Banská Bystrica – Martin 5:1 (kon.) | Skalica – Detva 3:6 (kon.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 1:2 (po pr.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
5:1 (1:0, 2:1, 2:0) Stav série: 2:0
HK VITAR Martin
sk Neděle 02.04.2017, 18:00 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipsport Liga (SR) play-off • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:14
    Banská Bystrica dala gól!

    Tvrdý pokus síce bránu minul, ale od zadného mantinelu sa odrazil pred bránkovisko a dobre postavený PAVOL SKALICKÝ presne vedel, čo má robiť.
    Asistencie: Michal Sersen
     
    57:32
    Domáci utiahli slučku a pri presilovke piatich na troch točia Martin. Surový vo veľkej šanci netrafil prázdnu bránu a následne dvomi tvrdými ranami nepochodil ani Kafka. Dobre zohraté, chýbal tomu len gól.
     
    56:28
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Salija – 2 min., krosček + 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    56:21
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Varga – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    50:03
    Po nejakom čase sa konečne hrá a Zigo sa ocitol vo veľkej šanci, pretože prehodil takmer ležiaceho Corbeila. Puk spred brány jeden z Martinčanov odpálil a následne zvonila tyčka.
     
    48:38
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Belluš – 5 min., hrubosť + osobný trest do konca zápasu, nešportové správanie).
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Rapáč – 2 min., hrubosť + 2 min., hrubosť + 10 min. osobný trest).
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Dlouhý – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Sedlák – 2+2 min., nešportové správanie + 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    48:38
    Veľké veci sa však diali po tom, pretože z malej šarvátky sa vykľula veľká bitka. Belluš niekoľkými presnými údermi doslova zmlátil Dlouhého a následne sa pustil Rapáč do Sedláka.
     
    47:48
    Banská Bystrica dala gól!

    Domáci sa znova rozostavili, chvíľu sa pohrali s pukom, ktorý sa dostal k Surovému a ten znova skvelou prihrávkou našiel spoluhráča. Tentoraz ním bol úplne voľný pred bránkoviskom DÁVID BUC, ktorý si prehodil puk a nedal Corbeilovi šancu.
    Asistencie: Tomáš Surový, Broock Higgs
     
    47:28
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Heizer – 2 min., podrazenie).
     
    42:58
    Pacalaj vystrelil veľmi tvrdo od modrej, Bacashihuovi puk vypadol, lenže následne sa blysol úžasným zákrokom, keď vložil obe ruky do dorážky smerujúcej do prázdnej brány.
     
    39:04
    Banská Bystrica dala gól!

    ADAM SEDLÁK dostal prihrávku na modrú, odkiaľ okamžite vypálil príklepom a keď Corbeilovi popred nos prebehli dvaja hráči, Kanaďan ostal bez šance.
    Asistencie: Tomáš Surový, Dávid Buc
     
    37:37
    Martin síce chvíli držal puk pred bránou súpera, lenže následne ho Kafka zobral v strednom pásme a cez dvoch hráčov sa natlačil až do zakončenia. Corbeil ostal na bránkovej čiare a zastavil túto príležitosť.
     
    34:18
    Martin dal gól!

    Rýchla kontra hostí znamená kontaktný presný zásah. Galamboš našiel pred bránou FILIPA SUROVKU a ten prvýkrát v tomto stretnutí prekonáva Bacashihuu.
    Asistencie: Peter Galamboš, Radek Dlouhý
     
    33:07
    Buc prihral na Surového a ten znova videl voľný priestor, kde si nakorčuľoval Sersen, čím sa dostal do veľkej šance, lenže pokus na bližšiu žrď Corbeil na dvakrát chytil.
     
    31:09
    Peter König si dovolil veľmi veľa. Za vlastnou bránou stratil puk a takmer z toho bol gól. Rýchla prihrávka pred bránu našla úplne voľného Ziga, ten si položil Corbeila a backhandom trafil žrď!
     
    25:10
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Dlouhý – 2 min., hákovanie).
     
    23:00
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Carlsson – 2 min., hrubosť + 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Varga – 2 min., hrubosť).
     
    22:36
    Banská Bystrica dala gól!

    Broock Higgs sa dostal popri mantineli až do prečíslenia, kde išiel spoločne s Rosandičom, lenže po prihrávke práve záhrebský rodák netrafil prázdnu časť brány. Domácim to nakoniec vadiť nemusí, pretože nahodiť naspäť do bránkoviska Corbeil nechytil a dotieravý PAVOL SKALICKÝ poslal puk do siete.
    Asistencia: Ty Wishart
     
    17:45
    Banská Bystrica dala gól!

    Tentoraz už ale gól končí v sieti. Domáci znova vykombinovali súpera a úplne voľný BROOCK HIGGS mal dostatok času, aby namieril a prekonal premiestňujúceho sa Corbeila. Krásnou prihrávkou ho našiel Surový.
    Asistencie: Tomáš Surový, Dávid Buc
     
    16:04
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Markovič – 2 min., podrazenie).
     
    12:16
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Rosandič – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    10:11
    Na konci krásnej biliardovej akcie bol opäť Handzuš. Ten sa ocitol sám pred Corbeilom, lenže Kanaďan mu spadol pod nohy a puk vyrazil nad bránu.
     
    09:28
    Hneď po buly prišla strela Kafku, ktorú dvakrát tečoval Handzuš. Najprv puk podvihol hore a potom ho trafil z voleja tesne vedľa.
     
    09:23
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Pokrivčák – 2 min., sekanie).
     
    06:13
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Zigo – 2 min., faul lakťom).
     
    03:57
    Markovič sa natlačil spoza brány do bránkoviska, kde nebezpečne zakončil len do betónu Američana v bráne domácich. Následne vystihol aj prihrávku spred brány, čo viedlo k ďalšej možnosti, no stav zostáva bezgólový.
     
    02:37
    Higgs sa následne dostal k strele z uhlu. Puk prešiel celým bránkoviskom k mantinelu, odkiaľ sa ku Američanovi vrátil. Ten sa následne dostal k strele spred Corbeila a aj následným dorážkam, lenže na Kanaďana nevyzrel.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 18. Higgs (Surový, Buc), 23. Skalický (Wishart), 40. Sedlák (Surový, Buc), 48. Buc (Surový, Higgs), 59. Skalický (Sersen) – 35. Surovka (Galamboš, Dlouhý)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Bacashihua (Lawson) – Rosandič, Wishart, Sersen, Kubka, Mihalik, Carlsson, Sedlák – Hickmott, Surový, Buc – Trukhno, Zigo, Kafka – Skalický, Higgs, Handzuš – Matoušek, Bortňák, Lamper – Belluš
    HK VITAR Martin: Corbeil (Dzubina) – Kozák, Pulli, Bačík, Salija, König, Brňák, Rusina, Pacalaj – Korostin, Galamboš, Varga – Markovič, Heizer, Koyš – Rapáč, Dlouhý, Surovka – Rzavský, Pokrivčák, Jurášek

    Rozhodčí: D. Konc, R. Lauff – Korba, Smrek – Marušin

    Diváci: 2841
    Banská Bystrica 4 1 Martin
    #1 Sobota 01.04.2017 • 18:00
    Banská Bystrica - Martin 6:3
    #2 Neděle 02.04.2017 • 18:00
    Banská Bystrica - Martin 5:1
    #3 Středa 05.04.2017 • 18:00
    Martin - Banská Bystrica 4:1
    #4 Čtvrtek 06.04.2017 • 18:00
    Martin - Banská Bystrica 0:7
    #5 Neděle 09.04.2017 • 18:00
    Banská Bystrica - Martin 6:2
    bahis siteleri