Schalke – Dortmund 1:1 (kon.) | Hamburg – Kolín nad Rýnem 2:1 (kon.) | Freiburg – W. Brémy 2:5 (kon.)
RB Lipsko – Darmstadt 4:0 (kon.) | Bayern – Augsburg 6:0 (kon.) | Frankfurt – Mönchengladbach 0:0 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
6:0 (2:0)
FC Augsburg
Sobota 01.04.2017, 15:30 • Allianz Arena, München • Německá Bundesliga • 26. kolo
     
    84
    Bayern Mnichov dohrává utkání o deseti, protože Thomas Müller již sedí na střídačce a kvůli zranění si sundal kopačky. Za stavu 6:0 to ale domácí fotbalisty nemusí příliš mrzet.
     
    81
    Christoph Janker byl hráčem, který dohrál u pravé tyče Thomase Müllera a za svůj zákrok viděl žlutou kartu.
    80. Thomas MÜLLER - 6:0
     
    80
    Bayern právě vstřelil branku!
    THOMAS MÜLLER na pravé straně šestnáctky mezi dvěma protihráči úžasně zalepil dlouhý kolmý pas Jérômeho Boatenga ze středového kruhu a přízemní střelou míč napálil z blízkosti k pravé tyči! Gól má jediný vroubek, po ostrém faulu se zranil. Asistence: Jérôme Boateng.
     
    80
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Paul Verhaegh, přichází Jonathan Schmid.
    79. Robert LEWANDOWSKI - 5:0
     
    79
    Bayern právě vstřelil branku!
    Thomas Müller si naběhl do šestnáctky na kolmý pas Jérômea Boatenga téměř z poloviny hřiště a hlavičkou mířil přesně k levé tyči, Marwin Hitz sice vytáhl úžasný reflexivní zákrok, jenže u levé tyče z blízkosti hlavou dorazil míč do odkryté brány útočník ROBERT LEWANDOWSKI, který zkompletoval hattrick a zvýšil již na 5:0!
     
    77
    Augsburg rozehrál na levé straně standardní situaci a po krásném centru se na přední tyči dostal k hlavičce Kevin Danso, který ve výskoku hlavičkoval těsně mimo mnichovské brány!
     
    73
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Mats Hummels, přichází Rafinha.
    71. Rabona v podání playmakera Bayernu Arjena Robbena.
     
    71
    Arjen Robben na pravém křídle předvedl Rabonu a jeho následný centr skončil v náručí Marwina Hitze! Co všechno si hráči dovolí, pokud jsou psychicky nahoře a plní sebevědomí.
     
    65
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thiago Alcântara, přichází Renato Sanches.
     
    64
    Thiago Alcântara napřáhl zpoza šestnáctky k výstavní střele, která mířila přesně do levého horního rohu brány, nakonec se ale od spojnice břevna a tyče odrazil do hry! Další tyč a šance!
     
    62
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Kingsley Coman, přichází Arjen Robben.
    62. Thiago ALCÂNTARA - 4:0
     
    62
    Bayern právě vstřelil branku!
    Robert Lewandowski si naběhl do šestnáctky na míč po krásné kombinační akci Bayernu na jeden dotek a po zpracování míče exkluzivní patičkou přes nohu našel v momentě, kdy mohl pálit, THIAGA ALCÂNTARU, který v blízkosti levé tyče ve skluzu míč pravačkou poslal do prázdné brány! Asistence: Robert Lewandowski.
     
    58
    Dominik Kohr podle soudů hráčů Bayernu a domácího publika zahrál v pokutovém území rukou, penalta se ale stejně jako v prvním poločase proti hostům z Augsburgu nekopala!
    55. Robert LEWANDOWSKI - 3:0
     
    55
    Bayern právě vstřelil branku!
    ROBERT LEWANDOWSKI si naběhl do šestnáctky na krásnou kolmou přihrávku od Franka Ribéryho mezi hostujícími stopery Gojkem Kačarem a Kevinem Dansem a po jejím zpracování ze značky pro penaltu levačkou zamířil k levé tyči! Asistence: Franck Ribéry.
     
    46
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Raúl Bobadilla, přichází Halil Altintop.
     
    46
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Jan Morávek, přichází Georg Teigl.
     
    40
    Pět minut do konce prvního poločasu. Augsburg podle předpokladů prohrává a Bayern se žene za dalším gólem. Robert Lewandowski si uprostřed šestnáctky nabíhal na volný míč, který se chystal bez přípravy napálit do brány, jeden z hráčů Augsburgu ale předvedl úžasný skluz, kterým ho do zakončení nepustil! Nádhernou patičkou se prezentoval Thomas Müller, který polskému útočníkovi málem oplatit asistenci na svůj gól.
    36. Thomas MÜLLER - 2:0
     
    36
    Bayern právě vstřelil branku!
    Robert Lewandowski si na pravé straně naběhl na krásný kolmý dlouhý pas od Franka Ribéryho a po jeho zpracování poslal před bránu ostrý střílený centr, na který si naběhl THOMAS MÜLLER a od jeho kolena pravé nohy se míč těsně nad zemí odrazil k pravé tyči! Bayern Mnichov vede nad Augsburgem 2:0 a míří za další výhrou! Asistence: Robert Lewandowski.
     
    35
    Thomas Müller napřáhl na levé straně šestnáctky ke krásné táhlé přízemní střele, která se zřejmě otřela o bližší levou tyč a skončila na boční síti!
    28. Thomas Müller a jeho tečovaná střela končící na tyči!
     
    28
    Thomas Müller napřáhl zpoza šestnáctky ke krásné táhlé přízemní střele, která prošla mezi nohama Christopha Jankera a po jeho drobné teči se od levé tyče odrazila zpět do hry! Bayern málem vedl 2:0! Domácí ovšem vedou stále 1:0.
     
    26
    Marwin Hitz si dnes ještě nesáhl na míč a už ho lovil ze své brány. Může se ovšem pochlubit jednou úžasnou statistikou, v počtu zákroků mu totiž v letošní sezóně patří druhé místo.
    17. Robert LEWANDOWSKI - 1:0
     
    17
    Bayern právě vstřelil branku!
    Thiago Alcântara poslal do šestnáctky z levé strany nádherný diagonální pas, který si uprostřed šestnáctky ROBERT LEWANDOWSKI pod tlakem parádně zpracoval a poté míč pohotovou střelou levačkou napálil do pravého horního rohu brány! Úžasný náběh, zpracování a na konci zakončení! Asistence: Thiago Alcântara.
     
    13
    Ještě před žlutou kartou pro Dominika Kohra upadl na levé straně šestnáctky Frank Ribéry, francouzský záložník byl ale odzbrojen čistým skluzem a penalta se prozatím nepískala.
     
    12
    Philipp Lahm rozehrával na pravé straně za půlící čárou a na útočné polovině svého týmu ho ostře sestřelil Dominik Kohr, který před pár okamžiky střílel a nyní viděl žlutou kartu.

    Tomáš Reiner

    Branky: 17. Lewandowski (Th. Alcântara), 36. T. Müller (Lewandowski), 55. Lewandowski (Ribéry), 62. Th. Alcântara (Lewandowski), 79. Lewandowski, 80. T. Müller (J. Boateng)

    Karty:   12. Kohr (AUG), 81. Janker (AUG)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 6:9.
    Bayern Mnichov: Ulreich – Lahm (C), Hummels (73. Rafinha), J. Boateng, Bernat – Kimmich, Th. Alcântara (65. Sanches) – Coman (62. Robben), T. Müller, Ribéry – Lewandowski.
    Náhradníci: Starke – Robben, Rafinha, Götze, Arturo Vidal, Alaba, Sanches.

    FC Augsburg: Hitz – Danso, Kačar, Janker – Verhaegh (C) (80. Schmid), Morávek (46. Teigl), Rieder, Kohr, Max – Bobadilla (46. Altintop), Či Tong-won.
    Náhradníci: Luthe – Leitner, Altintop, Schmid, Finnbogason, Teigl, Usami.

    Rozhodčí: Christian Dingert

    Diváci: 75000
    bahis siteleri