a když mu Ján Sýkora zbaštil kličku, musel hostující forvard domácího kapitána také podrazit.

    Na vyloučení: 5-8.
     
    52:22
    Dnešnímu utkání přihlíží 6200 diváků a hlasatel Zdeněk Drla tak děkuje návštěvníkům, že vyprodali Horácký zimní stadion.
     
    52:22
    Petr Vlk určitě moc dobře ví, že obránce hostí Schaus je pořádně nebezpečný. Proto se asi nyní bude na své svěřence čílit, že mu dali tolik prostoru. Americký zadák si sjel blíže ke středu útočného pásma a vypálil přesně na levý teploměr Škarka, jenž puk schoval v lapačce.
     
    49:29
    Přichází podobná situace jako v první třetině. Pardubice si při přesilovce počínaly nedovoleně, když Lukáš Nahodil v souboji o puk podrazil soupeře. Přesilovka Dynama tak končí a bude se hrát prakticky minutu ve čtyřech na obou stranách.

    Na vyloučení: 5-7.
     
    48:35
    Filip Dundáček jde dnes podruhé na trestnou lavici a domácí musí hlásit stupeň nejvyššího ohrožení – v oslabení dnes dvakrát inkasovali. Jihlavský zadák dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 5-6.
     
    47:51
    Skákavý puk nyní nadělal před Růžičkouvou brankou pořádnou zlobu. Hostující plejeři byli dezorientovaní a poté uspěl Skořepa při snaze o trefení skákavého touše. Gólman hostí se jej možná lehce dotkl a vyrazil jej k levé tyči, kde promáchl volný Jiránek. Následuje zakázané uvolnění hostí.
     
    47:42
    Před komerční přestávkou měla zajímavou možnost také Dukla. Rána Důrase z levého kruhu šla do vzdálenější šibenice, nicméně Růžička znovu dobře zasáhl.
     
    46:50
    No pozor, tohle bylo nedorozumění v domácí rozehrávce. Škarek si vyjel za branku ztlumit puk pro své spoluhráče, kteří měli evidentně jiný úmysl. Jihlavský gólman ještě stačil píchnout puk dále od své klece, takže než se k němu Martin Kaut dostal, stačili se domácí zformovat.
     
    46:35
    To naopak dělovku Šidlíka od modré vytěsnil Růžička koncem své lapačky. Puk směřoval přesně do šibenice.
     
    45:01
    Pardubičtí nyní drží domácí hráče před Škarkem jako pod pokličkou pořádně horkého papiňáku. Gólman Dukly se má co otáčet, nicméně může děkovat i tomu, že mu spoluhráči pomáhají blokovat střely.
     
    44:06
    Nepříjemná rána Nicholase Charlese Schause. Bek hostí se dostal po vyhraném buly na pravé straně modré k puku a bleskově vypálil. Touš prošel kousek nad ledem vedle levé tyčky.
     
    42:19
    Zase ostřelovačská četa. Schausova střela se nevešla mezi tři tyče, ale od zadního mantinelu přešel puk postupně až na pravý kruh pro Čáslavu. Bývalý reprezentační bek napřáhl, leč minul pravou tyčku. A to tedy hodně těsně.
     
    41:01
    Příležitost pro Pardubice na vyrovnání stavu. Hosté se natlačili před branku, kde sice Škarek vyrazil střelu jednoho z hráčů hostí, ale poté musel Michal Důras faulovat, aby zabránil dorážce.

    Na vyloučení: 4-6.
    40:47 Filip SEMAN - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    40:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tenhle inkasovaný gól si asi Martin Růžička v pardubické kleci nevystaví. Čachotský dal touš na pravý kruh pro FILIPA SEMANA, který se obtočil kolem své osy sjel si do těsné blízkosti hostující svatyně. Možná prvně naznačoval nahrávku, ale následně zkusil poslal puk mezi betony pardubického gólmana, jenž si jej srazil do sítě. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    39:40
    Čachotský dostal za brankou prostor ke svým typickým kličkám a technice. To už se nelíbilo Nicholasi Charlesi Schausovi, který se za ním vydal. Kapitán Dukly si povyjel na levou stranu a zadák Dynama jej poslal k ledu – krosčekem.

    Na vyloučení: 3-6.
     
    37:17
    Hubáček zkusil na modré střelu či spíše nahození, které si našel mezi kruhy Ján Sýkora. Pálil z otočky a gólman Dukly zasáhl pravým betonem.
     
    35:49
    Kajínek kousek před modrou zastavil puk a když o něj bojoval se soupeřem, přišlo to, co občas nastává – smál se třetí. Konkrétně Richard Diviš, jenž si povyjel blíže ke kruhům a vypálil pod horní tyč. Myšlenka dobrá, leč puk se otřel právě o tuto část brankové konstrukce a šel ven.
    33:20 Lukáš NAHODIL - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    33:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tři přesilové hry hostí, dva přesné zásahy. Toť devíza pardubického Dynama. Střelu Petra Sýkory, který zavezl po levé straně kotouč do útočného pásma, ještě stačil Škarek vytěsnit levým betonem. Puk získal Trončinský, předal jej na modrou pro předchozího střelce hostí, jehož ránu dokázal tečovat LUKÁŠ NAHODIL přesně do levé horní šibenice. Začínáme tak od znova. Asistence: Petr Sýkora, Marek Trončinský.
     
    32:33
    Je jím obránce Filip Dundáček, sudí totiž viděli jeho držení protihráče v levém rohu za vlastní klecí. Pardubice jdou do své třetí přesilovky, z toho jednu zatím využili.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    23:30
    Pětičlenná jihlavská ekipa se po buly znovu dostala ke střele a nebezpečno před Růžičkovou klecí hasil Michal Bárta – podražení.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    21:08
    Vidíme další trest za vysokou hůl v hostující ekipě, kterého se dopustil Jan Sýkora. Jihlava si tak vyzkouší dnes třetí celou přesilovou hru a čtvrtou celkově.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    20:15
    A mohlo to být znovu o dvě branky. Josef Skořepa si to z pravé strany namířil před Růžičku, kterého oklamal forhendovou kličkou, nicméně následně jen těsně nezasunul touš k pravé tyčce.
    19:52 David TOMÁŠEK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jihlavští hokejisté se už možná viděli v kabině, zvláště po tom, co Jergl získal ve středním pásmu puk a namířil si to přes dva hráče k Růžičkovi, kde byl odzbrojen. V následném protiútoku totiž nabral rychlost DAVID TOMÁŠEK, přejel útočnou modrou a mezi dvěma jihlavskými hráči se dostal až před Škarka. Následně ukázal úspěšnou forhendovou kličkou a zakončení k levé tyči. Bez asistence.
     
    18:13
    Pardubičtí stráví konec první třetiny v přesilovce, pokud jí tedy nevyužijí dříve než za minutu a 47 vteřin, než úvodní perioda skončí. Josef Skořepa z Jihlavy jde ven za hrubost.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    15:07
    Ledová sprcha, kterou teď Dynamo zažívá, mohla být ještě mnohem studenější po tom, co Březina zblízka znovu šel na dorážku. Tentokrát Růžička svůj tým podržel.
    14:47 Adam ZEMAN - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zkrácená přesilová hra Jihlavě stačila k tomu, aby se dostala do dvougólového vedení. A znovu to bylo po střele obránce, která způsobila velký vzruch před Růžičkou. Kaláb vystřelil a gólman hostí vyrazil kotouč před sebe. Myslím si, že přes val hráčů zase nemohl nic moc pořádně vidět. Seman sebral touš, přihrál jej na ADAMA ZEMANA a nejlepší jihlavský střelec v play-off jej zblízka dorazil za Růžičkova záda. Asistence: Filip Seman, Tomáš Kaláb.
    12:56 Radek HUBÁČEK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    12:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rychlé a jasné, asi tak by se dal popsat gól Dukly. Po vyhraném buly se kotouč odrazem dostal k obránci Kajínkovi, jenž vyslal tvrdou ránu z první. Tu ale Růžička neudržel ve výstroji – patrně na ní ani neviděl – a puk vypadl před něj. Ke kotouči se dostal bojovník RADEK HUBÁČEK a zblízka jej nadvakrát usměrnil do branky. Asistence: David Kajínek.
     
    12:48
    Jihlavští se dokázali zásluhou Důrase osvobodit a ještě jít dopředu. Čachotský se vynořil před Růžičkou, dovolil si lehkou kličku a v pádu se již jal zakončovat do volné části klece, ovšem podrazil jej Lukáš Nahodil a síly na ledě se srovnají.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    12:17
    Petr Sýkora střílel hodně prudce od modré v okamžiku, když před gólmanem Dukly ještě přejel Tomáš Rolinek. Pro Škarka to bylo nepříjemné, neviděl totiž nic, ale dokázal puk získat. Petr Sýkora zdviženým palcem jasně ukazuje, že tohle by tedy šlo.
     
    12:00
    Jakub Škarek před brankou nedovoleně bránil soupeřově hráči, proto dostává dvě minuty. Jeho trest odsedí Lukáš Anděl a Pardubice tak jdou do první přesilovky.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    11:35
    První ostřelovaná také u Jakuba Škarka. Gólman Dukly nejprve dokázal koncem betonu vytěsnit střelu Josefa Zajíce, která byla tečovaná a mířila k jeho levé tyči. Poté jistě zneškodnil další střelu stejného obránce Dynama.
     
    09:27
    Tak tohle bylo ostřelování branky hostí. Jako váleční kulometčíci se ukázali jihlavští hokejisté. Nejprve pálil Jiránek z kruhů a Růžička vyrazil puk před sebe. Přes val těl jej neprocpal do klece ani Čachotský a když se puk znovu odrazil mezi kruhy, tak se do něj vší silou opřel Důras, ovšem vylámal si zuby na gólmanovi hostí.
     
    08:38
    Ačkoliv se Jan Starý trošku podivuje rozhodnutí sudích a dívá se směrem k pruhovaným mužům, nic to nezmění na tom, že jde ven za vysokou hůl.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    00:51
    Úvodní vyloučení zápasu je v pardubickém týmu. Petr Chaloupka si půjde odsedět dvě minuty za držení protihráče.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    00:32
    David Kajínek si najížděl mezi kruhy a měl zde chvíli volného prostoru. Dostal puk a bleskově vystřelil, ovšem Martin Růžička dokázal kotouč vyrazit. První velká šance zápasu.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 13. Hubáček (Kajínek), 15. Zeman (F. Seman, Kaláb), 41. F. Seman (Čachotský), 63. F. Seman (Kaláb) – 20. Tomášek, 34. Nahodil (P. Sýkora, Trončinský), 57. Nahodil (M. Kaut, Čáslava)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kajínek, J. Říha, Dundáček, Bilčík, Šidlík, Kaláb, Půža – Diviš, J. Skořepa, Důras (A) – Anděl, Hubáček, Jiránek – Zeman, F. Seman (A), Čachotský (C) – Jergl, Březina, Danišovský.
    HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (J. Hübl) – Schaus, Čáslava (A), Trončinský, Chaloupka, Ovčačík, Zajíc, Ščotka – Panna, P. Sýkora (A), Nahodil – Rolinek (C), J. Sýkora, Tomášek – Hubáček, Bárta, Špirko – M. Kaut, Zadina, T. Kaut – Starý.

    Rozhodčí: Hodek, Čech – Frodl, Zavřel

    Diváci: 6200
    bahis siteleri