Ingolstadt – Mohuč 2:1 (kon.) | Leverkusen – Wolfsburg 3:3 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
3:3 (1:0)
VfL Wolfsburg
Neděle 02.04.2017, 17:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Kai HAVERTZ - 3:3
     
    89
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Tak pozor, protože Leverkusen vzápětí vyrovnává a celá BayArena propuká nadšením! Bellarabi hezkým pasem oslovil KAIE HAVERTZE a ten přesnou střelou vykouzlil příznivcům Bayeru úsměv na rtech.
    87. Mario GÓMEZ - 2:3
     
    87
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Míč si na penaltový puntík nepostavil nikdo jiný než MARIO GÓMEZ, a přestože Leno směr jeho střely vystihl, natahoval se balonu marně. Na světě je hattrick, díky kterému hosté otáčejí nepříznivý vývoj ve svůj prospěch. Neuvěřitelné se stává skutečností a fanouškům Bayeru zbyly jenom oči pro pláč.
    83. Mario GÓMEZ - 2:2
     
    83
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Celá BayArena ztichla! Způsobil to MARIO GÓMEZ, který si naskočil na Arnoldovu nabídku z rohového kopu a vymetl pravý horní růžek brány. Úspěšný střelcem svým druhým gólem v rozmezí několika minut vyrovnal stav utkání na 2:2.
    80. Mario GÓMEZ - 2:1
     
    80
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    MARIO GÓMEZ si naběhl do pokutového území a vyšplhal si tam na načechraný centr Błaszczykowského, aby poslal balon k levé konstrukci brány za záda zkoprnělého Lena. Je z toho kontaktní gól a ten znamená, že v závěru duelu budeme svědky pořádného dramatu.
    65. Kevin VOLLAND - 2:0
     
    65
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Centrovaný balon z přímého volného kopu propadl na zadní tyč, kam si naběhl KEVIN VOLLAND a zdvojnásobil náskok svého mužstva.
    40. Karim BELLARABI - 1:0
     
    40
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla opravdu povedená akce a domácí se díky ní dostávají do vedení. Aránguiz se za faul na svou osobu pomstil chirurgicky přesným centrem. Našel úplně zapomenutého KARIMA BELLARABIHO a ten svou střelu z voleje sestrojenou z pravé části pokutového území poslal mezi nohama přesunujícího se Casteelse.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 40. Bellarabi (Aránguiz), 65. Volland (Havertz), 89. Havertz (Bellarabi) – 80. Mario Gómez (Błaszczykowski), 83. Mario Gómez (Arnold), 87. Mario Gómez (pen.)

    Karty:   81. Aránguiz (LEV) – 39. Bazoer (WOF), 90. Gustavo (WOF)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 1:7. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:14.
    Bayer Leverkusen: Leno – Hilbert, Toprak (C), Dragović, Wendell (46. Henrichs) – Bellarabi, Baumgartlinger, Aránguiz, Mehmedi (60. Havertz) – Kießling (80. Brandt), Volland.
    Náhradníci: R. Özcan – Brandt, Jedvaj, Pohjanpalo, Havertz, V. Jurčenko, Henrichs.

    VfL Wolfsburg: Casteels – Błaszczykowski, Knoche, Gustavo (C), Horn – Bazoer (73. Möbius), Guilavogui – Vieirinha (90+3. Seguin), Arnold, Mallı (46. Träsch) – Mario Gómez.
    Náhradníci: Benaglio – Wollscheid, Gerhardt, Mayoral, Träsch, Möbius, Seguin.

    Rozhodčí: Aytekin – Dietz, Beitinger

    Diváci: 28 675
    bahis siteleri