St. Louis – Nashville 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Washington 2:3 (kon.)
Minnesota – Colorado 5:2 (kon.) | Tampa – Dallas 6:3 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:3 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 4:3 (kon.) | Calgary – Anaheim 3:4 (kon.) | Los Angeles – Arizona 1:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:3 (0:0, 0:3, 2:0)
Washington Capitals
Pondělí 03.04.2017, 00:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Holtby neuvěřitelným zákrokem pokryl Wennbergovu střelu od modré a i následnou dorážku Jonese z bezprostřední blízkosti!
     
    58:59
    Foligno vrátil zpoza branky kotouč rychle před branku a Hartnell bekhendem neprocpal kotouč k bližší tyči. Ihned se v brankovišti strhla pěkná měla a brankář Holtby uštědřil pár tvrdých ran vyrážečkou.
     
    58:51
    Skákavý kotouč Saad bekhendem promáchl a hned na to byl sražen na led. Tlak pokračuje!
    55:33 Kyle QUINCEY - 2:3
     
    55:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jestli vypadal zápas už rozhodnutý, tak Blue Jackets říkají jasné ne. Zúročili tlak v útočném pásmu a vstřelují kontaktní branku. Mezi kruhy vyzval Brandon Saad vyzval ke střele z levé strany modré čáry ostřelovače KYLE QUINCEYHO, který dělovkou z nápřahu propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Brandon Saad.
     
    51:21
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Josh Anderson – 2 min. + 2 min., hrubost).

    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Scott Hartnell – 2 min., hrubost).

    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Kyle Quincey – 2 min., hrubost).

    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Daniel Winnik – 2 min., hrubost).

    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Alexandr Ovečkin – 2 min., hrubost).
    49:22 Jack JOHNSON - 1:3
     
    49:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se domácí nedokáží chytnout a najednou snižují tříbrankové manko na rozdíl dvou branek! Skvělou individuální akcí se blýskl střelec první branky Blue Jackets JACK JOHNSON. Ten dostal přihrávku od Alexandera Wennberga ve středním pásmu, poté si okamžitě za modrou čárou vytvořil prostor skvělou kličkou a krásnou stahovačkou mezi kruhy si udělal potřebné místo pro krásnou střelu zápěstím, kterou prostřelil dosud stoprocentního Holtbyho. Asistence: Alexander Wennberg a Sam Gagner.
     
    42:36
    Burakovsky měl na své holi čtvrtý gól! Poté co zachytil rozehrávku domácích jeho střelu z mezikruží Bobrovskij vyrazil do vzduchu a kotouč se obloučkem řítil za brankovou čáru. Za záchrannou brzdu zatáhl Savard, když ze vzduchu odpálil kotouč do bezpečného prostoru.
     
    34:39
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Seth Jones – 2 min., sekání).
     
    30:55
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Justin Williams – 2 min., držení protihráče).
    29:55 Matt NISKANEN - 0:3
     
    29:55
    Washington právě vstřelil branku!
    Tlak Blue Jackets skončil rychlým protiútokem Capitals. André Burakovsy zavezl kotouč do útočného pásma a rychlou přihrávkou k levé tyči našel přesně položenou čepel hole MATTA NISKANENA, který si kotouč rychle připravil a střelou z forhendu prostřelil Burakovského k pravé tyči. Asistence: André Burakovsky.
     
    26:20
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Tom Wilson – 2 min., nedovolené bránění).
    22:57 André BURAKOVSKY - 0:2
     
    22:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté v krátkém časovém úseku navyšují stav utkání o dvě branky! Po pravém křídle se Lars Eller dostal až za branku, zpoza které vyzval ke střele zpětnou přihrávkou na spodní část pravého kruhu ANDRÉ BURAKOVSKÉHO, jenž trefil přesně volné místo v pravém růžku. Asistence: Lars Eller a Kevin Shattenkirk.
    21:12 T. J. Oshie - 0:1
     
    21:12
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals otevírají stav utkání po velmi rychlé akci! Nicklas Bäckström až z obranného pásma našel na pravé straně modré čáry volného T.J. Oshieho, který v poklidném tempu udělal na pravém kruhu kličku do středu útočného pásma odkud bekhendem překonává dosud bezchybného Bobrovského. Asistence. Nicklas Bäckström.
     
    03:04
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Matt Niskanen – 2 min., držení protihráče).

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 50. J. Johnson (Wennberg, Gagner), 56. Quincey (Saad) – 22. Oshie (Bäckström), 23. Burakovsky (Eller, Shattenkirk), 30. Niskanen (Burakovsky)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, D. Savard, J. Johnson, Quincey, Harrington – N. Foligno, Wennberg, Saad – Atkinson, Dubinsky, Jenner – J. Anderson, W. Karlsson, Calvert – Korpikoski, Gagner, Hartnell.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Shattenkirk, Orpik – Oshie, Bäckström, Ovečkin – Williams, Kuzněcov, Ma. Johansson – Burakovsky, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.
    bahis siteleri